Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.904
kralja petra

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jeste...a ja omasila temukralja petra![]()

ti si bas uporan...ima nas koji jos nemamo amneziju i vozili se i u vreme djitlera.isto s.ranje samo drugo pakovanje...znam da sam se ovde i u to vreme bunila kako se vozimo u prepunim i prljavim krsevima,isto kao sad.To je "poklon" posle "oslobodjenja"
A druge linije, koje pre nisu bile bas reprezentativne, su sad dobro obezbedjene.
To je "poklon" posle "oslobodjenja"
A druge linije, koje pre nisu bile bas reprezentativne, su sad dobro obezbedjene.
ti si bas uporan...ima nas koji jos nemamo amneziju i vozili se i u vreme djitlera.isto s.ranje samo drugo pakovanje...znam da sam se ovde i u to vreme bunila kako se vozimo u prepunim i prljavim krsevima,isto kao sad.
Postajes malo dosadan.
Nije valjda da si zapanjena sto ne obozavam vodju... sto velikog sto malog?

odahnuh.sad mi je vec lakse![]()
Onako kako si napisao moze da se protumaci da je bilo nama upuceno.

mozda od zime..?
ali ja je uopste nisam savijala skroz...samo sam je zaista blago savila..nije ni 45 stepeni ugao...mislim se,mozda je od zime pukla?Grebo, koji te djavo terao da savijas kartu![]()

ali ja je uopste nisam savijala skroz...samo sam je zaista blago savila..nije ni 45 stepeni ugao...mislim se,mozda je od zime pukla?
sve to nema veze...ovde je poenta da sam ja tela postenu igru![]()

Nakon vise meseci, danas me isprepadala kontrola u 95ici![]()

stvarno? i ka gradu i nazad je bila tolika gužva kad sam išla da ne verujem da su hteli da se kreću kroz neprobojnu masu putnika![]()

Ja sam isla oko pola deset ujutro, napunio se bus vec kod Imo centra... Usli su na sledecoj stanici, kod one cvecare Lotus... I kroz guzvu kao pravi trazili karte na pregeld![]()
samo da se zna.