montoya
Zainteresovan član
- Poruka
- 155

Da li je moguce da je dosao taj dan !!!!! :shock:
Nadala sam se tome, a sada ne mogu da verujem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bas ne mogu da ti dam opsiran odgovor,ali razlika izmedju ovog 25. marta i 7. aprila je jedino u tome sto ces preko njihovog sajta ranije rezervisati ulaznice,nema nekoh pogodnosti,ali mislim da ne ma potrebe za zurbom,nece pobeci karte
Karte se u ceni razlikuju u zavisnosti od toga gde ces da stojis(sedis).Predpostavljam da su ove najjeftinije karte za parter,a posle u zavisnosti od toga da li si skroz gore na visokim tribinama ili u lozi cena karte raste.
jecawaste, hvala za info
8-)
da li bi preporucila neki deo narocito?
Interesuje me par informacija u vezi ulaznica, nisam iz Bg -a pa bih volela da imam sve informacije u vezi karata do 7.aprila.
me tooooooo! ((((((((((((((:JJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PA IMA DA STOJIM U PRVOM REDU DA VATAM TRZALICE I DA PLACHEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne brini zbog toga, distributeri karata (Bilet servis, Eventim, Ticketline, Card servis...) uglavnom imaju prodajna mesta širom Srbije, koliko sam primetio, Eventim ima najrazvijeniju mrežu prodajnih mesta:
http://www.eventim-yu.com/index.asp?page=outlets
Takodje gotovo svi rade isporuku na kućnu adresu.
Znam da će mnogi da me linčuju zbog ovoga, ali ovu grupu nikad nisam mogao da podnesem. Oduvek mi se gadio taj 'trans' imidž... A i činjenica je da su precenjeni i iskomercijalizovani do bola...