- Poruka
- 131.927
to onaj za ugrinovce?
sta ces tamo, mani
sta ces tamo, mani

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

to onaj za ugrinovce?
sta ces tamo, mani![]()

trocifrene vise neDa li ovde neko koristi liniju 711?
trocifrene vise ne
a sta te zanima u vezi te linije, imam drugaricu koja zna vecinu linija
poslah drugarici sms...pa dok mi odgovori, na poslu je...Ona je ranije išla do Šimanovaca do naplatne rampe. Na nekim sajtovima nalazim da i dalje ide do Šimanovaca, a na nekima do Ugrinovaca. Zanima me šta je tačno od ta dva.
Ona je ranije išla do Šimanovaca do naplatne rampe.
naplatne rampe su uvek na nekoj ledini..sta ce tamo da okrece?
mozda su zato i ukinuli
Možda ranije. Ja je redovno koristim jer radim van Bga, kasni često i raspali su autobusi. Na jednom ne mogu vrata na dugme da se zatvore, pa šofer ustaje svaki put da to uradi.Pa lasta je bila bolja od GSP-a tri puta. Dok su vozili 17 nije bilo sanse da kasni bus. U minut ide. Ujutru opran pod dole u autobusu, imali su cistacicu. Ipak je to licilo na nesto.
Na jednom ne mogu vrata na dugme da se zatvore, pa šofer ustaje svaki put da to uradi.
e ovo jos nisam videoкад не идеш превозом.e ovo jos nisam video
Ти видиш новинаре? Ја не видим.Sad opet isti turci. I kakav je to tender ovi dali 10,5 miliona ponudu, a ovi drugi 10,6 milijardi. Ili je novinar nepismen.
Inace znam ove iz Pozarevca jer se bave i kontrolom pristupa. Rade i sa prodajom karata za autobuse u manjim mestima.
Ове линије укинуте су чим су прве машине 14. јуна 2019. стигле у Улицу краљице Марије. – Привремено укидање требало је да важи само 180 дана, али због пробијања рокова и неоправданог одуговлачења радова, враћају се тек сада
Док ће цела Србија 8. март 2021. памтити по крунисању Нoвака Ђоковића за најбољег тенисера свих времена по броју проведених недеља на првом месту АТП листе, Београђани ће се, несумњиво, овог датума сећати по још једном важном догађају. У понедељак, осим због новог Ђоковићевог рекорда, житељи главног града радоваће се и јер ће после невероватна 633 дана на трасе напокон бити враћени трамваји 2, 5 и 10 који су „привремено” укинути 14. јуна 2019. године када је званично почела реконструкција потеза од Рузвелтове до тврђаве. То привремено требало је да траје свега 180 дана, али због несносног пробијања рокова у току ове неславне обнове и због неоправданог одуговлачења радова, трамваји на својим некадашњим, редовним трасама нису били све до сада.
Ако можете да поверујете - спектакулааааарна вест... Која је објављена само у Политици и понегде још по интернету, на којекаквим сајтовима уместо на главним.
Ко може да се радује, нека то учини.
http://www.politika.rs/scc/clanak/474348/Tramvaji-2-5-i-10-ponovo-na-trasi-od-8-marta
Трамваји 2, 5 и 10 поново на траси од 8. марта
Такође се на стару трасу враћају 24, 26 и 79, уз мало измењена стајалишта (спајају трамваје у бусеве на исто место).