Grupa QUEEN

Zar Queen zasluzuje da dan posle obavestenja o koncertu bude na drugoj strani... :roll:Ne, ne :whistling::super:
Interesuje me par informacija u vezi ulaznica, nisam iz Bg -a pa bih volela da imam sve informacije u vezi karata do 7.aprila.
1.Dakle, kakva je procedura narucivanja ulaznica putem sajta, sto je u ovom slucaju, od 25. marta?
2.Postoji li neka prednost tako kupljenih ulaznica u odnosu na kupovinu na biletarnici od 7 aprila?
3.Karte koje su u prodaji od sedmog, (po ceni od 2.000, 2.200, 2.500, 3.500 ) po cemu se razlikuju?

:rolleyes:

Ja bas ne mogu da ti dam opsiran odgovor,ali razlika izmedju ovog 25. marta i 7. aprila je jedino u tome sto ces preko njihovog sajta ranije rezervisati ulaznice,nema nekoh pogodnosti,ali mislim da ne ma potrebe za zurbom,nece pobeci karte;)
Karte se u ceni razlikuju u zavisnosti od toga gde ces da stojis(sedis).Predpostavljam da su ove najjeftinije karte za parter,a posle u zavisnosti od toga da li si skroz gore na visokim tribinama ili u lozi cena karte raste.

Ja bas ne mogu da ti dam opsiran odgovor,ali razlika izmedju ovog 25. marta i 7. aprila je jedino u tome sto ces preko njihovog sajta ranije rezervisati ulaznice,nema nekoh pogodnosti,ali mislim da ne ma potrebe za zurbom,nece pobeci karte;)
Karte se u ceni razlikuju u zavisnosti od toga gde ces da stojis(sedis).Predpostavljam da su ove najjeftinije karte za parter,a posle u zavisnosti od toga da li si skroz gore na visokim tribinama ili u lozi cena karte raste.

jecawaste, hvala za info
8-)
da li bi preporucila neki deo narocito?

Ja nešto tipujem da će ove od 3.500 biti za nekakav fan pit. :mrgreen:

U zavisnosti od tipa koncerta, cene karata za koncerte u Areni idu ovako nekako, ako se i u parter postavljaju stolice, onda se Arena izdeli na sektore po vertikali, i onda su najskuplje karte za mesta najbliža bini, a najjeftinije za mesta koja su najdalje od bine, dakle na suprotnoj strani hale, kada je parter "free za divljanje :lol:" znači klasika bez stolica, onda je cena karata za parter nešto izmedju, a najjeftinije budu one za gornje tribine, dakle pod plafon. :)

Valjda će se koliko sutra oglasiti organizatori, pa će biti sve detaljno objašnjeno...

Što se tiče preporuke za mesto, to zavisi od afiniteta, najzagriženiji fanovi, koji su usput spremni da se guraju i sve što uz to ide (fizička izdržljivost, jelte), normalno idu pred samu binu. :mrgreen: Ako ste niski, problem je ukoliko niste baš na samoj ogradi, u 1. redu, onda čas posla može neko ko je viši da stane ispred vas pa da ne vidite ništa.
Ako niste baš toliko die-hard fan, onda bi neko mesto na tribinama, dovoljno visoko da biste sve lepo videli, a opet ne previsoko i ne previše daleko od bine bilo sasvim dovoljno. ;)
Opet, ako vam je cilj samo da čujete, onda možete bilo gde (obično je kod miksete najbolji zvuk, mada Arena ima odličnu akustiku, pa se manje-više svuda dobro čuje.)

Interesuje me par informacija u vezi ulaznica, nisam iz Bg -a pa bih volela da imam sve informacije u vezi karata do 7.aprila.

Ne brini zbog toga, distributeri karata (Bilet servis, Eventim, Ticketline, Card servis...) uglavnom imaju prodajna mesta širom Srbije, koliko sam primetio, Eventim ima najrazvijeniju mrežu prodajnih mesta:
http://www.eventim-yu.com/index.asp?page=outlets

Takodje gotovo svi rade isporuku na kućnu adresu.

JJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PA IMA DA STOJIM U PRVOM REDU DA VATAM TRZALICE I DA PLACHEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
me tooooooo! ((((((((((((((:
jeeeeeeeedva chekaaaaaaaaaaaaam!!!!!!!

Ne brini zbog toga, distributeri karata (Bilet servis, Eventim, Ticketline, Card servis...) uglavnom imaju prodajna mesta širom Srbije, koliko sam primetio, Eventim ima najrazvijeniju mrežu prodajnih mesta:
http://www.eventim-yu.com/index.asp?page=outlets

Takodje gotovo svi rade isporuku na kućnu adresu.

crusader:worth: HVALA na ovako iscrpnom izvestaju, rekao si mi sve sto me zanima, a nisam smela da postavim 101 pitanje:think: Malo sam matora za ove stvari, a i da ne smaram pitanjima, racunam vi to bolje znate:super:
Sto se kupovine ulaznica tice ,to nije problem, vec uzivanje...pa na ovo sam cekala toliko dugo,...nego eto mene sedmog na biletari sto je sigurno, sigurno...I taman da odaberem mesto kako mi odgovara! Samo da prevalim 320 km, al za pravo mesto nista nije tesko!
A i ta "isporuku na kućnu adresu", pa gde je tu gušt :roll: lepo je sto tako nesto postoji , ali za mene je to mnogo vise od kupovine...
Nego crusader ako do tebe dodje neka info od organizatora,posto kazes da ce biti vec ovih dana...a ti prosledi:cool: :ok:
i hvala jos jednom!!!!!

