Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitam se čemu ovoliki kontrolori... Od početka godine u svakom autobusu u koji su ušli pronašli su više putnika bez karti, i nisam video da su bilo koga od njih kaznili na bilo koji način. Ljudi su čak odbijali da izađu iz vozila, i na kraju bi iz vozila izašli kontrolori, dok bi putnici bez karte nesmetano nastavili vožnju.

Pitam se čemu ovoliki kontrolori... Od početka godine u svakom autobusu u koji su ušli pronašli su više putnika bez karti, i nisam video da su bilo koga od njih kaznili na bilo koji način. Ljudi su čak odbijali da izađu iz vozila, i na kraju bi iz vozila izašli kontrolori, dok bi putnici bez karte nesmetano nastavili vožnju.
a ja sam jednom gledala kad su jednog baju uhvatili bez karte...oni njemu do ramena...i kontrolorka (mala a prgava),postavi mu s rukama rampu,on joj odgurne ruku i krene na prednja vrata i kaze `moja stanica,izlazim`...ali na prednja vrata stao drugi kontrolor koji kaze vozacu da ne otvara vrata...tada su i preostala dva kontrolora prisla i grupisala se oko njega,nisu mu dali da mrdne!izasla sam,pa ne znam dokle su se vozili.
opasni su psiholozi kontrolori,tacno osete ko ih se plasi,pa nagrnu na njega (a ovaj baja mladji covek,gabaritan...ko bi rekao da je `zec kršak`)
sve u svemu ruzna slika

Izaberite boju enterijera novih tramvaja
Tamno siva:
115637_anthracite-grey_origh.jpg

Metalik siva:

115638_pearl-light-grey_origh.jpg

Crvena:

115634_signal-red_origh.jpg

Plava:

115639_grey-blue_origh.jpg

Ponuđene su četiri opciјe: tamno siva, metalik siva, crvena i plava. Ispod teksta nalazi se anketa u koјoј možete glasati za onu koјa vam se naviše dopada. Glasanje se završava 20. februara u podne. Boјa koјa dobiјe naјviše glasova krasiće nove tramvaјe.
http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/234775/Izaberite-boju-enterijera-novih-tramvaja

Poslednja izmena:
a ja sam jednom gledala kad su jednog baju uhvatili bez karte...oni njemu do ramena...i kontrolorka (mala a prgava),postavi mu s rukama rampu,on joj odgurne ruku i krene na prednja vrata i kaze `moja stanica,izlazim`...ali na prednja vrata stao drugi kontrolor koji kaze vozacu da ne otvara vrata...tada su i preostala dva kontrolora prisla i grupisala se oko njega,nisu mu dali da mrdne!izasla sam,pa ne znam dokle su se vozili.
opasni su psiholozi kontrolori,tacno osete ko ih se plasi,pa nagrnu na njega (a ovaj baja mladji covek,gabaritan...ko bi rekao da je `zec kršak`)
sve u svemu ruzna slika

Nemam kartu, i gotovo. Izgubio sam je. Baš mi je žao. Otkucao bih drugu da imam. Ništa, izaći ću na sledećoj...
Šta, ličnu kartu? Otkud vama pravo da me legitimišete?
Šta, imate pravo? Ma nemojte? Eto, vi imate pravo, a ja nemam ličnu. Šta ćemo sad?
Da nećete možda da me pretresete?
Šta, nećete? Aaaa, ne smete, pa dobro. Zvaćete policiju? Može, pa da prijavim da me je neko odžepario... i da ste me zadržavali protiv moje volje ovde.
Ili biste ipak da me pretresete? Samo, pazite, imam tu neke pare, ne bih baš da vas prijavim za krađu pod firmom pretresanja...

U nedogled. :mrgreen: Ubiješ vreme u autobusu... :lol:

jedan majmun oko podneva,koji vozi svajcarca 12-icu,ne moze da saceka da udju putnici.bila sam zadnja.zatvorio je vrata i bukvalno prikljestio zenu koja je napola usla,skocili su putnici da na silu drze vrata,zena je stenjala dok se iskobeljala.ispred nosa mi zatvori vrata,i nije hteo da otvori,iako je tramvaj tu stajao na stanici i zbog semafora jos dobrih 15-ak sekundi.
posle sto se svercujem.ma imam pravo,i svakom preporucujem.
a strokavi su da nema kud
:evil:

Hmm, na švajcarcima vozači ne zatvaraju vrata, sama se zatvaraju automatski posle nekog vremena. Trebalo bi da postoji senzor na stepenicima, bar je nekad bio, ali me ne čudi da su to poskidali u GSP-u kao višak :s
zena koja je ulazila pre mene,u drugi deo tramvaja,vrata je prikljestila samo tako,skocili neki mladici da drze vrata....ja onda pritrcim zadnjim vratima prvog dela tramvaja i pritiskam dugme,ali nece da se otvori.pridjem srednjim,isto pritiskam,nece.
znaci,mora da je majmun nesto iznutra pritisnuo da je nemoguce otvoriti vrata...jer na kraju,kako bi recimo sprecio iskakanje van stanice (svakakvih putnika ima)...uverena sam da ima nesto unutra sto on pritisne i blokira vrata.
svakako,ono sto sam mu pomislila :vudu:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back