- Poruka
- 22.472
Moraju da budu evropski zato sto je evropska banka dala pare. Da je ruska dala, onda bi bili ruski / beloruski... kineski, sta znam.
Sto niko nije doneo ruske pare?
Ne daju pare nego kredit i to samo pola.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraju da budu evropski zato sto je evropska banka dala pare. Da je ruska dala, onda bi bili ruski / beloruski... kineski, sta znam.
Sto niko nije doneo ruske pare?
Ne daju pare nego kredit i to samo pola.
ne razumem se bas u politiku,ali mislim da imam logiku![]()
zbog cega se grad jos vise zaduzuje,i uzimamo kredit od nekakve banke za nabavku stranih autobusa....zar nije jeftinije kod ikarbusa...a gde je ona krilatica `kupujmo domace`
ne razumem se bas u politiku,ali mislim da imam logiku
zbog cega se grad jos vise zaduzuje,i uzimamo kredit od nekakve banke za nabavku stranih autobusa....zar nije jeftinije kod ikarbusa...a gde je ona krilatica `kupujmo domace`
A zasto Rusi nisu? Jel nisu hteli, mogli... jel ih nismo zvali? Ja ne cuh da ruska ponuda uopste postoji. Gradska opozicija bi tako napravila pravi potez, a ne sa ovim zagundjavanjem na odluku grada (a jadna nam je gradska opozicija kad ja treba da ih ucim kako se radi).
Па за кога онда Икарбус прави аутобусе кад их ми не купујемо? За Боцвану?
Je l' Rusi daju kredit od koliko ono 800 miliona. Ali verovatno da tu nema trange frange, ja tebi vojvodo, ti meni serdare.
Drugo sta ima ko da daje kredit. Kad se vec raspisuje tender moze da se kaze da su uslovi placanja glavni kriterijum za izbor ponude. Pa ko ponudi placanje na rate, po isporuci itd dobija posao, ko hoce avans 100% ispada. To je svakako bolje nego kredit.
Он сматра да је за Београђане најважније да у току следеће године стигне 180 зглобних аутобуса и да, уз обавезу коју су надлежни у граду преузели, од домаћих произвођача купе још 100 соло аутобуса.

`svajcarci` rulez

Sta mislite - da li kondukter u gradskom prevozu u Beogradu, recimo u privatnom autobusu, treba da vam vrati novac za kartu, ako se vozilo pokvari?
?
a sta ce blusplus u minibusu?![]()