Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nekada Veolia Transport, sada Arriva, pocela je sa budzenjem, tj. autobusi koji su bili korisceni u Pozarevcu kao medjugradski/prigradski su prepravljani za potrebe Beograda. Evo slika

Ikar.jpg

Sada dodata treca vrata
uhkd.jpg

preneto sa
http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?f=18&t=2650&start=100

Fora je... da ce za nekih 15 meseci i par dana pride to da se promeni, kada puste most Zemun-Borca pa publika pohrli tamo, i kada samo oni koji idu iz NBG / Zemuna ka centru ostanu u 95tici, kao i oni koji idu samo od centra do Borce i okoline.
Sada ste svi zajedno (na gomilu).

To prosto mora da bude. Predvidjam linije od Borce ka NBG (Tosinim bunarom ka Jurija Gargarina) i Zemunu (ka Novoj Galenici, na primer). Mogu i da tipujem da ce da budu linije sa visokim brojem... na primer 97 i 98... A mislim da ce i vise linija da bude. Na primer, treca, koja ce da vodi Tosinim bunarom pa do Nedeljka Gvozdenovica... mozda cak do Surcina, ko zna? :think:
Mozda budu za brojeve konacno otvorili one "900 i kusur".

Mozes da racunas da cu ja da budem na dan otvaranja na mostu :aha2:

p.s. gledam na karti... linija Ovca - Nova Galenika bi bila vrlo zgodna (a Ovca - Surcin bi bila verovatno rekorder u duzini).

Poslednja izmena:
А можда уведу кружну линију, преко оба моста? :lol:

Koja 'oba' ? Oba Dunavska? Nema sanse - nema potrebe. Ali je moguce da se desi nesto drugo - da ces autom za manje vremena da stignes preko ta dva mosta nego samo se guzvajuci preko Brankovog :aha2: Nije krace - ali ne vidim zasto ne bi bilo brze. Npr. od Nove Galenike do Mirijeva.

p.s. ne garantujem da cu bas taj dan, ali jednog dana cu sigurno da napravim turu koja ukljucuje Pancevac, Most prijateljstva i Ada most... bolje reci - po turu u svakom smeru... sa kamerom, naravno :aha2: ili bar fotoaparatom :per:

- - - - - - - - - -

Koliko ja vidim , po Platinu za 15 meseci ... nema vise ''stiskavca'' :(

Nasima bas i ne verujem, ali Kinezima i te kako verujem :aha2:
27.10.2014. je rok, a nasi pokusavaju sa razumnom verovatnocom da ih umole za 20.10.2014. - posto je u Beogradu 20. oktobar znacajan datum, a to bi bila bas 70. godisnjica nekih dogadjaja :aha2:

Nekada Veolia Transport, sada Arriva, pocela je sa budzenjem, tj. autobusi koji su bili korisceni u Pozarevcu kao medjugradski/prigradski su prepravljani za potrebe Beograda. Evo slika

Pogledajte prilog 295520

Sada dodata treca vrata
uhkd.jpg

preneto sa
http://www.beobuild.rs/forum/viewtopic.php?f=18&t=2650&start=100

E baš sam sinoć videla takvu pedesettrojku i prijatno me iznenadilo što je IKARBUS a nema one glupe zakrivljene šipke. :)
Po meni, najlepši autobusi su oni "guliveri" COBRA. I to ona prošla generacija 90% voznog parka BAN BUSa su oni. Obožavljem BAN BUS :zaljubljena: :lol:

http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:444766-Ko-je-pravi-gazda-Bus-plusa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back