Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
У суботу, 31.12.2010. године на свим линијама ЈГП-а важиће суботњи ред вожње.
У новогодишњој ноћи (у периоду од 17:00 /31.12.2011./ до 5:00 /01.01.2012/) планирано је затварање за саобраћај следећих улица: Трг Николе Пашића (од Теразија до Таковске) и Дечанска (од Трга Николе Пашића до Теразијског тунела).
Због наведеног затварања улица у субота, 31.12.2011. године на свим линијама ЈГП-а биће примењена следећа измена режима рада линија:
редовне ноћне линије почеће са радом у 22:00 сата. У новогодишњој ноћи ће возила приватних превозника изаћи у саобраћај 2 сата раније /уместо у 24:00 у 22:00/, а од поноћи ће саобраћати по редовној туражи. Трасе линија које пролазе улицама које су затворене за саобраћај ће бити измењене по истом принципу као и трасе дневних линија /24, 26, 27, 37,44 и 58/
редовне дневне линије: 7, 12, 15, 16, 17, 27, 29, 40, 33, 48, 53, 84, 88 и 95 до 22:00 часа ће радити по суботњем реду вожње. Сва возила са ових линија која стигну на своје терминусе после 22.00 часа искључују се из саобраћаја. Од 22:00 до 04:00 часа по ванредним новогодишњим туражама возила на овим линијама саобраћаће на интервалу од 30 минута. На линијама 29 и 40 у периоду од 22:00 до 4:00 сата саобраћаће аутобуси.
линије са потеза ''100'', ''300'', ''400'' и ''600'' ће радити по важећем реду вожње за радни дан до краја рада.
Остале линије остварују последње поласке до 23.00 часа. Сва возила која стигну на своје терминусе после 23.00 часа, искључују се из саобраћаја.
у периоду од 22:00 до 23:00 сата преклапаће се дневни и ноћни новогодишњи саобраћај.
http://www.bgsaobracaj.rs/

volim tramvaje.danas se 12-ticom lepo svercerski provozah do banovog brda.nema naroda,tramvaj nije bas najcistiji,ali mi nekako bio topao i domacinski.zadovoljna voznjom,u povratku sa brda uredno otkucah kartu.
nije tesko biti fin
670411-1.gif

Пази кад су мојој жени рекли да може уместо мене, не детета, него супруга :lol: z:p
Добро, то сам средио, идемо даље лол..

Odem ja danas, prvi radni dan u nojoj godini, nije me mrzelo, do gsp-a... I to pravo u onaj kiosk kod samog gsp-a u Skenderbedovoj. Pitam ja, kada ce da pocnu da se izdaju one busplus, plasticne, nepersonalizovane karte - nemaju pojma...
Mislim, ako oni nemaju pojma, sta mi ostali da radimo? z:shock:

Ironije li, ali nema ni tamo na onoj mapi :D

Mapa manje vise, oni su obicna kompanija, ali ako gsp nema onda je to zaista veliki prekrsaj.

edit:
Na gsp sajtu ima sve.

http://www.gsp.rs/linija.asp?id=94
НОВИ БЕОГРАД /БЛОК 45/ - Др Ивана Рибара - Јурија Гагарина - Омладинских бригада - Милутина Миланковића - Антифашистичке борбе - Јурија Гагарина - Мост на Ади - Булевар војводе Мишића - Теодора Драјзера - Булевар кнеза Александра Карађорђевића - Незнаног јунака - Црнотравска - Борска - МИЉАКОВАЦ 1

МИЉАКОВАЦ 1 - Борска - Црнотравска - Незнаног јунака - Булевар кнеза Александра Карађорђевића - Теодора Драјзера - Булевар војводе Мишића - Мост на Ади - Јурија Гагарина - Антифашистичке борбе - Милутина Миланковића - Омладинских бригада - Јурија Гагарина - Др Ивана Рибара - НОВИ БЕОГРАД /БЛОК 45/

http://www.gsp.rs/linija.asp?id=85
НАСЕЉЕ БЕЛВИЛ - Агостина Нета - Јурија Гагарина - Мост на Ади - Булевар војводе Мишића - Радничка - Савска магистрала - Светолика Лазе Лазаревића - Радничка - Стругарска - ЧУКАРИЧКА ПАДИНА

ЧУКАРИЧКА ПАДИНА - Стругарска - Радничка -Светолика Лазе Лазаревића - Савска магистрала -Радничка - Булевар војводе Мишића -Мост на Ади -Јурија Гагарина - Агостина Нета - НАСЕЉЕ БЕЛВИЛ

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back