caravoshotel
Početnik
- Poruka
- 25
vidim da je nejasno..ali ne znam kako da kopiram sa sve tabelom..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo bili 2006. (dvoje odraslih i dvoje dece 1.5 i 3g) u Haniotiju hotel Angelo u trokrevetnom apartmanu koji je kostao za deset dana u septembru 480eura (bez hrane naravno). Hotel je lep i ima bazen i mislim da je otprilike slican kao ovaj Caravos; udaljen je od mora oko 350m, od gradske plaze oko 700m. Meni ovaj Carvos ne deluje skupo. Mozda gresim. Ne znam kakva mu je plaza i koliko je daleko. Po donjoj slici mi deluje da je more blizu.Ako mogu dobro da zakljucim, jedna cetvoroclana porodica bi platila za 10 dana smestaj [sa doruckom] 48 eura dnevno minus 15 % i to mu dodje nesto jace od 40 eura dnevno, plus frizider min 12-13 eura a sef verovatno NEbi koristili. To je to sto sam i rekao. Cene su naduvane i kada se da taj popust 15 % onda dodje na normalu [pa cak i malkice jace]. Moguce da je hotel ok sto se vidi i iz slika pa jos ako nije negde zabacen, da je blizu centra, supermarketa.....onda je ok. Ko hoce privatni smestaj moze da ga nadje za mnoooooogo manje para jer pri samom pristupu na Skiatos saletece Vas mestani nudeci sve i svasta [kao u CG].
cija Vecokoja greska
![]()
UPOZORENJE svima koji krecu put Grcke: u toku je veliki strajk kamiondzija-cisterni,tako da je snadbevanje otezano.U svim vestima se naglasava da od 10 benz. pumpi-9 nema bezolovni,dok je super skocio na 1.79e.svugde su redovi na pumpama...Rodos je u najvecoj nevolji sa nekoliko hiljada turista i polupraznim marketima.Danas smo i u nasim marketima (skiathos) primetili veci broj kupaca a i komentare da ce ponestati svega,dok se ne dogovore sindikati.zato,ako krecete za grcku.....ponesite vodu,voce,sipajte gorivo u skopju....