hypnotoad
Elita
- Poruka
- 19.224
ma cuti,dobro ga nisu instalirali ispred nasih ulaza,umesto interfona

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma cuti,dobro ga nisu instalirali ispred nasih ulaza,umesto interfona

Ima ih na 24ci, tih minibuseva. Bus, ali mislim da nije duzi od jedno 7 metara.
da, ali izgleda kao klasican bus.. samo mnoooogo kraci...nije model ovih minibuseva sto deru![]()
Nije mini bus...Ja sam busplus validator jedino videla na liniji 85 Belvil -Čukarička padina ,gde vozi neki minibus , čak sam jedno vreme mislila da se i na toj liniji plaća karta 120 din,![]()
Jesu mini busevi ova linija koju sam spomenula je neki Lastin a ovi drigi su ekspres mini busevi nose oznake E i naravno kartica 120 din
12.000 € за воз.![]()
Убијте ме ако сам видео иједан исправан валидатор у возу.
Mislim da su sada 145.

12.000 € за воз.![]()
Убијте ме ако сам видео иједан исправан валидатор у возу.
Šta više, mislim da ih u (beo) vozovima ni nema. Ne zbog "ljudskog" faktora, nego nisu ni postavljani...
Napravimo razliku izmedju Beovoza, koji postoji odavno i BG voza, koji postoji od nedavno.
Koji je onaj što ide od vuka do buvljaka?
Tu ih nema. Znači nisu montirani. Nema rupe u šipkama koje bi služile da se aparat pričvrsti.
Šta više, mislim da ih u (beo) vozovima ni nema. Ne zbog "ljudskog" faktora, nego nisu ni postavljani...
Koji je onaj što ide od vuka do buvljaka?
Tu ih nema. Znači nisu montirani. Nema rupe u šipkama koje bi služile da se aparat pričvrsti.
Nema to veze sa tipom vozila. Linije koje imaju oznaku "E" nisu deo integrisanog tarifnog sistema i u njima se plaća karta 145 dinara. Linije koje nemaju oznaku "E" (24, 26L, 60, 85, 522...) jesu deo integrisanog tarifnog sistema ("ITS") i važe bus plus kartice.da, ali izgleda kao klasican bus.. samo mnoooogo kraci...nije model ovih minibuseva sto deru![]()

Zamisli ima i nas, mnogo vise od par, koji su protiv pljackanja drzavnih (zapravo nasih) para![]()
Da smo vise placali karte i markice - grad ne bi morao da uvodi busplus.
Da smo vise placali tv pretplatu - ne bi bilo toliko reklama (a kazu da Djilas ima vecinu toga na rts-u).
Iz dva vrlo ostra primera zakljucujem da je prethodno stanje bilo bolje, ali da je drzava morala da se snadje, posto u proseku ne placamo dovoljno. Mislim da ne bi bio odusevljen ako se ustanovljeni princip nalazenja para nastavi. Drzava nece da odustane od iznosa koji je planiran.