Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne izgledaju tako, ali se i dalje izivljavaju tako. Da znas da mi nekad ne bude zao sto toliko batina dobijaju kad vidim koliko su tvrdoglavi. Pa kad vidis da je lud neki, ne svadjaj se sa njim, neka nema kartu, ko ga sisa, a zbog glupavog posla i ko zna koliko male plate gubiti glavu... van svake pameti.

sta je onaj bus solaris, jel se tako zove, sta ga nahvalise novi busevi bla bla...kako ih nije sramota...jel neko zagledo kakav je ono bus....bolje da nisam pocela sam da se plasim za bezbednost....malo pre se vozila i kao sve fensi kad udjes lepo ok...al kad je sve pocelo da skripucka i pucketa u toku voznje ja pogledam oko sebe a ono dva srafa drze plastiku, plastika ovamo onamo svuda plastika tanka i par srafica, naslonis se na prozor a on krcka lose spojen sa osnovom :sad2: ebo te reko aj da stignemo u jednom komadu....sad zamislite takav jedan plastikaner u sudaru sta bi ostalo od njega....to je sistem spolja gladac unutra jadac...ko da ga je fijat pravio...a tek sto mu brunda motor cuje se u celom busu jer nema izlocaje samo plastika vibrira.....:pop:..... ja mislim da onaj iz ko to tamo peva i ovaj fensi kad bi se sudarili da bi onaj iz filma glat produzio dalje a ovaj sarenko osto da izigrava tiganj
kolko su li su platili tu kutijicu da mi je znati....pa oni polovnjaci sto su uzimali, kratki niskopodni, su kvalitertniji nego ovo govvance novo

Zao mi je sto maltretiraju djake, babe i dede, nad njima se izivljavaju, mene preskacu.

Mozda zbog moje konstrukcije, izuzetno sam krupan i razvijen pa mozda im delujem opasno.

Nisam imao prilike da se svadjam. Sta vise, kad me preskoce dodje mi da ih pozovem i pitam "a ja eto nemam kartu" :D

sta je onaj bus solaris, jel se tako zove, sta ga nahvalise novi busevi bla bla...kako ih nije sramota...jel neko zagledo kakav je ono bus....bolje da nisam pocela sam da se plasim za bezbednost....malo pre se vozila i kao sve fensi kad udjes lepo ok...al kad je sve pocelo da skripucka i pucketa u toku voznje ja pogledam oko sebe a ono dva srafa drze plastiku, plastika ovamo onamo svuda plastika tanka i par srafica, naslonis se na prozor a on krcka lose spojen sa osnovom :sad2: ebo te reko aj da stignemo u jednom komadu....sad zamislite takav jedan plastikaner u sudaru sta bi ostalo od njega....to je sistem spolja gladac unutra jadac...ko da ga je fijat pravio...a tek sto mu brunda motor cuje se u celom busu jer nema izlocaje samo plastika vibrira.....:pop:..... ja mislim da onaj iz ko to tamo peva i ovaj fensi kad bi se sudarili da bi onaj iz filma glat produzio dalje a ovaj sarenko osto da izigrava tiganj
kolko su li su platili tu kutijicu da mi je znati....pa oni polovnjaci sto su uzimali, kratki niskopodni, su kvalitertniji nego ovo govvance novo

To publika pravi haos. Vec sam video par sitnih ostecenja na potpuno novim Solarisima. Jedino sto sam primetio da se cuje, a da nema veze sa publikom je izvesno povremeno skripanje zgloba u dugackom autobusu.

- - - - - - - - - -

Ne izgledaju tako, ali se i dalje izivljavaju tako. Da znas da mi nekad ne bude zao sto toliko batina dobijaju kad vidim koliko su tvrdoglavi. Pa kad vidis da je lud neki, ne svadjaj se sa njim, neka nema kartu, ko ga sisa, a zbog glupavog posla i ko zna koliko male plate gubiti glavu... van svake pameti.

Posto sam trenutno u prilici da ih vidim svaki dan, mogu da kazem da su i vise nego ljubazni... Cak uzimaju neponistenu kartu putnika koji sedi, validiraju na aparatu i potom proveravaju na svom aparatu.

@Metla na vestici
Jesi ti videla znak solarisa u tom busu? Malo mi cudan tvoj opis, posto se cesto u njima vozim. Ima novi ikarbus koji onako lici na solaris, mozda si u njemu bila? Oni (ikarbus) su inace poznati da skripe i pucketaju, sve nesto visi, otpada...

pise gore solaris, unutra kad udjes
ima zuta i plava sedista
on je
27 vracala se od drugarice
bas je plastikaner zesci, preterali su sa plastikom
zagledaj kad udjes i ako sednes zagledaj spojnice kako je smesno sve samo usrafljena plastika

mene ne cudi nista, kupis tv rikne za dve god, kupis fen crkne za mesec dana....sto bi bus bio bolji u doba kineza :lol:

A ko je kriv ako ja kupim dopunu na trafici, a ona ne prodje kroz aparat?
Usla sam u bus, prinijela karticu aparatu, vidjela sam da je kredit 0. Tu je naravno bio kontrolor (pocetna stanica), pokazala sam mu racun iz trafike (cak je bio iza mene dok sam ja dopunjavala karticu), nista nije pomoglo...morala sam izaci iz busa...

Solaris je ok. Bitno je da je jos uvek cist. Nervira me samo kako su uradili sedista kod trecih vrata - u tom delu svi koji sede budu izgazeni, a i vecina onih koji stoje ne prodje nista bolje. To je predvidjeno za neke drzave u kojima nema guzve u prevozu. Druga stvar takodje predvidjena za druge drzave su senzori kod vrata koji nisu prilagodjeni prevozu u kojem su putnici spakovani kao sardine u konzervi. I onda kad se desi da senzori zajebavaju vozac se oglasava preko razglasa da se putnici pomere od vrata, umesto da zove dispecera da posalje jos autobusa.

Inace, godinama se nisam vracao posle podne sa Novog Beograda. To je haos totalni. Juce 17-ticom, danas 74-kom. Vrhunac svega je da masa vozila dolazi iz pravca pilona. Je l' radi uopste pilon ili je zatvoren.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back