Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 93.917
Чудо једно колико крстини русо**** живе у неком свом имагинарном свету с оне стране огледала.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo 80?
Чудо једно колико крстини русо**** живе у неком свом имагинарном свету с оне стране огледала.

to je za početak
- - - - - - - - - -
Zvezda do zvezde zvezdica, tataratira!![]()
Лавице, да нама Вучић намакне 80 милијарди ( на било који начин па и да испроси) ја би га гласао заувек. Урадили грци нацисте на фору и никад им неће вратити паре.
Идемо даље, да видимо реакције осталих држава ако је ово коначан договор.
E pa u tome je stvar, stoja ne bih.
Ne glasam za prosjake niti ideologiju prosenja, vec za stvarno pokretanje proizvodnje a narocito poljoprivrede u zemlji. Jer te ce se pare potrositi i sta onda?
"Ja da zivim, a potomcima da ostavim dugove"? Meni se ta filozofija ne svidja.
Лавице, да нама Вучић намакне 80 милијарди ( на било који начин па и да испроси) ја би га гласао заувек. Урадили грци нацисте на фору и никад им неће вратити паре.
Идемо даље, да видимо реакције осталих држава ако је ово коначан договор.
Pa svako zna da ne moze, nego je tema da batale vise prosjacenja ovih silnih milijardi.Ti stvarno misliš da taj dug može da se vrati?
Šta se čudiš tim klincima tamo , to je normalan rezon, plati pa klati pa da je i za crnog cigu ako te pošteno nagradi za ono što si uradio nema veze ko je.
Ti stvarno misliš da taj dug može da se vrati?
Za pocetak 86 mrd. Euro i onda kako dalje?
MJK

Onda opet OXI , pa opet 80 Miljarde...
Sprdačina od unije!

Ovaj dogovor treba da se izglasa u svim parlamentima ( u nekima kao sto je to recimo Francuska nije potrebno), ali na primer u Finskoj i Estoniji moraju
svi poslanici da budu za. Kako ce izgledati glasanje to se cak ne zna ni za nemacki Bundestag iako je tu potrebna samo prosta vecina.
Usput, neizvesno je i kako ce u Grckoj izgledati galsanje u njihovom parlamentu.
Pa svako zna da ne moze, nego je tema da batale vise prosjacenja ovih silnih milijardi.
Cudim se Srbima iz Srbije, sipaju drvlje i kamenje na EU ropstvo... A zavide iz dna duse hrvatskim klincima. Kako bi samo zeleli da moigu isto. A ne mogu... I nece moci jos 10nama godina.
Sto se mene tice, ja ne zavidim nikome. Svako nosi svoj krst, pa i ti tek prispeli hrvatski klinci u Nemackoj. Nece im biti lako... Neka im je sa Srecom!
_niemand_

Sprdačina od unije!

Cudim se Srbima iz Srbije, sipaju drvlje i kamenje na EU ropstvo... A zavide iz dna duse hrvatskim klincima. Kako bi samo zeleli da mogu isto. A ne mogu... I nece moci jos 10nama godina.
Sto se mene tice, ja ne zavidim nikome. Svako nosi svoj krst, pa i ti tek prispeli hrvatski klinci u Nemackoj. Nece im biti lako... Neka im je sa Srecom!
_niemand_

Ne moze ni taj ni ovaj do sada, ali nije u tome poenta. Vec u tome da se pravi truli kompromis sa necim sa cim ce se morati suociti kad tad, a to je rad i podizanje sopstvene proizvodnje, prihodovanje i standard od samog sebe, a ne od tudhjih para.![]()
Sprdačina od unije!

Sprdačina od unije!
Smisliće oni drugu foru![]()

Ovoga puta i nije baš tako jednostavno.
Na komentare da će im uzeti ostrva za postojeći dug od 350 milijardi ponavljali smo milion puta da neće da može jer Grčka nije garantovala imovinom za kredite AL SADA SE I TO MENJA
Sad Grci moraju da ubace u fond od 50 miljardi vrlo konkretne stvari kao garancije.
Ne znam šta oni imaju da ponude ali recimo to su
- luke Solun i Pirej (odnosno delovi koji nisu privatiovani)
- aerodromi (ima ih 14-15 međunarodnih)
- elektroprivreda
- komunalna preduzeća, vodovodi i sl.
- itd.
Nisam siguran šta bi sve mogli da stave na doboš.
Posle nebrojeno veleobrta u ovoj grčko-evropskoj drami sa elementima tragikomedije predlažem da se ipak malo strpimo.
Nešto mi se čini da ovo nije poslednji čin, naime uopšte mi se ne čini logičnim da parlament ovo ratifikuje.
Ciprasa će pre da obese na Sintagmi nego da mu ovo ratifikuju, objektivno ovo je gore od onoga na šta je narod rekao OXI.
Sve mi se čini da Cipras broji zadnje dane ako ne i sate svoje političke karijere