Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
evo i photo....

Prilozi

• caravos-zeus arial600.jpg
    caravos-zeus arial600.jpg
    75,1 KB · Pregleda: 23
Ako mogu dobro da zakljucim, jedna cetvoroclana porodica bi platila za 10 dana smestaj [sa doruckom] 48 eura dnevno minus 15 % i to mu dodje nesto jace od 40 eura dnevno, plus frizider min 12-13 eura a sef verovatno NEbi koristili. To je to sto sam i rekao. Cene su naduvane i kada se da taj popust 15 % onda dodje na normalu [pa cak i malkice jace]. Moguce da je hotel ok sto se vidi i iz slika pa jos ako nije negde zabacen, da je blizu centra, supermarketa.....onda je ok. Ko hoce privatni smestaj moze da ga nadje za mnoooooogo manje para jer pri samom pristupu na Skiatos saletece Vas mestani nudeci sve i svasta [kao u CG].

Ako mogu dobro da zakljucim, jedna cetvoroclana porodica bi platila za 10 dana smestaj [sa doruckom] 48 eura dnevno minus 15 % i to mu dodje nesto jace od 40 eura dnevno, plus frizider min 12-13 eura a sef verovatno NEbi koristili. To je to sto sam i rekao. Cene su naduvane i kada se da taj popust 15 % onda dodje na normalu [pa cak i malkice jace]. Moguce da je hotel ok sto se vidi i iz slika pa jos ako nije negde zabacen, da je blizu centra, supermarketa.....onda je ok. Ko hoce privatni smestaj moze da ga nadje za mnoooooogo manje para jer pri samom pristupu na Skiatos saletece Vas mestani nudeci sve i svasta [kao u CG].
Mi smo bili 2006. (dvoje odraslih i dvoje dece 1.5 i 3g) u Haniotiju hotel Angelo u trokrevetnom apartmanu koji je kostao za deset dana u septembru 480eura (bez hrane naravno). Hotel je lep i ima bazen i mislim da je otprilike slican kao ovaj Caravos; udaljen je od mora oko 350m, od gradske plaze oko 700m. Meni ovaj Carvos ne deluje skupo. Mozda gresim. Ne znam kakva mu je plaza i koliko je daleko. Po donjoj slici mi deluje da je more blizu.

SOBE MAJ-OKTOBAR JUN-SEPTEMBAR JUL-AVGUST POLU PANSION
JEDNOKREVETNA 21,70 31,50 38,50 PO OSOBI 12e
DVOKREVETNA 31,00 45,00 55,00 PO OSOBI 12e
DECA OD 0-2 GOD BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO BESPLATNO
DECA OD 2/12 GOD BESPLATNO BESPLATNO 13,75 6,00
TRECA OSOBA 10,85 15,75 19,25 PO OSOBI 12e
MINI FRIZIDER 10e-7 DANA 10e-7 DANA 10e-7DANA
SEF 10e-7DANA 10e-7DANA 10e-7DANA
PAY TV 1 FILM-2e 1 FILM-2e 1 FILM-2e

Ja ovo ne razumem.. Sta znaci za dvokrevetnu 31,00 45,00 55,00 a onda po osobi 12E ???Ja mislim da je to sve skuplje nego sto je Jerotije izracunao...Jel tih 12E dodatak za polupansion?

CARAVOS HOTEL
koukonaries skiathos island greece
e mail caravos@acn.gr
e mail zoran@caravos.gr
tel. 9930 24270 49356
p.o. box 21 skiathos 37002
cene su iste za mesece:maj i oktobar,jun i septembar,jul i avgust

MAJ/OKTOBAR JUN/SEPTEMBAR JUL/AVGUST
jednokrevetna 21,70 31.50 38.50

dvokrevetna 31,00 45.00 55.00

deca od 0-2 god. besplatno besplatno besplatno

deca od 2-12god. besplatno besplatno 13.75

treca osoba 10.85 15.75 19.25

SVE CENE SU ZA SOBU-KOMPLETNO OPREMLJENOM KUHINJOM/SA DORUCKOM,BABY KREVETICI SE NE NAPLACUJU,
TRECI KREVET JE NA RASKLAPANJE,SVE TAKSE SU URACUNATE U CENU.
SVE SOBE IMAJU:TERASU,ZASEBNO KUPATILO,TV,DIREKTAN TELEFON,FEN ZA KOSU,KLIMA UREDJA[HLADJENJE I GREJANJE]....

