- Poruka
- 132.047
Daj 5 karti, jednu NECU![]()
a ko kupi mesecnu pretplatu moze i da pipne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj 5 karti, jednu NECU![]()

ebo te reko aj da stignemo u jednom komadu....sad zamislite takav jedan plastikaner u sudaru sta bi ostalo od njega....to je sistem spolja gladac unutra jadac...ko da ga je fijat pravio...a tek sto mu brunda motor cuje se u celom busu jer nema izlocaje samo plastika vibrira.....
..... ja mislim da onaj iz ko to tamo peva i ovaj fensi kad bi se sudarili da bi onaj iz filma glat produzio dalje a ovaj sarenko osto da izigrava tiganjMa nije bitno koji je bus, bitno je da je dzabe![]()

Nemam pojma brate, do sada me NIKADA nisu uspeli da izbace.Vozis se dok te ne izbaci kontrola, pa onda predjes u drugi
sta je onaj bus solaris, jel se tako zove, sta ga nahvalise novi busevi bla bla...kako ih nije sramota...jel neko zagledo kakav je ono bus....bolje da nisam pocela sam da se plasim za bezbednost....malo pre se vozila i kao sve fensi kad udjes lepo ok...al kad je sve pocelo da skripucka i pucketa u toku voznje ja pogledam oko sebe a ono dva srafa drze plastiku, plastika ovamo onamo svuda plastika tanka i par srafica, naslonis se na prozor a on krcka lose spojen sa osnovomebo te reko aj da stignemo u jednom komadu....sad zamislite takav jedan plastikaner u sudaru sta bi ostalo od njega....to je sistem spolja gladac unutra jadac...ko da ga je fijat pravio...a tek sto mu brunda motor cuje se u celom busu jer nema izlocaje samo plastika vibrira.....
..... ja mislim da onaj iz ko to tamo peva i ovaj fensi kad bi se sudarili da bi onaj iz filma glat produzio dalje a ovaj sarenko osto da izigrava tiganj
kolko su li su platili tu kutijicu da mi je znati....pa oni polovnjaci sto su uzimali, kratki niskopodni, su kvalitertniji nego ovo govvance novo
Ne izgledaju tako, ali se i dalje izivljavaju tako. Da znas da mi nekad ne bude zao sto toliko batina dobijaju kad vidim koliko su tvrdoglavi. Pa kad vidis da je lud neki, ne svadjaj se sa njim, neka nema kartu, ko ga sisa, a zbog glupavog posla i ko zna koliko male plate gubiti glavu... van svake pameti.
Cak uzimaju neponistenu kartu putnika koji sedi, validiraju na aparatu

Posto sam trenutno u prilici da ih vidim svaki dan, mogu da kazem da su i vise nego ljubazni... Cak uzimaju neponistenu kartu putnika koji sedi, validiraju na aparatu i potom proveravaju na svom aparatu.
@Metla na vestici
Jesi ti videla znak solarisa u tom busu? Malo mi cudan tvoj opis, posto se cesto u njima vozim. Ima novi ikarbus koji onako lici na solaris, mozda si u njemu bila? Oni (ikarbus) su inace poznati da skripe i pucketaju, sve nesto visi, otpada...