"Што се тиче приче о нивоима грба и даље се не слажем са вама, јер би то било исто као кад бих ја поставио фотографију српске регистрације као доказ да Срби разумеју да је мали српски грб штит са крстом и огњилима. Ово је заправо доказ да црногорски политичари појма немају о хералдици, јер би знали да по ономе што пише у уставу не смеју да одвајају штит са лавом од орла. Ваша прича има смисла, али само ако би се прво изменио блазон. Тада не би било потребе за мењањем тренутног црногорског емблазона и тада би ово на фотографији заиста био мали грб Црне Горе. Међутим да би се регулисали нивои грбова неопходно је да се у блазон уведе и плашт, јер је орао саставни део штита тј. малог грба Црне Горе по блазону из устава. Ви ово одлично знате и свесни сте да да би се поштовала хералдика Црногорци морају да измене или блазон или емблазон. У Србији постоји и средњи грб, јер је круна изнад штита, па је мали грб штит, средњи штит и круна, а велики грб су штит, круна и плашт. Како су некада Црногорци доводили Симу Милотиновића и Медаковића као учене људе, могли би сада да доведу и Грујића. (Ово је шала наравно)"
На овом форуму написао сам раније, током расправе са Statler and Waldorf-ом, да Република Србија има грб у три нивоа, а заправо има у два, па чисто да се исправим.
"Republika Srbija koristi mali i veliki grb i njihovi blazoni glase:
„Mali grb jeste crveni štit na kome je, između dva zlatna krina u podnožju, dvoglavi srebrni orao, zlatno oružan i istih takvih jezika i nogu, sa crvenim štitom na grudima na kome je srebrni krst između četiri ista takva ocila bridovima okrenutih ka vertikalnoj gredi krsta. Štit je krunisan zlatnom krunom.”
„Veliki grb jeste crveni štit na kome je, između dva zlatna krina u podnožju, dvoglavi srebrni orao, zlatno oružan i istih takvih jezika i nogu, sa crvenim štitom na grudima na kome je srebrni krst između četiri ista takva ocila bridovima okrenutih ka vertikalnoj gredi krsta. Štit je krunisan zlatnom krunom i zaogrnut porfirom vezenom zlatom, ukrašenom zlatnim resama, uvezanom zlatnim gajtanom sa istim takvim kićankama, postavljenim hermelinom i krunisanim zlatnom krunom.”"
П.С. И интересантно је да је напоменуто да је основа грба штит, а ја сам тада тврдио да би оваква напомена у црногорском блазону допринела да се и њихов орао у емблазону смести на штит.