Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Cipras nije imao ama bas nikakvog izbora, mogao je samo da preti drahmom, ali vidis da Grci hoce evro, nede drahmu.Једино што чека Ципраса је грана.
Једино може да се нада да ће грана бити трула.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cipras nije imao ama bas nikakvog izbora, mogao je samo da preti drahmom, ali vidis da Grci hoce evro, nede drahmu.Једино што чека Ципраса је грана.
Једино може да се нада да ће грана бити трула.
Grcka ima najvecu trgovacku flotu na svetu. Prosle je godine postala broj 1. problem je da grcki brodovi plove pod zastavama Paname i tako nekih drzava ,
problem ja de je 90% osoblja ijeftina radna snaga iz Azije i problem je da brodove kupuju u Koreji. Brodogrdnja je Ustavom oslobodjena od placanja poreza, prosle je godine
pao neki dogovor da vlasnici brodova dobrovoljno uplacuju u drzavnu kasu iznos za koji misle da bio mogli da ga uplate.
I tako, kako god se okrenes düpe ti pozadi ( bay Mao Ce Tung).
Ne znam, meni se čini da smrt Oxija uopšte ne ide na ruku pro-putinovskim rusofreničarima sa ovog sajta.Празне приче.
Грци не могу сервисирати дуг који је на волшебан начин нарастао за 200милијарди $ откад их спасавају у последњих 5 година(приче о 13 и 14 плати&пензији не могу оправдати оволики скок дуга сем ако сте интелектуална сиротиња пар екселнс), а пре тога је за све деценије пре био 140милијарди $ и успут су изгубили четвртину БДП-а.
Колапс ГрЕције који је неминован домино ефектом повућиће за собом Италију, Шпанију, Португалију... и домаће либтранде који и иначе секу вене.
Nema Grcka vec grcki tajkuni ..I u Danskoj npr A.P Møller vlasnik svega i svacega dok je bio ziv sam odredjivao veličinu poeza i uplacivao u drzavni kasu i to je normalno za one koji zaposlajvaju narodne mase..Porezi za velike su mnogo manji od radnickih npr svugde u svetu...
Празне приче.
Грци не могу сервисирати дуг који је на волшебан начин нарастао за 200милијарди $ откад их спасавају у последњих 5 година(приче о 13 и 14 плати&пензији не могу оправдати оволики скок дуга сем ако сте интелектуална сиротиња пар екселнс), а пре тога је за све деценије пре био 140милијарди $ и успут су изгубили четвртину БДП-а.
Колапс ГрЕције који је неминован домино ефектом повућиће за собом Италију, Шпанију, Португалију... и домаће либтранде који и иначе секу вене.
СССР је нестао пре преко четврт века, остави се жестине.Ne znam, meni se čini da smrt Oxija uopšte ne ide na ruku pro-putinovskim rusofreničarima sa ovog sajta.
Vi ste pričali kako Atina svakog momenta ulazi u sastav SSSR, kad ono čabar.
- - - - - - - - - -
Pa bogati plaćaju lavovski deo poreza.
Zato treba da budeš zahvalan tim ljudima koji su ti omogućili zdelu u Narodnoj kuhinji kobenhavna.
Ne znam, meni se čini da smrt Oxija uopšte ne ide na ruku pro-putinovskim rusofreničarima sa ovog sajta.
Vi ste pričali kako Atina svakog momenta ulazi u sastav SSSR, kad ono čabar.
- - - - - - - - - -
Pa bogati plaćaju lavovski deo poreza.
Zato treba da budeš zahvalan tim ljudima koji su ti omogućili zdelu u Narodnoj kuhinji kobenhavna.
Pa od čega su onda delili plate od 700 evra kad su insolventni.i pazi ovo.....tih 200 milijardi za koliko je narastao dug grčke je otišao direktno u nemačke banke na ime kamata.....ništa od tih para grčki narod nije video.....grci su svetli primer današnice svim porobljenim narodima u EU i onim zemljama koji teže u taj rajh......
