Grčka zbirno

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najjeftinije ponude imate na sajtu JeftinaLetovanja.info , pogledajte

ma najjeftinije je da stupite direktno sa Grcima...u januaru ko mi :)..rezervisali bungalove na Zakintosu i to veoma povoljno....ma Grcka je zakon....do sad sam godinama obilazila Halkidiki...sad smo se otisnuli dalje,, kako bi pri povratku obisli i Atinu i svasta nesto:)

Poslednja izmena:
Meni je fenomenalan Halkidiki. Hanioti je potpuno ekstra. Nije ni skup. More cisto. Ima divnih plaza i prema Polihronu i Pefkohoriju. Bogat zabavni sadrzaj za sve uzraste. Dosta vegetacije. Uvece je uvek sveze. Jako mi se dopada. Upravo smo doputovali i nadam se da cu ici ponovo. Atlasttt iz Arandjelovca ima zaista odlican smestaj. Bio je jako lep godisnji odmor.

Meni je fenomenalan Halkidiki. Hanioti je potpuno ekstra. Nije ni skup. More cisto. Ima divnih plaza i prema Polihronu i Pefkohoriju. Bogat zabavni sadrzaj za sve uzraste. Dosta vegetacije. Uvece je uvek sveze. Jako mi se dopada. Upravo smo doputovali i nadam se da cu ici ponovo. Atlasttt iz Arandjelovca ima zaista odlican smestaj. Bio je jako lep godisnji odmor.

slazem se za Halkidiki...ali najlepse plaze su na drugom prstu...od Nikitija dole ka Sikiji....Vurvuru Orindz bic...ma na svakih 100 metara fenomenalna plaza..obavezno obidji i drugi Prst...ja sam nekoliko godina letovala u Neos Marmarasu...to je bilo mesto za spavanje a preko dana smo obilazili plaze po celoj Sitoniji....

Razmisljam se da ove godine putujem sa devojkom i drustvom u Grcku. Ako neko ima savet gde je dobar provod a da nije u pitanju ostrvo nek predlozi :)
Cuo sam i procitao ovde lepih stvari za Halkidiki ali neko sa iskustvom (dobrim ili losim) neka me malo bolje uputi! Hvala! ! ! :)

Da li je neko bio u LEPTOKARIJI?
1. Da li je istina da ima TALASA? U kolikoj meri? :roll:
2. Da li ima puno meduza? A jezeva?
3. Da li je prljava voda?
4. Da li ima plicaka?
Лептокарију прескочи,био сам тамо један дан чекајући јутарњи трајект у Волосу за Скијатос и могу ти рећи да је Лептокарија као и остатак олимпијске регије промашај.За исте новце и за исто време путовања бих ти препоручио Ситонију или Тасос.:D

Da li je neko bio u LEPTOKARIJI?
1. Da li je istina da ima TALASA? U kolikoj meri? :roll:
2. Da li ima puno meduza? A jezeva?
3. Da li je prljava voda?
4. Da li ima plicaka?

Moji utisci iz Leptokarije nisu bas lepi...nije mi se dopala
1. Ima talasa i to dooosta
2. ima meduza...jezeve nisam videla
3. voda je onako ...kada nema talasa ok..kada ima onda je mutna
4. plicak...onako solidan

Kategorizacijom ugestiteljskih objekata sa strane ministarstva turizma u svim drzavama , kao i nezavisnih turistickih evaluating organizacija poput poznatog Michelinovog vodica i michelinove zvezdice za restorane i publikacije ' Leading hotels in the world " i " Small leading hotels in the world " ... svajki turist se usmerava prema zeljenom stepenu i nivoa usluge , da ne bi dolazilo do nepotrebnih senzacija i razocarenja u smislu da je gost ocekivao ili mu je bilo obecano puno , a defacto dobio malo ...
Ocena odlican u srpskohrvatskom govornom podrucju kao i ocena odlican 5 u shkolskom sistemu implicira na najvecu mogucu ocenu ...
Ocena odlican u evaluiranju hotela bilo gde u svetu , oznacava da je to hotel sa najmanje 5 zvezdica ...
Subjektivne ocene bilo kog clana foruma , ukljucujuci i moderatora , mogu naneti nepotrebne shtete svakom ko pogreshno protumaci rec " odlican " ...
Pomenuti hotel , je pristojan , podoban ,podesan , eventualno i dobar ... ali ne i odlican ...
Ako je hotel Lucy odlican , postavlja se opet pitanje od mog izbrisanog posta ... kako reciju opisati hotele koji stvarno jesu odlicni ???

Kategorizacijom ugestiteljskih objekata sa strane ministarstva turizma u svim drzavama , kao i nezavisnih turistickih evaluating organizacija poput poznatog Michelinovog vodica i michelinove zvezdice za restorane i publikacije ' Leading hotels in the world " i " Small leading hotels in the world " ... svajki turist se usmerava prema zeljenom stepenu i nivoa usluge , da ne bi dolazilo do nepotrebnih senzacija i razocarenja u smislu da je gost ocekivao ili mu je bilo obecano puno , a defacto dobio malo ...Ocena odlican u srpskohrvatskom govornom podrucju kao i ocena odlican 5 u shkolskom sistemu implicira na najvecu mogucu ocenu ...Ocena odlican u evaluiranju hotela bilo gde u svetu , oznacava da je to hotel sa najmanje 5 zvezdica ...Subjektivne ocene bilo kog clana foruma , ukljucujuci i moderatora , mogu naneti nepotrebne shtete svakom ko pogreshno protumaci rec " odlican " ...Pomenuti hotel , je pristojan , podoban ,podesan , eventualno i dobar ... ali ne i odlican ...Ako je hotel Lucy odlican , postavlja se opet pitanje od mog izbrisanog posta ... kako reciju opisati hotele koji stvarno jesu odlicni ???

U mom postu stoji da je hotel odlican...i to je moje licno misljenje...a misljenje sam donela uporedjujuci boravak u tom i jos nekim evropskim i belosvetskim hotelimaa ako otvoris link u mom prethodnom postu mozes da vidis da je hotel oznacen kao hotel sa 5*.Naravno,kategorizacija nije moja...neki pametniji ljudi su se time bavili :aha:

....a inace mislim da je greota gubiti vreme na prepucavanje i raspravu...na ovom PDF-u ljudi razmenjuju svoja iskustva vezana za putovanja...tvoj post je brisan jer definitivno nije imao nista osim zelje za raspravom :neutral:

Poslednja izmena:
Mozda nekome pomogne i ovo ...

Tripadvisor . >>> site za evaluaciju hotela gde ima misljenja i ocene potroshaca .

Nezavisno o pricama po agencijama , kategorizaciji koja moze biti fake i nabildana ... ima korisnih informacija koje daju odredjenu sliku potencijalnom gostu .

Back