- Poruka
- 132.047
ma onog kontrolora breeeee 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
placa gsp i svi zaposleni pi*zde zbog toga a trebalo je po ugovoru ona djilasova firma sa antilskih ostrva ili odakle je vec...
placa gsp i svi zaposleni pi*zde zbog toga a trebalo je po ugovoru ona djilasova firma sa antilskih ostrva ili odakle je vec...
Ja kartu ne kupujem nikad a kontrolora iskuliram jer pocnem da pricam na spanskom i samo slezem ramenima.

vrlo sam se uzrujala
posto ionako u bus ulazim dvaput godisnje
slava i hvala izumitelju bicikla
![]()
Зашто ???
Да ли је нормално да се возиш, а не платиш карту ???
Уђеш у пекару, УЗМЕШ бурек
и не платиш???
уђеш у радњу, УЗМЕШ пиво
и не платиш???
....
![]()
djilas je sa antila? rodom?
sad mi je sve jasno, sto je takav
Djilasova firma je registrovana u Beogradu, placa porez u Srbiji.
Ne znam gde je registrovana firma unuka narodnog heroja Veljka Vlahovica.
i ugovor koji je zvanicno satro prezentovan uopste nije takav, to zna svako ko ima veze sa gsp-om jer ih deru ko volove.....A... da li bih mogao da poverujem da ce narod odjednom da plati sve karte koje treba da plati, ako grad raskine ugovor sa Busplus (Apex) firmom (a zadrzi njen sistem, plasticne kartice itd.) ?
Posle raskida ugovora ne bi vise postojali troskovi oko same Apex firme.
Antic je najavio mogucnost raskida - ali je najavio i da problem od 150 miliona evra koje grad godisnje daje GSPu mora da bude resen. Ima li neko ideju kako ce to da ide?
pa nek snize cenu karte na 50 dinara pa ćemo da plaćamo
Mnogo .... i 30 je previse ... na 25 bi se mozda nasli ... realno