- Poruka
- 22.431
Ja ne koristim tramvaje. Isto mi je da li rade ili ne. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хоћеш ти да сликаш или ћу ја, па да окачимо овде?Ne verujem dok ne vidim![]()

Хоћеш ти да сликаш или ћу ја, па да окачимо овде?![]()
ФалаTi si bliže, prepuštam tebi![]()

ja ne smem da putujem u strahuJa nisam kupila za ceo mesec ne pamtim otkad.... Samo uplatim po neku voznju, ako bas idem na duze, da sednem lepo da se ne cimam da l ce uci kontrola ili ne.
ne moras
nikad ne kupujes pola meseca ako ti treba za ceo
rade bukvalno svakog dana, i nedeljom i praznicima, samo sto ih je tada znatno manje jer rade smo oni kontrolori koji se prijave da hoce da rade, ss tim sto im je tada radno vreme cini mi se do 15h, znaci posle toga ih garant nema (opet cu to vreme proveriti)Ja vikendom retko kad otkucam kartu...mada sam ih par puta videla i nedeljom u prevozu... Sta znam...
Ne verujem dok ne vidim![]()
Da...ali kada te pare dobijes kad i platu, 5. ili 6. ili cak 10. u mesecu, a nisi mogao da od prethodne da ostavis za naredni mesec.... Onda ume da se desi da uplatis 2xpola meseca....pare za prevoz se namenski dobijaju od firme.

Da, nedeljom popodne sam kao i nekako opustena, pa ne otkucam. I uvece posle 20h ih nisam vidjala. Na mojim linijama znam na kojim stanicama umeju da udju, pa onda bacim pogled za svaki slucajrade bukvalno svakog dana, i nedeljom i praznicima, samo sto ih je tada znatno manje jer rade smo oni kontrolori koji se prijave da hoce da rade, ss tim sto im je tada radno vreme cini mi se do 15h, znaci posle toga ih garant nema (opet cu to vreme proveriti)
radnim danima rade od 06-20.30...(ali i ovo cu proveriti pa javljam)
nije zgoreg znati kad moze opustencija
i ja tako jer prevoz osim za stanicu dve skoro i ne koristimJa nisam kupila za ceo mesec ne pamtim otkad.... Samo uplatim po neku voznju, ako bas idem na duze, da sednem lepo da se ne cimam da l ce uci kontrola ili ne.