Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti si bas uporan...ima nas koji jos nemamo amneziju i vozili se i u vreme djitlera.isto s.ranje samo drugo pakovanje...znam da sam se ovde i u to vreme bunila kako se vozimo u prepunim i prljavim krsevima,isto kao sad.

Ali je za vreme Djilasa pomagala kritika. Pa smo uspeli da se izborimo za neke stvari, kao na primer da se ne ulazi na prednja vrata ili da se ne validiraju markice, a nabavio je i 200 ili koliko vec Solarisa i nove tramvaje. Takodje, taj Djilas je jedini gradonacelnik u Srbiji koji nije povecao cene poreza za 2013-tu, vec je to ucinio SNS cim ga je smenio za ovu godinu 80%, a koliko vidim sada ce ponovo da povecaju za 80%. To je za mene velika stvar. Gradonacelnik moze da bude samo onaj ko smanjuje porez ili bar ne povecava porez, a svaka budala ili samo budala, kako hocete, moze da povecava porez na imovinu svake godine po 80%.

odahnuh.sad mi je vec lakse
97968-1.gif

resila od jutros da budem posteni gradjanin grada cikaga i uredno na kiosku dopunih plasticnu bus pljus karticu.bilo vrlo zima,drzala sam karticu u ruci,spremna da zakomadam kad se vrata otvore,da brzinski otkucam kartu i uhvatim mesto da sednem...i dok sam cekala bus,sa 2 prsta htela da vidim da l` je ta karta savitljiva...kad ona naprsnu preko sredine:eek: mozda od zime..?
nije mogla da se ponisti,i kome ja sada da se zalim,da mi vrate moj kredit koji je na toj karti,posto je ona neupotrebljiva?
kontam da vracanja para nema,jer je ceo sistem napravljen da se samo uzima,a nikako vraca...i tu plasticnu sam platila 250 dinara,i pitam se od kojih kofana je napravljena...kod nas uvek svetske cene,a kvalitet bugarski.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back