Питање се поставља, шта каже закон о употреби грба на овако лепим скуповима?
Не можеш некоме забранити да користи грб на оваквим свадбама..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли је законом одређено, ко сме носити значку грба Србије или заставу Републике Србије на реверу сакоа или као везени пришивач грба на пуловеру?
A evo, počeli su da se pojavljuju u upotrebi oni misteriozni grbovi sa neta...
Svadbeno veselje u svečanoj sali za ovakve i slične prilike, dakle narodna veselja u Srbiji.
Pogledajte prilog 290275
шта је ово, заседа Народна скупштина?!
шта је ово, заседа Народна скупштина?!
A evo, počeli su da se pojavljuju u upotrebi oni misteriozni grbovi sa neta...
Svadbeno veselje u svečanoj sali za ovakve i slične prilike, dakle narodna veselja u Srbiji.
Pogledajte prilog 290275
...
Mislim da ne predstavlja problem jer je grb u svečanoj sali nekog državnog organa....
Ово је у неком ресторану, каква сала државног органа?
Можда није за ову тему, него за заставословље...
Нервира ме, када видим на некој институцији државну заставу, која не би по закону смела да је користи него народну заставу. Опходе се са њом као са крпом која виси на јарболу, нарочито када је невреме, или је видим онако покислу од кише. Нимало поштовања према државној застави.
Ово је у неком ресторану, каква сала државног органа?
Можда није за ову тему, него за заставословље...
Нервира ме, када видим на некој институцији државну заставу, која не би по закону смела да је користи него народну заставу. Опходе се са њом као са крпом која виси на јарболу, нарочито када је невреме, или је видим онако покислу од кише. Нимало поштовања према државној застави.
Ma nemaju ljudi kompas uopste sta se gde i kako koristi ... Veoma primitivan nivo svesti generalno kod vecine.
Не знам како се може боље и очекивати од народа који већ 70 година живи по дирктивама централног комитета где је све било дозвољено осим да критикујеш и дираш у власт.
Није баш тако али нека прође.
Није баш тако али нека прође.
Прво треба да постанемо држава.То кад будемо били империја.
А ово ти не могу одобрити да прође, јер је Тесла више придонео радиом и телефоном него комунисти, дапаче они су чак и кочили проток писмености и културе преко радиофоније.svakako. Iapk su komunisti imali i nekih dobrih stvari, a kako vrijeme prolazi izgleda da su u svemu bili u pravu, lično mi ne prija. Zaista se narod masovno opismenio tek dolaskom komunista na vlast tek sa njima pismeno staniovništvo prelazi 10% kako je bilo prioje njih, a kojem se procentu izgleda, ponovo vraćamo.
А ово ти не могу одобрити да прође, јер је Тесла више придонео радиом и телефоном него комунисти, дапаче они су чак и кочили проток писмености и културе преко радиофоније.
A dobro možda su bili malo jednostrani u gledanju, nego tad je bilo manje nepismenih nego dans, više je bilo stuidenata i u apsolitnom i u freklatinom iznosu. nijesu oni bili nepametni, naprotiv bili su vrlo inteligentni i imali su izvanredne pregaoce. njihova mana je što nijesu mogli spriječiti negativnu selekciju upravo zbog takvih stavova pa su mediokriteti i najopasnmiji sloj ljudi u narodu poznat kao učene buudale, zauzimali majznačajnije funkcioje. To im je n a kraju došlo glave, oni su sami sebe uništili. U jwednom trenutku su bili najveća sila svijeta i da budem iskren svijet je tada bio mnogo ljepši, za razliku od sadašnjg Kolaka maxima.