Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.084
eto i na kraju su se samo kurcili ne bi li si digli cenu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini, ali meni niko nista ne kupuje. Ako ponovo procitas moj post, shvatices da JA direktno ODRZAVAM ovu drzavu i te iste politicare u komi. JA NJIH, ne ONI MENE. Dakle, kakav Rols Rojs.
I nije stvar u kupovini, vec u ukupnom saldu - sta je dobro u tome da se neko ili nesto ZADUZI, tj. da dobije manje nego sto mora posle da vrati? To je idiotska logika koja se, iz nekog razloga, prikazuje kao neki neverovatan uspeh.
Nemački mediji: Raspad Evropske unije je samo pitanje vremena
Evropski kreditori i Grčka postigli su dogovor o finansijskoj pomoći, ali politička unija u dosadašnjem obliku više ne dolazi u obzir i konačan raspad EU je samo pitanje vremena, piše danas nemački list "Dojče virtšafts nahrihten".
Mnogi međunardni posmatrači opisali su posljednji samit EU kao "ponižavanje Grka", a najduži razgovori u istoriji Unije poništili su sve vrednosti za koje se EU nekada zalagala, navodi se u komentaru.
Prema postignutom dogovoru, Grčka bi mogla da dobije 86 milijardi evra u naredne tri godine ako sprovede neophodne restriktivne reforme.
"Nametnuta politika će uništiti grčku ekonomiju. Grčke banke delimično će propasti, a mnoge štediše izgubiće svoj novac. Politika štednje u javnom sektoru nije dala rezultate u prethodnih pet i po godina i verovatno neće funkcionisati ni sada", ocenjuje list.
U tekstu se ukazuje da će posledice ove krize po zemlje Evrozone biti dramatične i da bi panika zbog banaka u Grčkoj lako mogla da se prenese na nivo Evrope, gde se ne bi mogla kontrolisati.
Solidarnost u EU se osipa, a zemlje deluju u skladu sa svojim sebičnim interesima, navodi nemački list i ocenjuje da će pitanje izbeglica-migranata biti sledeći veliki neuspeh EU.
List navodi da su njemačka kancelarka Angela Merkel i ministar finansija Volfgang Šojble preko noći transformisali EU i da ona više nije zasnovana na poverenju nego na golom strahu od jačih, a život u Uniji više ne regulišu ugovori nego zakon džungle.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/574988/Nemacki-mediji-Raspad-Evropske-unije-je-samo-pitanje-vremena
Ovakvo stanje stvari je zapravo od pocetka postojanja EU i bilo zacrtano kao ciljno. I bice jos gore. Oni koji su citali Orvela mozda misle da je to naucna fantastika, ali...
Princip je vrlo prost - definises sta zelis da postignes, napravis vestacki problem, ponudis "resenje" koje je zapravo ono sto si zeleo od pocetka da postignes, ali sada se to predstavlja javnosti kao resenje problema, mada je zapravo upravo to PROBLEM. To je, inace, nesto sto u regularnim, normalnim okolnostima ljudi ni u ludilu ne bi prihvatili. Ali u vanrednim okolnostima i panici sve prolazi, a posle... KASNO JE ZA SVEEEE....
Kontrola finansija, jedinstvena centralna banka EU, kontrola kretanja, tokova novca (kartice kojima se jednim klikom onemoguci koriscenje), ukidanje penzija, ugovori da odredjeno vreme sa obnavljanjem na 2 godine, pardon, 1 godinu, pardon, 6 meseci, pardon, 15 dana... You name it, you got it.
Ko misli da je ovo lose, da se nadjemo za 5 godina pa prodiskutujemo...
I tako... Glas Oxi je ponižen i pogažen, raspao se kao putin na kiši.
Koja ispala za maloumnike koji simpatišu Rusiju.
Ima, ali je lista mnogo dugacka, ako me ne mrzi prevescu ono najosnovnije.Ima li nek konačno spisak zahteva i uslova na koje je Cipras pristao, osim tog famoznog punjenja fonda sa 50 milijardi teškom imovinom
Ima dosta špekulacija koje se pojavluju po komentarima, evo nekih
- penzije se neće smanjivati 8 godina do 2023
- struja i lekovi za najsiromašnije za DŽ
- porez na bogate enorman 70% kao u Francuskoj (eto i njih u Rusiji)
- ostrva gube poreske privilegije
- pravoslavna crkva zadržala poresku stopu
- luke se prodaju (ili idu u taj fond)
Ima li negde zvaničnije malo a ne samo ovakva nagađanja...
Pa, nije ništa dobro, ali grčki narod je gramziv.sta je dobro u tome da se neko ili nesto ZADUZI, tj. da dobije manje nego sto mora posle da vrati?
Pa, nije ništa dobro, ali grčki narod je gramziv.
Smisao kredita je da možeš već Danas da trošiš, a ne da čekaš sutra.
Zato moraš da plaćaš tzv. cenu novca, a to je Kamata.

Pa, nije ništa dobro, ali grčki narod je gramziv.
