- Poruka
- 28.783
pa ako vec postoje odvojene teme, sto trpati postove u gradski prevozPa i metro je gradski prevoz. Sta ce posebna tema.![]()
osim toga, metro u rl jos uvek ne postoji, pa eto razlike
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ako vec postoje odvojene teme, sto trpati postove u gradski prevozPa i metro je gradski prevoz. Sta ce posebna tema.![]()
da ne preteram, ali jedno 10-ak g sam se bez problema svercovala kad su bile ove karte.
Mrzelo me da cuvam tolike karte.da ne preteram, ali jedno 10-ak g sam se bez problema svercovala kad su bile ove karte.
uvek sam imala urednu kombinaciju, nikada nisam bila bez karte, a nikada je nisam kupila.
sverc-komerc
nije to bilo tesko za cuvanje, mali svezanj, slozen redom i zavezan gumicomMrzelo me da cuvam tolike karte.
Imala sam neke kombinacije
Ja sam jednom videla nekog tipa da. ih cuva pored vizit karti.nije to bilo tesko za cuvanje, mali svezanj, slozen redom i zavezan gumicom
сећам се мог друга из школе, који је дошао у београд после 20 година, баш у периоду ових карата. пришао је оној справи за поништавање и гледа...гледа...
a kako si znala koja treba iz sveznja?nije to bilo tesko za cuvanje, mali svezanj, slozen redom i zavezan gumicom
neverovatnom brzinom sam to radila, toliko sam se bila izvestila....otkucam blanko papiric i tri sekunde mi trebalo da nadjem original u mom sveznju (sve su bile redom slozene)a kako si znala koja treba iz sveznja?
das kontroloru citavu butkicu i kazes..evo nadji..tu je negde
inace pouzdano znam da su menjali u autobusima te kombainacije.
drugim recima
kombinacija od danas u istom autobusu nije vazila posle dva..tri dana.
neverovatnom brzinom sam to radila, toliko sam se bila izvestila....otkucam blanko papiric i tri sekunde mi trebalo da nadjem original u mom sveznju (sve su bile redom slozene)
ti si seckala bele papirice dimenzija kartice da bi gurala?neverovatnom brzinom sam to radila, toliko sam se bila izvestila....otkucam blanko papiric i tri sekunde mi trebalo da nadjem original u mom sveznju (sve su bile redom slozene)
ti si seckala bele papirice dimenzija kartice da bi gurala?
carice![]()
Gotovo ista je bila i za gradski prevoz u Pančevu samo crvene boje
Pa kada stigne metro onda će autobusi i trole biti prošlostPa i ovaj prevoz je pitanje da li postoji.
Evo jutros nema busa pa sam dosao taksijem.
Ima ga formalno u redu voznje, ali u stvarnosti ga nema. Tako da je i bus virtuelni.
Pa za one koji zive u Mirijevu.Pa kada stigne metro onda će autobusi i trole biti prošlost![]()
Gotovo ista je bila i za gradski prevoz u Pančevu samo crvene boje![]()
Pa kada stigne metro onda će autobusi i trole biti prošlost![]()
A glupost što bi menjali boju , kontrola vidi poništenu kartu i to je to....manje je i bilo nasilja u busu hahaKoliko se sećam ovde su svakog meseca menjali boje, možda grešim, ali mi se čini da je tako bilo...
Meni ce druga linija da bude 1 stanicu udaljena.Neće nikako, evo meni će metro biti oko 800m daleko. Bus mi je 20m...![]()
Meni ce druga linija da bude 1 stanicu udaljena.
Интересантно, у Русији нисам још видео да се неко шверцује. Раније се карта плаћала возачу и то при изласку из аутобуса. Људи су уредно ишли ка возачу да плате карту мада су могли да изађу на средња врата.da ne preteram, ali jedno 10-ak g sam se bez problema svercovala kad su bile ove karte.
uvek sam imala urednu kombinaciju, nikada nisam bila bez karte, a nikada je nisam kupila.
sverc-komerc