vecic
Starosedelac
- Poruka
- 152.877
Da li neko zna za neku dobru plazu u blizini Nei Porija.Cula sam da ima prema Larisi ali zna li neko nesto konkretnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najjeftinije ponude imate na sajtu JeftinaLetovanja.info , pogledajte
...gde na Zakintosu? Mi bili prosle godine i suuuper se provelima najjeftinije je da stupite direktno sa Grcima...u januaru ko mi..rezervisali bungalove na Zakintosu i to veoma povoljno....ma Grcka je zakon....do sad sam godinama obilazila Halkidiki...sad smo se otisnuli dalje,, kako bi pri povratku obisli i Atni i svasta nesto
![]()
...gde na Zakintosu? Mi bili prosle godine i suuuper se proveli![]()
Lepo je...ima na temi o Zakintosu svasta nesto...procitaj pre nego sto odes...i pitaj sta ne treba da propustis da vidis![]()
Meni je fenomenalan Halkidiki. Hanioti je potpuno ekstra. Nije ni skup. More cisto. Ima divnih plaza i prema Polihronu i Pefkohoriju. Bogat zabavni sadrzaj za sve uzraste. Dosta vegetacije. Uvece je uvek sveze. Jako mi se dopada. Upravo smo doputovali i nadam se da cu ici ponovo. Atlasttt iz Arandjelovca ima zaista odlican smestaj. Bio je jako lep godisnji odmor.
Лептокарију прескочи,био сам тамо један дан чекајући јутарњи трајект у Волосу за Скијатос и могу ти рећи да је Лептокарија као и остатак олимпијске регије промашај.За исте новце и за исто време путовања бих ти препоручио Ситонију или Тасос.Da li je neko bio u LEPTOKARIJI?
1. Da li je istina da ima TALASA? U kolikoj meri?
2. Da li ima puno meduza? A jezeva?
3. Da li je prljava voda?
4. Da li ima plicaka?
Da li je neko bio u LEPTOKARIJI?
1. Da li je istina da ima TALASA? U kolikoj meri?
2. Da li ima puno meduza? A jezeva?
3. Da li je prljava voda?
4. Da li ima plicaka?
Da li je neko letovao u Kavali u hotelu Lucy?
Kategorizacijom ugestiteljskih objekata sa strane ministarstva turizma u svim drzavama , kao i nezavisnih turistickih evaluating organizacija poput poznatog Michelinovog vodica i michelinove zvezdice za restorane i publikacije ' Leading hotels in the world " i " Small leading hotels in the world " ... svajki turist se usmerava prema zeljenom stepenu i nivoa usluge , da ne bi dolazilo do nepotrebnih senzacija i razocarenja u smislu da je gost ocekivao ili mu je bilo obecano puno , a defacto dobio malo ...Ocena odlican u srpskohrvatskom govornom podrucju kao i ocena odlican 5 u shkolskom sistemu implicira na najvecu mogucu ocenu ...Ocena odlican u evaluiranju hotela bilo gde u svetu , oznacava da je to hotel sa najmanje 5 zvezdica ...Subjektivne ocene bilo kog clana foruma , ukljucujuci i moderatora , mogu naneti nepotrebne shtete svakom ko pogreshno protumaci rec " odlican " ...Pomenuti hotel , je pristojan , podoban ,podesan , eventualno i dobar ... ali ne i odlican ...Ako je hotel Lucy odlican , postavlja se opet pitanje od mog izbrisanog posta ... kako reciju opisati hotele koji stvarno jesu odlicni ???