Smisao kredita je da možeš već Danas da trošiš, a ne da čekaš sutra.
Zato moraš da plaćaš tzv. cenu novca, a to je Kamata.
Grcku i grcki narod moze spasiti samo predsednik Putin! Ako nisi znala!
Greška
Gramzivi su zelenaši,
Narod je glup i slab !
- - - - - - - - - -
BES GRČKIH MEDIJA "Grčka u Aušvicu, Šojble teži holokaustu u Evropi"
Tanjug | 13. 07. 2015. - 10:14h12:49h | Foto: AP | Komentara: 9![]()
Grčki mediji, od desnih do potpuno levih, bili su retko kad tako jedinstveni kao danas, kada se njihovi komentatori u svom besu ne uzdržavaju ni od neukusnih poređenja, prenose nemački mediji.
Prenoseći da je jedan od naslova grčke štampe "Nemačka ponovo cepa Evropu" i da su mediji ljuti zbog zahteva kreditora, politički magazin "Špigel" navodi da je desničarski grčki dnevnik "Dimokratia" imao najupadljiviji nasvlov - "Grčka u Aušvicu - Šojble teži holokaustu u Evropi".![]()
Najprodavaniji grčki list "Ta Nea" piše o "Gordijskom čvoru" i u Napoleonovoj uniformi objavljuje fotografiju nemačkog ministra finansija Volganga Šojblea, dok levičarski dnevnik "Efsyn" ima naslov "Šojble naređuje: Potopite zemlju".
Drugari, sve je to OK, ali nisam dobio odgovor na pitanje.
Kako su ljudi tako glupi da ne razmisljaju sta ce da rade sutra kada spiskaju danas novac koji ni nemaju, a moraju da vrate jos i vise? Na kraju, svi su i dobili po njokalici.
Dakle, u cemu je trik?
Kada je čovek gramziv, on ne razmišlja.
U tome je tajna bezumnog ponašanja grčkog naroda.
Hvala na odgovoru. Inace, nisam mislio samo na grcki narod, mi imamo apsolutno istu situaciju da se vlast zaduzuje i to predstavlja kao ne znam kakve uspehe. A cim potpisu ugovor, ja (i svi mi) dugujemo par procenata vise na vec postojeci dug. Ludom radovanje.
Ne, Rusija pokušava da porobi svet, ali nema para.Svaki dalji komentar je suvisan - tako se pomaze nekome ko je u nevolji, a ne...:
Rusija razmatra slanje energenata Grčkoj
http://www.krstarica.com/vesti/svet/rusija-razmatra-slanje-energenta-grckoj/
Šta bi ti domoljube uradio za 80 milijardi evra?*** *** ***![]()

Hrvatska nije u evro zoni pa njen bankrot ( evenutalni) slabo koga zanima i zato tu nema poredjenja sa Grckom.Bild am zontag: Hrvatska kao Grčka, preti joj bankrot
Tanjug | 24. 05. 2015. - 23:21h | Foto: Ilustracija | Komentara: 5
Tiražniji nemački list "Bild am zontag" ocenio je danas, pozvajući se na nedavni izveštaj Evropske komisije, da se u Hrvatskoj dramatično pogoršala privredna situacija, i da toj državi, kao i Grčkoj, preti bankrot.
U članku pod naslovom "Hrvatska bi mogla postati nova Grčka", nemački list piše da su Grčka i Hrvatska omiljene destinacije za nemačke turiste, ali da su obe države na rubu bankrota, zbog lošeg upravljanja i nesprovođenja reformi.
List se poziva na nekoliko dana staru "tajnu" analizu Evropske komisije prema kojoj se stanje privrede u Hrvatskoj dramatično pogoršalo i da u pet od osam ključnih tačaka za smanjenje deficita, hrvatska vlada nije učinila gotovo ništa.
- - - - - - - - - -
Jaguarka je zaljubljena u Putina i sanja vlažne snove ...
Hrvatska nije u evro zoni pa njen bankrot ( evenutalni) slabo koga zanima i zato tu nema poredjenja sa Grckom.
Meni samo nije jasna jedna stvar - zasto se dobijanje kredita uvek slavi i predstavlja kao nekakav uspeh? Pa ja sad mogu da udjem u bilo koju banku i dobijem kredit. I sta onda? Udjem u banku bez para, uzmem milion dinara kredita, izadjem iz banke sa milion dinara i tog istog trenutka duzan sam MILION I DVESTA HILJADA DINARA? DVESTA HILJADA VISE NEGO PRE 5 MINUTA??? A JA TREBA DA SAM SRECAN KAO KUCE U LIFTU?!?!?!
Ista prica kod nas, ista prica u Grckoj, ista prica svuda...
Moze li neko da mi objasni ovu nebulozu? Ko je ovde lud?
Hrvatska nije u evro zoni pa njen bankrot ( evenutalni) slabo koga zanima i zato tu nema poredjenja sa Grckom.
Grcku i grcki narod moze spasiti samo predsednik Putin! Ako nisi znala!