nisam razmisljala na tu temu,nisam placena za to,sto bih prosipala svoje ideje...pa da mi ih neko ukrade
kada neko donese `genijalno` resenje-uvesti uredno placanje/pretplatu,a za uzvrat ne davati ni K od kvaliteta usluge.......e,pa...zato je odziv ljudi takav kakav je.prezvakali smo 100x kakvi nas krsevi prevoze,kolika je guzva u prevozu a i prljavstina.taj `mozak` koji je osmislio da prilicno naplati,a za uzvrat nista ne popravi na kvalitetu prevoza-e pa to kao sto vidis ne ide.realno,ovakav prevoz zasluzuje cenu od 15 dinara za kartu.(ko bude rekao-nas narod kakav je-ni to ne bi placao...odma da kazem da se ne slazem sa tim misljenjem...nas narod je super,kakvi ga vode unazad ihaha godina...prema tome-pssst!)
retki su `svetli` slucajevi,i oni se ovde svakako pohvale,a licno ja se osetim kao normalan gradjanin grada cikaga,i sasvim uredno `kucam` moj plastikaner.
isto je i sa pretplatom za retese.od pocetka je ne placam,jer realno-nema sta da se placa.3 serije koje vrte u krug.bolje da su ukinuli prvi i drugi,a ostavili odlican treci kanal.uredno placam sorosu sbb,ne zato sto bi me `isekao`,vec zato sto ima sta da se gleda.