Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
p.s. ne znam da li su svi culi, ali meni nije promakla vest da ce tuzbe za tv pretplatu da budu sprovedene cak i ako se pretplata u medjuvemenu ukine... dugovanje je dugovanje...
p.p.s. ne bih se kladio da gradske sluzbe razmisljaju drugacije od republickih

Teško, s obzirom da su potraživanja za te usluge zastarela nakon godinu dana, a apsolutna zastarelost, čak i da pokrenu lavinu tužbi, nastupa nakon dve godine.
Misliš da će se sudovi time baviti, i puštati da zastare bitniji predmeti?

p.s. ne znam da li su svi culi, ali meni nije promakla vest da ce tuzbe za tv pretplatu da budu sprovedene cak i ako se pretplata u medjuvemenu ukine... dugovanje je dugovanje...
p.p.s. ne bih se kladio da gradske sluzbe razmisljaju drugacije od republickih
pa dobro,oni tako jave,uvek ima ljudi koji se uplase pa sami plate svoj dug.plase mecku s reseto.
ja ne placam od samog pocetka,a ni moji roditelji koji su u drugom gradu....samo jednom,davno,stigla mi opomena od njih...verovatno je to opomena pred tuzbu,ali sam ja to uredno odmah bacila.
ovaj neustavni namet nece nikad naplatiti...bar ne od nas.

Teško, s obzirom da su potraživanja za te usluge zastarela nakon godinu dana, a apsolutna zastarelost, čak i da pokrenu lavinu tužbi, nastupa nakon dve godine.
Misliš da će se sudovi time baviti, i puštati da zastare bitniji predmeti?

Drzava ne oprasta. Pohlepa tih pirana je zagarantovana. Oni gube razlog postojanja ako ne izmisle sta ce da rade.

Ne pominjem ja pravdu i zdrav razum, nego objasnjavam njihovu logiku.

Ma,neka je i 200,za 2h. Prostp je nemoguće stići toliko brzo do Ralje.
Lasta baš drži monopol. Bobane,nije do Ćerana što mi nemamo GSP,misliš li da on ne bi to hteo?
A garant,kada bismo dobili GSP,cene stanova u Obrenovcu i Bariču bi skočile za najmanje 30%:

Pa,koliko je to mocna ta Lasta ili taj neko ko je vodi da direktor gsp-a,koji zeli da nam uvede gsp(kako ti kazes)liniju,ne moze to da uradi?Ja ne mogu da verujem.A mi robovi cutimo i placamo monopol i lopovluk i time ih legalizujemo...Bolje nismo ni zasluzili...Dokle li cemo trpeti?Gde nam je granica,uvek se pitam...

Pa,koliko je to mocna ta Lasta ili taj neko ko je vodi da direktor gsp-a,koji zeli da nam uvede gsp(kako ti kazes)liniju,ne moze to da uradi?Ja ne mogu da verujem.A mi robovi cutimo i placamo monopol i lopovluk i time ih legalizujemo...Bolje nismo ni zasluzili...Dokle li cemo trpeti?Gde nam je granica,uvek se pitam...

Bobane,verujem da citava vlast stoji iza njih,u svakom slučaju,nekp uticajan. To je problem,moralno posrcemo,prodajemo se za male pare,cutimo i stapamo se sa korupcijom i zlom,uopšte.

Sent from my Blade III using Forum Krstarice mobile app

Drzava ne oprasta. Pohlepa tih pirana je zagarantovana. Oni gube razlog postojanja ako ne izmisle sta ce da rade.

Ne pominjem ja pravdu i zdrav razum, nego objasnjavam njihovu logiku.

imala sam gomilu pomena još od vremena gradske kontrole i nikom ništa. isto će biti i sa tv pretplatom...
njihovo je da pokušaju, moje da ne platim... a svakom privatnom preduzeću će biti samo veći problem da naplati zaduženja.

Sto ja ne napredujem pa pocnem da ... prestanem da placam karte :udriglavu:
To ne bilo ich lepo...:lol:

- - - - - - - - - -

a kako sad kad ih ima ko zutih mrava
pridje , kartu molim ... i ja da je belo gledam
pa sramota me ... iskreno :rumenko:
al cim me naljute ... reci cu joj ... evo ti tvojih 500 dindzi i da mi se sklonis sa ociju :banovati:
uh ja mrzim da me iko smara u prevozu,zato uvek imam kartu...msm ko da troshi energiju i na njih:roll:

Пре неки дан сам имала посла на Карабурми и чекајући бус за назад приметила сам да је у СВАКОМ био најмање један контролор. Време - око осам увече.

Значи линије 25, 23, 16.

zar nije danass bio rok da se u svakom busu nadje po jedan kontrolor?

ja ih dans ne videh u busevima koji su prolazili

Mislim da jeste ali ni ja ih ne videh bas u svakom busu.

- - - - - - - - - -

Ja ne znam jel se oni mene plaše , ali nisam ih videla niujednom autobusu kojim sam se vozila barem mesec dana :lol:

Tako je i meni bilo, polovinu maja i ceo jun.
Al' od pocetka jula...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back