Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Узгред да нагласим да јој није предочено да може да купи целодневну карту у висини од 2000 динара.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...sport i nacionalizam.Samo zdravlje
Добро је кад је државни факултет.Ja radim za stranu firmu koja uredno plaća porez i lične dohotke!
A u međuvremenu plaćam i fakultet. Ja državi ne ostajem dužan!
Наравно, како да одбијем те дивне савете о томе како да се "продам на тржишту рада" од људи без дана искуства са истим.Добро је кад је државни факултет.![]()

luda kuca!Ja radim za stranu firmu koja uredno plaća porez i lične dohotke!
A u međuvremenu plaćam i fakultet. Ja državi ne ostajem dužan!
Ja peske idem na posao i faks. Samo zdravlje.
Девојка је кренула на факултет између осталог и по документа за месечну карту коју ће извадити данас поподне.Da dosta papaka ima u komunalnoj policiji ima ali karta mora da se plati neko zivi od toga.
Не, комуналци су били са контролом у превозу.Čekala je sa ridžama komunalce, zakuni se?
Žujoviću, ridže ne pišu prijave odnosno kazne, nego komunalci, mojsije.
E, šta studira?
Девојка је кренула на факултет између осталог и по документа за месечну карту коју ће извадити данас поподне.
Уредно се извинила што нема кредита на карти (то је и делом моја кривица, јер нисам знао да немам кредита), на шта јој је радник Бус плуса рекао да није проблем и да разуме. Е онда се умешала горепоменута и пљаснула казну, а да притом нико није саопштио могућност девојци да може да купи дневну карту за 2000 динара од контролора Бус Плуса.
То је класичан пример иживљавања, али добро. Није имала карту па не мора ни да зна своја права.
Не, комуналци су били са контролом у превозу.
Какав ти је ово самоуправни израз?
- - - - - - - - - -
Опа, Мр@чак живи близу Сегамегатренда.
Девојка је кренула на факултет између осталог и по документа за месечну карту коју ће извадити данас поподне.
Уредно се извинила што нема кредита на карти (то је и делом моја кривица, јер нисам знао да немам кредита), на шта јој је радник Бус плуса рекао да није проблем и да разуме. Е онда се умешала горепоменута и пљаснула казну, а да притом нико није саопштио могућност девојци да може да купи дневну карту за 2000 динара од контролора Бус Плуса.
То је класичан пример иживљавања, али добро. Није имала карту па не мора ни да зна своја права.
Не, комуналци су били са контролом у превозу.
http://alo.rs/od-danas-novi-tarifni-sistem-u-gradskom-prevozu/10587
Ako sam dobro razumeo nepersonalizovani biraju zonu pa kucaju kartu, ako predju u drugu zonu biraju ponovo zonu i placaju ponovo.