Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao i uvek kad treba da budemo kao narod složni oko nečega samo pljušte komentari - kupi biciklo, ko ti j kriv što si glasao, ja ne ulazim u prevoz, plaćaj kad nećeš da : se preseliš, ubiješ, počneš da letiš itd.

Ne mogu da shvatim ovakav stav našeg naroda za sve! Pa bre ljudi valjda imamo zajednički interes da nam makar malo bude bolje, da nas malo manje pljačkaju (ako već ne mogu da ne pljačkaju uopšte) , da nam se vrati ljudsko dostojanstvo? Ne razumem zaista. Evo, ja npr. nemam kola i ne vozim se kolima često ali mi je stalo da registracija ne košta više od samih kola i da nas ne akaju po šalterima danima kad dođeš sa papirima za registraciju. Jesam ja luda što mi je stalo da svi koji imaju kola bolje prođu? Možda ću i ja iduće godine imati kola pa će se i mene ticati to pitanje ali ne znači da ću dotle da pljujem po tome. Dajte malo razumevanja za razne probleme, biće nam svima lakše.

Ja kartu ne kupujem nikad a kontrolora iskuliram jer pocnem da pricam na spanskom i samo slezem ramenima.

axaxax isto i ja u junu prošle godine išao busom kod kolege da se napijemo.kad eto ti kontrolorčić.krenuo da klaparam na grčkom.a oni se zbunili načisto..a jedan (verovatno pametan medju njima) pita me: do you speak english?? a ja: oxi, den milo, mono ellinika file..( ne prijatelju, samo grčki)..i gotovo.

Не,пре мене је на ред стигао председник кућног савета са 3-4 разреда основне школе. Радим на томе да се увучем у његов кабинет и попричамо пријатељски о стању у вези са нашим превозом.

Зашто ???

Да ли је нормално да се возиш, а не платиш карту ???

Уђеш у пекару, УЗМЕШ бурек
и не платиш???
уђеш у радњу, УЗМЕШ пиво
и не платиш???

....

:dontunderstand:

Otići ću u drugu pekaru, u drugu radnju...
A, da, čekaj... nema alternative, kako Evropi tako ni prevozu... nego, to ti je što ti je...

Djilasova firma je registrovana u Beogradu, placa porez u Srbiji.

Ne znam gde je registrovana firma unuka narodnog heroja Veljka Vlahovica.

znas kolko djido ima firmi? veljko je midl men u celom poslu, sta si mislio da ce djido da pravi ugovor sam sa sobom.... :lol: i ugovor koji je zvanicno satro prezentovan uopste nije takav, to zna svako ko ima veze sa gsp-om jer ih deru ko volove.....

A... da li bih mogao da poverujem da ce narod odjednom da plati sve karte koje treba da plati, ako grad raskine ugovor sa Busplus (Apex) firmom (a zadrzi njen sistem, plasticne kartice itd.) ?
Posle raskida ugovora ne bi vise postojali troskovi oko same Apex firme.

Antic je najavio mogucnost raskida - ali je najavio i da problem od 150 miliona evra koje grad godisnje daje GSPu mora da bude resen. Ima li neko ideju kako ce to da ide?

A... da li bih mogao da poverujem da ce narod odjednom da plati sve karte koje treba da plati, ako grad raskine ugovor sa Busplus (Apex) firmom (a zadrzi njen sistem, plasticne kartice itd.) ?
Posle raskida ugovora ne bi vise postojali troskovi oko same Apex firme.

Antic je najavio mogucnost raskida - ali je najavio i da problem od 150 miliona evra koje grad godisnje daje GSPu mora da bude resen. Ima li neko ideju kako ce to da ide?

ja cu ti reci a moze i svako ko ima gram mozga... apex nece da pukne vec grad, to jest ti i ja.

Pretučen kontrolor na Karaburmi

bg-busplus2_620x0_310x186.jpg

Mnogo .... i 30 je previse ... na 25 bi se mozda nasli ... realno

nije to praktično, zbog kusura, treba vući metalni novac sa sobom. 50 dinara je ok, i kada bi ta cena bila, mislim da bi velika većina plaćala i gsp bi više dobio nego izgubio, ai sa manjom cenom karte ljudi bi stekli naviku njene kupovine. mogu posle postepeno da povećavaju cenu za po 10 dinara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back