M Meliot Elita Poruka 23.871 16.02.2025. u 00:45 - Грб и застава Србије #5.326 Bastiani: Kako nema veze kada je u oba slučaja reč o dvoglavom belom orlu i štitu sa krstom i ocilima/slovima? Kliknite za proširenje... Orao je ružan sa zakrivljenim kljunovima i kruna je dosta velika u odnosu na prethodni.
Bastiani: Kako nema veze kada je u oba slučaja reč o dvoglavom belom orlu i štitu sa krstom i ocilima/slovima? Kliknite za proširenje... Orao je ružan sa zakrivljenim kljunovima i kruna je dosta velika u odnosu na prethodni.
Bastiani Poznat Poruka 7.612 16.02.2025. u 00:52 - Грб и застава Србије #5.327 Meliot: Orao je ružan sa zakrivljenim kljunovima i kruna je dosta velika u odnosu na prethodni. Kliknite za proširenje... Znam ali da li ti razlikuješ simboliku od estetike.
Meliot: Orao je ružan sa zakrivljenim kljunovima i kruna je dosta velika u odnosu na prethodni. Kliknite za proširenje... Znam ali da li ti razlikuješ simboliku od estetike.
M Meliot Elita Poruka 23.871 16.02.2025. u 05:03 - Грб и застава Србије #5.328 Bastiani: Znam ali da li ti razlikuješ simboliku od estetike. Kliknite za proširenje... Znam a estetika je katastrofa u ovom slučaju.
Bastiani: Znam ali da li ti razlikuješ simboliku od estetike. Kliknite za proširenje... Znam a estetika je katastrofa u ovom slučaju.
B Brđanin Veoma poznat Poruka 12.662 16.02.2025. u 12:18 - Грб и застава Србије #5.329 Meni je ovaj novi ljepši, jedino je kljun lošiji.
Лекизан Buduća legenda Moderator Poruka 29.327 17.02.2025. u 10:00 - Грб и застава Србије #5.330 Brđanin: Meni je ovaj novi ljepši, jedino je kljun lošiji. Kliknite za proširenje... Апсолутно, сви елементи су много јаснији јер је штит боље попуњен. Грујић је навео да је исправио 22 грешке на старом.
Brđanin: Meni je ovaj novi ljepši, jedino je kljun lošiji. Kliknite za proširenje... Апсолутно, сви елементи су много јаснији јер је штит боље попуњен. Грујић је навео да је исправио 22 грешке на старом.