*Hannah*
Iskusan
- Poruka
- 5.704
eeeee ... vozala se ja danas... i placala ofkorZ ( tucite me , banujte me ... al nemam petlje ... jos
)
al sam se ucila svercovanju ... pa ono je milina ...
prvi / vise - slucaj/a -stavis sluske u uheta , pravis se lud kad ti se obrati
naravno nesme da te takne ni prstom ... proba par puta i prodje
drugi slucaj - pricas kao na mobu kad prilaze ... on/ona pita za kartu ... ti kazes .ahm ... okrenes se da ti ne smeta u razgovoru i nastavis
on stoji i ceka ... ti pricas ... pa kome dosadi ... izadjes kad ti dodje vreme ( nesme da povisi ton )
treci ... ovo je za izrazito visoke i razbacane --- pogledas ih kao muvu i kazes opet ahm ( to je kljucna rec , sve sam propratila)
najgore je ... izvinjavati se ili bilo sta objasnjavati , dobijes kaznu ko vrata
Al bila mi je interesantna jedna ''veselica'' --zasela gospodja u rashladjen ''spanac'' i odvozala se do kraja , kako ko udje ona laganim korakom ustane ,
pita.... karta ... onda slede napred navedene scene , onda lepo sedne , pusti muziku do sledece ...
pa u 3lepe... ni ja nemam takvu klimu na poslu ... nepravda pa to ti je
Zna li iko kolika je njihova plata .... mozda promenim profesiju![]()
Ja nisam primetila dovijanje ljudi kao što si opisala, videla sam par njih da se raspravljaju sa njima.
Čini mi se da sam videla da je neko napisao ovde da im je plata oko 30.000, ima ovde među postovima, ali pošto su objedinjene teme, treba se vratiti na prethodne stranice.
Poslednja izmena:
)
)