Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ekskluzivno!!!

platin u tajnoj akciji fotkanja tramvaja

urban-background-lifestyle-funny-portrait-of-young-paparazzi-photographer-man-in-action-hidden-behind-city-paper-basket-stalking-for-shooting-exclusiv-2BX93GP.jpg

šta mislite dal stvarno postoji šansa da mi se sa mesečne karte za nezaposlene iz oktobra pare prebace na novu za zaposlene koju ću da izvadim?
ja sam uplatila oktobar, ali desilo ae šta se desilo, prijavili su me 9.10 pa je skoro cela uplata za oktobar propala.
i jel beše za zaposlene može da se uplati i polovina meseca?

Moze da se uplati polovina meseca ali je skuplje. 1650 din je pola meseca, a ceo je 2990 prva zona. Tako da ti ukradu 310 din.
A za prebacivanje jedino da pitas. Moze sigurno sa jedne na drugu za zaposlene.
Ja sam prebacivao kad sam izgubio karticu.

Ja vikendom retko kad otkucam kartu...mada sam ih par puta videla i nedeljom u prevozu... Sta znam...
rade bukvalno svakog dana, i nedeljom i praznicima, samo sto ih je tada znatno manje jer rade smo oni kontrolori koji se prijave da hoce da rade, ss tim sto im je tada radno vreme cini mi se do 15h, znaci posle toga ih garant nema (opet cu to vreme proveriti)
radnim danima rade od 06-20.30...(ali i ovo cu proveriti pa javljam)
nije zgoreg znati kad moze opustencija

rade bukvalno svakog dana, i nedeljom i praznicima, samo sto ih je tada znatno manje jer rade smo oni kontrolori koji se prijave da hoce da rade, ss tim sto im je tada radno vreme cini mi se do 15h, znaci posle toga ih garant nema (opet cu to vreme proveriti)
radnim danima rade od 06-20.30...(ali i ovo cu proveriti pa javljam)
nije zgoreg znati kad moze opustencija
Da, nedeljom popodne sam kao i nekako opustena, pa ne otkucam. I uvece posle 20h ih nisam vidjala. Na mojim linijama znam na kojim stanicama umeju da udju, pa onda bacim pogled za svaki slucaj :lol:
Jer, rad od kuce = nema doplate za prevoz.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back