Pa vidi, ali zasto se onda ocekuje soldiarnost od Danaca, Poljaka, Nemaca ili Estonaca, a njihove milijardere boli Djoka?Nema Grcka vec grcki tajkuni ..I u Danskoj npr A.P Møller vlasnik svega i svacega dok je bio ziv sam odredjivao veličinu poeza i uplacivao u drzavni kasu i to je normalno za one koji zaposlajvaju narodne mase..Porezi za velike su mnogo manji od radnickih npr svugde u svetu...
Познавалац је на овој теми десет пута написао да је Ципрас Шојблеу изуринирао у уста.
Чини се да је након тога Шојбле Ципрасу изуринирао у уста, испустио столицу у ципрасова уста, исповраћао се, а након тога му у иста убацио и семену течност.
Nzn kako moze ko kome ovde da urinira Grcka nema s cime da vraca a mere stefnje ne sme da uvede dogovor je samo produzenje neminovovmog koje mora da se desi.Pre ili kasnije grci ce otici bankorot kao i drugi koji su na istom putu granice zaduženosti se mogu pomerati al ne do beskonačnosti
Da, ali priznaćeš da je Greferendum obesmišljen.Nzn kako moze ko kome ovde da urinira Grcka nema s cime da vraca a mere stefnje ne sme da uvede dogovor je samo produzenje neminovovmog koje mora da se desi.Pre ili kasnije grci ce otici bankorot kao i drugi koji su na istom putu granice zaduženosti se mogu pomerati al ne do beskonačnosti
i pazi ovo.....tih 200 milijardi za koliko je narastao dug grčke je otišao direktno u nemačke banke na ime kamata.....ništa od tih para grčki narod nije video.....grci su svetli primer današnice svim porobljenim narodima u EU i onim zemljama koji teže u taj rajh......
Рахела је већ поставила, али поставићу и ја опет, да обновимо градиво.
Stvarno ponižavajuće.
Peščanik.net, 13.07.2015.
Neoliberalizam je reč koju marksisti upotrebljavaju, u pokušaju da ocrne ideju slobodnog tržišta.Neoliberalizam nisu Evropske vrednosti...
i sl...
Bzvz pričica...
Као што видимо, Грчка је предала свој суверенитет окупаторима. А што се враћања тиче, добијаће Грци нове кредите да би вратили старе, а разлика ће се добити цеђењем Хелена.
Pa ovde nije uopste tema istupanje iz EU nego istupanje iz Evra ( evro su "samo" pare).Helena nemoze vise da se cedi nema soka .To je realnost grckog naroda..Bankari mogu da je izdrzavaju i to je to al para od grka nema..Lepo sam rekao da Amerika nikad nece dati Grckoj da istupi iz EU i njihovih interesa i da ce dati pare koliko god
To ti dodje isto na kraju krajeva .Morali bi traziti neke druge "prijatelelje".Videcemo reakciju naroda dal imaju snagu da se odupru merama stednje jel njih ce i najvise pogotitiPa ovde nije uopste tema istupanje iz EU nego istupanje iz Evra ( evro su "samo" pare).
Neoliberalizam je reč koju marksisti upotrebljavaju, u pokušaju da ocrne ideju slobodnog tržišta.
Ali vidimo da je na kraju Singapur bogatiji od Venecuele, i da free market čini čuda.
Zato će Cipras morati da peva na zlatnoj kiši.
Uvek može jače da se zapne na radnom mestu.Helena nemoze vise da se cedi nema soka .To je realnost grckog naroda..Bankari mogu da je izdrzavaju i to je to al para od grka nema..Lepo sam rekao da Amerika nikad nece dati Grckoj da istupi iz EU i njihovih interesa i da ce dati pare koliko god
Uvek može jače da se zapne na radnom mestu.
Ako ne može sadašnja generacija da odradi baš svaki cent, tu su deca i unuci da nastave riljanje.
Ali bi ovi grcki milijarderi mogli malo da se bave i patrotizmom.Maslinam i feta sirom ce tesko skupiti bilo sta i 5 generacija ...
Pa nije isto, jer Danska nema evro a učestvuje u EU.To ti dodje isto na kraju krajeva .Morali bi traziti neke druge "prijatelelje".
Maslinam i feta sirom ce tesko skupiti bilo sta i 5 generacija ...