Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eeeee ... vozala se ja danas :D ... i placala ofkorZ ( tucite me , banujte me ... al nemam petlje ... jos :( )
al sam se ucila svercovanju ... pa ono je milina ...
prvi / vise - slucaj/a -stavis sluske u uheta , pravis se lud kad ti se obrati
naravno nesme da te takne ni prstom ... proba par puta i prodje
drugi slucaj - pricas kao na mobu kad prilaze ... on/ona pita za kartu ... ti kazes .ahm ... okrenes se da ti ne smeta u razgovoru i nastavis
on stoji i ceka ... ti pricas ... pa kome dosadi ... izadjes kad ti dodje vreme ( nesme da povisi ton )
treci ... ovo je za izrazito visoke i razbacane --- pogledas ih kao muvu i kazes opet ahm ( to je kljucna rec , sve sam propratila :rotf:)
najgore je ... izvinjavati se ili bilo sta objasnjavati , dobijes kaznu ko vrata
Al bila mi je interesantna jedna ''veselica'' --zasela gospodja u rashladjen ''spanac'' i odvozala se do kraja , kako ko udje ona laganim korakom ustane ,
pita.... karta ... onda slede napred navedene scene , onda lepo sedne , pusti muziku do sledece ...
pa u 3lepe... ni ja nemam takvu klimu na poslu ... nepravda pa to ti je :(

Zna li iko kolika je njihova plata .... mozda promenim profesiju :mrgreen:

Ja nisam primetila dovijanje ljudi kao što si opisala, videla sam par njih da se raspravljaju sa njima.

Čini mi se da sam videla da je neko napisao ovde da im je plata oko 30.000, ima ovde među postovima, ali pošto su objedinjene teme, treba se vratiti na prethodne stranice.

Poslednja izmena:
I ta karta od sat vremena je magareća usluga, s' njom u suštini možeš da odeš do odredišta (na primer ako ideš od Zemuna do Karaburme) i ništa više, da bar možeš da završiš posao koji imaš i vratiš se natrag, nego ništa.
Da su uveli da je cena dnevne karte 100 dinara pa nekako ljudi i da izdvoje, ovako ne vredi.

Ti se bas sekiras :)
I juce i danas su bilo korektni ... dali im je takav nalog jer su ljudi izivcirani njihovim prisustvom , neznam ... al tako je bilo .
Mozda negde drugde drugacije ... sto nisi izasla iz prevoza nego sad treba da platis 5000 ?

I ne sekiram se više, sad sam i ravnodušna, neka pišu sto hiljada kazni.
Ne vredi da izađeš kad ih sad u svakom ima, u duplom autobusu ih bude i po dvoje.
Nemam da platim, tako da ništa od plaćanja. Nego šta raditi ubuduće, raspravljati se sa njima ili im davati da izdaju po tri četiri kazne dnevno i tako do besvesti?

Ne znam ... al cena je stvarno preterana ...

Sigurno da je preterana pogotovo za ljude koji nemaju prihode (koji su drugome na teretu).
Kad su bili oni stari automati i cena karte trideset, četrdeset dinara, veoma mali broj ljudi nije plaćao karte, ovo sada šta su uradili je užas i nepodnošljivo.

Mislim da neće sve ovo na dobro izaći samo kad se ljudi razjare i ovako su svi napeti i nervozni.

Poslednja izmena:
Ja nisam primetila dovijanje ljudi kao što si opisala, videla sam par njih da se raspravljaju sa njima.

