Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Погрешно закључујеш.Odnos cena/kvalitet je bio isti i pre busplusa.
Pojedinacne karte su bile 60 dinara - kao sto su i sada.
Markice za studente, nezaposlene i penzionere su bile 1100 dinara - kao sto su i sada.
Markice za zaposlene su bile 2680 dinara - kao sto su i sada.
A ukinuta je druga zona za one sa personalizovanim markicama, tako da se oni iz Borce i drugih trocifrenih linija voze po ceni prve zone.
Sve u svemu - primecujem pojeftinjenje za deo gradjana.
A i to opet nije bila odluka gsp-a ili busplusa, nego gradonacelnika.
Pre 2 godine klime nije bilo prakticno nigde, danas ima bar gde moze da bude.
Elem - protesta ranije nije bilo - a uslovi su bili cak i gori.
I iz svega toga zakljucjem da se bune samo sverceri i to oni koji mogu da plate - ali iz kojekakvih razloga ne zele da plate nego hoce da za te pare rade nesto drugo.
Ako neko zeli da pruzi cinjenice, a ne samo da pise "dole vlada, dole busplus" ja jesam voljan da slusam.
Za Cigane... mnogo njih samo pravi nered svih vrsta i to jeste problem. Grad pokusava da ih uredi - ali raznorazna udruzenja urlaju. Valjda je Ciganima bilo bolje u 'romvilu' nego u kontejnerima gde je suvo, cisto i gde ima legalne struje...
Ne znam da li mi je vise muka od Cigana koji prave nered ili od tih nvo i slicnih krestavaca koji urlaju na grad a uistinu ne pomazu nikome nego zive na tudj racun.
Већина људи само жели пристојан градски превоз, и без разних непотребних малтретирања недоучених, непрофесионалних полу-контролора.
Већина не жели да којекакве сумњиве приватне, и то још стране фирме, одузимају приход градском саобраћајном предузећу. Не желе дивљу квази-приватизацију.
Poslednja izmena: