Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Могу да бирам,имам оба,што је обрнуто у твом случају. ;)
Плаћа се свугде,потребно је прилагодити цене џепу обичног грађанина,као и подићи свест појединцу.

Плаћа се свугде,потребно је прилагодити цене џепу обичног грађанина,као и подићи свест појединцу.
O tome ja sve vreme pricam samo neki ne razumeju ili ne zele da razumeju

потребно је прилагодити цене џепу обичног грађанина

Poslednja izmena:
Socijalna davanja su bas losa... da, sve je lose skandinavskim zemljama sa ogromnim porezima...

Jeste, samo sto oni cene sami sebe, pa su plate visoke i porez ima vecu vrednost. Autobusi, tramvaji, nafta, struja, delovi ne mogu u Srbiji da budu 10 puta jeftiniji, samo zato sto su ovde plate 10 puta manje. Posto je to nemoguce - imamo to sto imamo.

p.s. nemam obicaj da se kladim, ali mi se cini da ce busplus sistem da opstane, ko god da bude sledeca vlast u Beogradu

p.s. nemam obicaj da se kladim, ali mi se cini da ce busplus sistem da opstane, ko god da bude sledeca vlast u Beogradu

Bojim se da si u pravu jer niko nije lud da upropasti ''zlatnu koku'' koja nosi zlatna jaja u njihove dzepove , ko jos misli na gradjane :roll:
Eventualno im se moze dogoditi da je iscrpu previse ali onda ce naci vec nekog stranca kome ce prepustiti komplet upravljanje i vlasnistvo .
Jos cemo se mi kretati konjima kroz Beograd

PS pocela sam da se svercujem po jednu stanicu :D

Не треба да даје ништа,довољно је да нагласиш контролору у следећем аутобусу,да се аутобус покварио,а он то лако може да провери.

Mislim,da je svercovanje u gradskom autobusu,tj.voznja bez karte,jednako losa,kao i kradja.Sto se tice sistema,naplate karata preko bus-plusa,mislim da je to sjajno resenje.Prvi put,mi beogradjani,
imamo evropski sisitem,naplate karata,u gradskom prevozu. Svi oni,koji napadaju ovaj sisitem naplate,to su lose osobe,koje zele da i dalje,vlada u gradu haos.Ponavljam. Svi oni,koji se voze gradskim
prevozom BEZ KARTE,cine losu stvar. To je obican lopovluk,i oni to moraju,konacno da shvate.

Mislim,da je svercovanje u gradskom autobusu,tj.voznja bez karte,jednako losa,kao i kradja.Sto se tice sistema,naplate karata preko bus-plusa,mislim da je to sjajno resenje.Prvi put,mi beogradjani,
imamo evropski sistem naplate karata,u gradskom prevozu. Svi oni,koji napadaju ovaj sisitem naplate,to su lose osobe,koje zele da i dalje,vlada u gradu haos.Ponavljam. Svi oni,koji se voze gradskim
prevozom BEZ KARTE,cine losu stvar. To je obican lopovluk,i oni to moraju,konacno da shvate.

Zezassss :eek:

Cuj , ja sam prevelika kukavica i zato se ne svercujem ( tek ucim)
evropski sistem zahteva i evropske plate , a mi smo ovde na granici prezivljavanja tako da ove cene ne piju vodu nikakoooo

evropski sistem zahteva i evropske plate , a mi smo ovde na granici prezivljavanja tako da ove cene ne piju vodu nikakoooo
:ok:
Bojim se da si u pravu jer niko nije lud da upropasti ''zlatnu koku'' koja nosi zlatna jaja u njihove dzepove , ko jos misli na gradjane
I nikad nisu ukinuli Seseljevu taksu iako kazu da je otimacina.
Pa ko ce da se odrekne para majke ti

Jeste, samo sto oni cene sami sebe, pa su plate visoke i porez ima vecu vrednost. Autobusi, tramvaji, nafta, struja, delovi ne mogu u Srbiji da budu 10 puta jeftiniji, samo zato sto su ovde plate 10 puta manje. Posto je to nemoguce - imamo to sto imamo.

Čitam tvoje komentare na ovom pdf-u i ne mogu da verujem koliko si neupućen, a moderator si. Umesto da diskusiju vodiš kao neko ko zna nešto iz oblasti gradskog prevoza u Beogradu, ti se ovde ponašaš kao neki šarlatan koga su tu postavili da brani interese partijskih kolega.
Pa da li je moguće da ne znaš, recimo, da autobusi proizvođača Ikarbus i FAP jesu oko 10 puta jeftiniji nego na primer autobusi proizvođača Man?
Aman, dosta više.

A cak su i Ikarbus i Fap skupi za Kineze. Bilo je nedavno na tv-u povodom one krize u Fapu. Kazu da je pre nekoliko godina njihov direktor otisao u Kinu, pitali ga koliko ga kosta da napravi kamion, kad im je odgovorio, Kinezi su mu rekli da ce za tri puta manje para da naprave kamion i da ga isporuce u Srbiju. Posle toga je Fap trebao da sklapa i prodaje kineske kamione, ali je dogovor propao jer su Kinezi trazili kes odmah po isporuci.

Čitam tvoje komentare na ovom pdf-u i ne mogu da verujem koliko si neupućen, a moderator si. Umesto da diskusiju vodiš kao neko ko zna nešto iz oblasti gradskog prevoza u Beogradu, ti se ovde ponašaš kao neki šarlatan koga su tu postavili da brani interese partijskih kolega.
Pa da li je moguće da ne znaš, recimo, da autobusi proizvođača Ikarbus i FAP jesu oko 10 puta jeftiniji nego na primer autobusi proizvođača Man?
Aman, dosta više.

:lol: Dobro jutro

Мислим да претерујете у свакодневним атацима на лик и ставове Платина. Модераторе,тј.већину њих одавде презирем из дна душе,јер су јако пристрасни,исфрустрирани,и рекао бих неурачунљиви.
Он је један од оних који нису такви. Његови постови одишу смиреношћу,види се да човек има самосвест и тежњу ка напретку у сваком смислу,како њега индивидуално,тако и своје нације.

Уколико немате адекватан контрааргумент,којим бисте га убедили да у вези нечега није у праву,прекините онда и да сваки његов пост политизујете. Политика јесте свуда око нас,међутим,велика већина "извлачи" само оно најгоре из ње.

Па не,не знам како можете да очекујете да каже да је у реду не плаћати превоз,јер наравно да није.

Само је неопходно да се цене сведу на мало прихватљивије.

У реду је да идеш пешице,ако ти цене не одговарају.

Да ли је у реду да украдеш хлеб,ако је цена изван по теби прихватљивих вредности?

Очигледно да неке ствари не разумеш,нити се трудиш да разумеш. Може бити да се и правиш луд.

Не бих да улазим у генезу твоје неувиђајности,заиста ме замара.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back