16 godina su na vlasti, mogli su za to vreme komotno da naprave metro, a ne 10.000 parking mesta u centru!
Da bi uvodio neke mere, moraš prvo da obezbediš uslove i kvalitet, a pri tom da imaš u vidu platežne mogućnosti stanovništva, a ne da u teškoj bedi, sa očajnim kvalitetom usluga, zavodiš teror nad ljudima.
U Beču, u kom sam nedavno bila, javni prevoz je perfektan, brz, tačan, metro vozovi, tramvaji i autobusi besprekorno čisti, većina klimatizovana, bez gužvi, stajališta obavezno sa klupama i nadstrešnicom, sa semaforima, koji daju tačno vreme stizanja prevoza u stanicu, maksimalno čekanje 6 minuta, bez pravila o ulasku i izlasku na određena vrata, bez ukucavanja i "validacije" karata, samo poseduješ vremenski ograničenu kartu za 24 časa, 7 dana, mesec dana, godinu dana (ovi što imaju kartu na godinu dana imaju 2 meseca fraj). Imala sam sedmodnevnu kartu, koja košta 15 evra za sve vidove prevoza, u svim pravcima i mogla sam da se vozim danonoćno! Za 15 evra mogla sam da imam i 500 vožnji! Izračunaj koliko kod nas košta ne 500, već 100 vožnji.