Pa pošto sam zaludjenik za metal/rock koncerte, imam iskustva i već sam navikao kako i gde da nalazim sveže informacije... :lol:

btw
Objavljeno na oficijelnom sajtu! Dakle ipak 29. oktobar...

Queen + Paul Rodgers 2008 European Tour

Tue 16 Sept Moscow SCO Olympic Arena
Wed 17 Sept Moscow SCO Olympic Arena
Sat 20 Sept Gdansk Shipyard!
Sun 21 Sept Berlin Velodrom
Tue 23 Sept Antwerp Sportspaleis
Wed 24 Sept Paris Bercy
Fri 26 Sept Rome Palalottomatica
Sun 28 Sept Verona Arena
Mon 29 Sept Zurich Hallenstadion
Wed 1 Oct Munich Olympiahalle
Thu 2 Oct Mannheim SAP Arena
Sat 4 Oct Hannover TUI Arena
Sun 5 Oct Hamburg Color Line Arena
Tue 7 Oct Rotterdam Ahoy
Fri 10 Oct Nottingham Arena
Sat 11 Oct Glasgow SE&CC
Mon 13 Oct London O2
Tue 14 Oct Cardiff Arena
Thu 16 Oct Birmingham NIA
Sat 18 Oct Liverpool Arena
Wed 22 Oct Barcelona Palais St Jordi
Fri 24 Oct Murcia Estadio Municipal
Sat 25 Oct Madrid Palacio de Deportes
Tue 28 Oct Budapest Superarena
Wed 29 Oct Belgrade Arena
Fri 31 Oct Prague O2 Arena
Sat 1 Nov Vienna Stadhalle

http://queenpluspaulrodgers.com/

Shtampa se samo 20 000 karata...
E, a koja je karta "za ispred bine"???
Da ne uzmem onu od 3500 pa da budem negde u plm...
btw. kakav fan pit???
o, sad sam prochitao poruku u celosti...Ipak cu puci 3500:D:D:D

INNUENDO

While the sun hangs in the sky and the desert has sand
While the waves crash in the sea and meet the land
While there's a wind and the stars and the rainbow
Till the mountains crumble into the plain
Oh yes we'll keep on tryin'
Tread that fine line
Oh we'll keep on tryin' yeah
Just passing our time
While we live according to race, colour or creed
While we rule by blind madness and pure greed
Our lives dictated by tradition, superstition, false religion
Through the eons, and on and on
Oh yes we'll keep on tryin'
We'll tread that fine line
Oh we'll keep on tryin'
Till the end of time
Till the end of time

Through the sorrow all through our splendour
Don't take offence at my innuendo

You can be anything you want to be
Just turn yourself into anything you think that you could ever be
Be free with your tempo, be free be free
Surrender your ego - be free, be free to yourself

Oooh, ooh -
If there's a God or any kind of justice under the sky
If there's a point, if there's a reason to live or die
If there's an answer to the questions we feel bound to ask
Show yourself - destroy our fears - release your mask
Oh yes we'll keep on trying
Hey tread that fine line
Yeah we'll keep on smiling yeah
And whatever will be - will be
We'll just keep on trying
We'll just keep on trying
Till the end of time
Till the end of time
Till the end of time

jedna od najboljih hard i progresiv stvari ikad

@ Broken Brain
Organizuje Lupa promotion. Te od 3500 ja ne bih uzimao, prvo zbog cene, jelte :lol:, druga stvar, parter je parter, meni su tribine sr*nje jer je mnogo daleko, jedino ako ubodeš da budeš skroz blizu, ali onda problem što budeš nekako u uglu... :lol:

Što se mene tiče, samo parter, što bliže bini, dolazi u obzir! :)

Znam da će mnogi da me linčuju zbog ovoga, ali ovu grupu nikad nisam mogao da podnesem. Oduvek mi se gadio taj 'trans' imidž... A i činjenica je da su precenjeni i iskomercijalizovani do bola...

Bohemian Rhapsody je jedna od najboljih rock pesama, a sto sto se tice komercijale, pa ovako- ako danas svi znaju za Mocarta i ako nista znaju da prepoznaju neku njegovu kompoziciju makar na zvonu na mobilnom telefonu ili iz neke reklame na televiziji da li to znaci da je i Mocartova muzika komercijalna!.? Ili pravilo kojim se neki vode: sto je za neku grupu manje ljudi culo to znaci da je kvalitetnija.Ne vazi to bas uvek

Back