Čini mi se da sam videla da je neko napisao ovde da im je plata oko 30.000, ima ovde među postovima, ali pošto su objedinjene teme, treba se vratiti na prethodne stranice.
izaberes dal ces ih ljubazno odjebati il bezobrazno ako krenu da smaraju,ja prodjem ka vratima i ne gledam ih obicno znaju sta to znaci

Petre ne mesaj babe i zabe ... tema je buspljus .
Previse je siromasne grupacije ... cak i ovde ima jako puno ljudi koji zaradjuju 18-20.000 mesecno , pola i vise im ode na rashode , nemaju markicu a kao idu na posao za te pare ... treba jestiiiiiiiiiiii mesec dana , o odeci da ne pricam ..
jel ih treba ubiti do kraja bez ikakvog njihovog licnog zadovoljstva da bi placali preskupu voznju .
cena nije za nase uslove realna i gotovo .
E sad ste me iznervirali ... idem da se svercujem namerno iako imam bar 1000 din na onoj azdaji sto guta pare .
Pa da vidim ko ce da mi pridje ... do grada imam vremena da izlazim 16 puta iz busa i menjam ... solidarisem se :mrgreen:

Ива,веруј ми да све потиче од менталитета народа и његове недисциплине, Цене карата заиста јесу скупе,и у томе лежи проблем,али знам много њих који из неког ината не желе да уплаћују месечну карту од 1100 дин. за повлађћене категорије,у фазону:"Ко их ****"! Сигурно да у то беди има људи који су свесни свега,и који би плаћали да могу,али такви су у мањини,веруј ми.

ет Гроф Вронски:Ја се слажем да је и 72 динара по вожњи превише,али ми објасни логику,да карта до рецимо Младеновца кошта 400 дин.,који припада Београду,исто колико и нека Заклопача,Сремчица,Велика Моштаница,Бечмен итд.
Ја сам у Обреновцу,нас покрива такође Ласта + Банбус и Аутокодекс(раније,то су они сиви као на 704,704,92,91 итд). Карта до нас је 300 дин,ако је купиш код возача,а ако је откуцаш онда је 210. Када сам ишао у ДЈП рекли су ми да је далеко,па је стога и толика цена карте. Када сам се осврнуо на горепоменута села,слегли су раменима.

Ива,веруј ми да све потиче од менталитета народа и његове недисциплине, Цене карата заиста јесу скупе,и у томе лежи проблем,али знам много њих који из неког ината не желе да уплаћују месечну карту од 1100 дин. за повлађћене категорије,у фазону:"Ко их ****"!
.

to nije tacno. pouzdano znam da je naplata karata u jednom trenutku i periodu bila vrhunska ali tad je standard bio bolji i cena karte je bila normalnija.

Do Obrenovca ima duplo vise nego do Sremcice, do Mladenovca jos vise. Sremcica je oduvek bila 2 zona. Znaci nije 72 din karta nego 114 i 170 u busu.

Од главне железничке до Сремчице окретнице има 21км,а до окретнице у Обреновцу 29,а до Младеновца 53.

Sent from my Blade III using Forum Krstarice mobile app

to nije tacno. pouzdano znam da je naplata karata u jednom trenutku i periodu bila vrhunska ali tad je standard bio bolji i cena karte je bila normalnija.

To je istina i ja znam za taj period, ako misliš na period dok nije bilo ovog novog sistema, bila sam u kontaktu sa ljudima koji su tada vodili GSP, pa znam.
S' uvođenjem ovog bus pljusa i ovako visoke cene karte je nastupio totalni haos i neplaćanje karata.
:(

Plan plus kaze 31,8. A u Sremcici do okretnice 512 17,3. Do okretnice 511 koja je u sumi vec prodjes celu Sremciu.

Па гледаш до окренице 511. Уосталом небитно,јека је и 35 према 20,опет је много. Пре завршиш један правац линије 860,него 83,или 78,или 551,или још много њих.

nikoleta:
Direkcija za javni prevoz je dopisom IV-08 br. 346.5.1568-1/2013 od 26.6.2013. godine uputila nalog JKP GSP „Beograd“ i drugim prevoznicima da je potrebno da sa vrata svih vozila uklone nalepnice koje označavaju „ULAZ“ (zelene boje) i „IZLAZ“ (crvene boje) putnika, kao i sa brendiranih vozila (nalepnice preko celih vrata).

Nalepnice je potrebno ukloniti do početka meseca jula, a interno je svim pogonima naloženo da organizuju akciju uklanjanja nalepnica u što kraćem roku.
http://www.gspbeograd.net/viewtopic.php?f=13&t=74&start=2230

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back