NA OVE CENE LJUBAZNOSCU VLASNIKA I VEZAMA SA SRBIJOM..ZA GOSTE IZ SRBIJE VAZI POPUST 15%
PRIKAZANE CENE UMANJITI ZA 15%

nadam se da ce ovo moje prekucavanje cena pomoci jer ne znam da kopiram i prikazem njihov cenovnik..koliko cujem dosta vas se vec javilo sa zahtevom za booking oni vas pozdravljaju.ja takodje

hvala vesna..i ja sam hteo da pomognem ali nisam znao kako da postavim njihov cenovnik a prekucavanja se nisam setio..bolje je sada mada kao sto vidis opet nije dobro..
trebala si da kazes za popuste na iznajmljivanja kola od 50%i na kupovinu suvenira od 25%..mada reci ce im sve vec oni

"caravoshotel"......forumasi ne poznaju hotel kao ti ili ja.mi se izrazavamo "caravos hotel" i mislimo na komplex "caravos".a on se sastoji od: caravos hotel, caravos studio i zevs hotel....kazem iz razloga,da forumasi ali i jorgo ne bi imali nesporazume,narocito ovde gde kazes:"caravos hotel sa opremljenom kuhinjom",pa u nastavku kazes "sa doruckom".koji to hotel u grckoj ima opremljene kuhije a u ceni i dorucak?? caravos hotel je hotel visoke B kategorije(po grckom standardu) i u hotelskim sobama NEMA kuhinje.vec ima u drugom objektu i druge kategorije.inace je lociran po meni,na NAJLEPSEM mestu na koukounariesu a u sastavu je i MUSTANG rent a car, gde zaista nas prijatelj Dimitris daje popust.inace,gosti mogu otici kod njega uvece u tavernu Aleksandros,gde ce im on licno svirati buzuki a Magda(njegova supruga) posluziti goste..... www.greekhotel.com/sporades/skiathos/koukounaries/caravos/home.htm

Poslednja izmena:
UPOZORENJE svima koji krecu put Grcke: u toku je veliki strajk kamiondzija-cisterni,tako da je snadbevanje otezano.U svim vestima se naglasava da od 10 benz. pumpi-9 nema bezolovni,dok je super skocio na 1.79e.svugde su redovi na pumpama...Rodos je u najvecoj nevolji sa nekoliko hiljada turista i polupraznim marketima.Danas smo i u nasim marketima (skiathos) primetili veci broj kupaca a i komentare da ce ponestati svega,dok se ne dogovore sindikati.zato,ako krecete za grcku.....ponesite vodu,voce,sipajte gorivo u skopju....

Jel se ovo završilo?:eek: Dogovoriše li se?:think: Kakve su sad cene goriva?

jedan od najvecih sindikata i dalje strajkuje.benzina ima ali su cene razne.negde je i 1.35 po litru ali uglavnom oko 1.20.medjutim,ima i lova u mutnom.tako da brod za skiathos nije isao tri dana,navodno zbog nedostatka nafte.ali...posto je juce javni tuyziulac pokrenuo istragu-danas je krenuo.radi se o tome da je brod poluprazan,pa se kompaniji ne isplati pre 01.06 da salje redovne linije...a naftu naravno da imaju....

Kvalitet plaze, lepota mora, pristup, udaljenost, usluga samo su neke od karakteristika, koje nas izmedju ostalih razloga opredeljuju za letovanje na odredjenoj destinaciji. Sledeci link vodi ka sajtu sa puno korisnih informacija za plaze u Grckoj i moze po tom pitanju pomoci vecini bar za sticanje osnovnih informacija o nepoznatom. Kakva su Vasa iskustva, koje plaze mozete preoruciti i zasto.
http://www.greeklandscapes.com/travel/beach.html

[Ne odgovaram sam sebi, naravno. Ova poruka je upucena moderatoru sajta i svim usputnim posetiocima ovog foruma. Nemojte se zanositi da Vase misljenje ovde nesto vredi. Samo ste publika. Predstavljate masu koja cini da ne izgleda kako stalni posetioci svih tema "razgovaraju" sami sa sobom. Nije mi bio cilj da pokrecuci neku novu temu, ako takvih uopste moze biti, pametujem po zadatom pitanju, vec jednostavni test, da li je moguce da ako niste neko od sveprisutnih postavite temu koja ce funkcionisati ukoliko bude interesovanja. Nije moguce. Moderator vas jednostavno negde sutne. Od mene toliko. Zbogom. Dopisujte se sami sa sobom.

Back