- Poruka
- 28.791
jel to pokusavaju da popularizuju avetinjski pust belvil?
p.s.
izabrana najlepsa terasa u belvilu![]()

nije tema,ali kad vec pomenu belvil-odvratno je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel to pokusavaju da popularizuju avetinjski pust belvil?
p.s.
izabrana najlepsa terasa u belvilu![]()

http://www.bgsaobracaj.rs/У суботу, 31.12.2010. године на свим линијама ЈГП-а важиће суботњи ред вожње.
У новогодишњој ноћи (у периоду од 17:00 /31.12.2011./ до 5:00 /01.01.2012/) планирано је затварање за саобраћај следећих улица: Трг Николе Пашића (од Теразија до Таковске) и Дечанска (од Трга Николе Пашића до Теразијског тунела).
Због наведеног затварања улица у субота, 31.12.2011. године на свим линијама ЈГП-а биће примењена следећа измена режима рада линија:
редовне ноћне линије почеће са радом у 22:00 сата. У новогодишњој ноћи ће возила приватних превозника изаћи у саобраћај 2 сата раније /уместо у 24:00 у 22:00/, а од поноћи ће саобраћати по редовној туражи. Трасе линија које пролазе улицама које су затворене за саобраћај ће бити измењене по истом принципу као и трасе дневних линија /24, 26, 27, 37,44 и 58/
редовне дневне линије: 7, 12, 15, 16, 17, 27, 29, 40, 33, 48, 53, 84, 88 и 95 до 22:00 часа ће радити по суботњем реду вожње. Сва возила са ових линија која стигну на своје терминусе после 22.00 часа искључују се из саобраћаја. Од 22:00 до 04:00 часа по ванредним новогодишњим туражама возила на овим линијама саобраћаће на интервалу од 30 минута. На линијама 29 и 40 у периоду од 22:00 до 4:00 сата саобраћаће аутобуси.
линије са потеза ''100'', ''300'', ''400'' и ''600'' ће радити по важећем реду вожње за радни дан до краја рада.
Остале линије остварују последње поласке до 23.00 часа. Сва возила која стигну на своје терминусе после 23.00 часа, искључују се из саобраћаја.
у периоду од 22:00 до 23:00 сата преклапаће се дневни и ноћни новогодишњи саобраћај.

E ljudi, a kako ja da stignem do onih radnji preko puta arene kad 94 ide preko Mosta preko Ade???![]()

Јел може неко уместо мене да извади ону Бус плус повластицу или како се већ зове, или морам лично?

Pa ondaK lepo skokni na www.planplus.rs pa vidi kako ide prevoz koji ti odgovara![]()

Пази кад су мојој жени рекли да може уместо мене, не детета, него супругаLicna (personalizovana) se vadi licno. Ne vadi se licno jedino ako si osnovac... a mislim da to nije slucaj![]()

Pa ne bih ja pitao ovde da nisam prvo pogledao tamo...Nema jos ovog novog mosta...Ali nije bitno,snasao sam se![]()

Пази кад су мојој жени рекли да може уместо мене, не детета, него супруга![]()
Добро, то сам средио, идемо даље лол..

Hm... mislio sam da su brzi nego sto jesu... ili to ili www.gsp.rs nema trece![]()
Ironije li, ali nema ni tamo na onoj mapi![]()

Baš si mu dala tempo..danas resila busplus za manje od pola sata u Tempu na Adi![]()