Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислим да су исто.
паразитска предузећа са којима треба што пре раскрстити.

А Платин, питам се да ли сте ту животну филозофију (све је лепо и добро) следили и деведесетих или само од када су Ваши на власти а Ви одлично обезбеђени у неком од предузећа о чијој продуктивности не бих? Наравно ако желите да одговорите, јер је то Ваша лична ствар, и ја обично у то не залазим, и мислим да није коректно, али сада правим изузетак јер ме заиста занима.

Tek 1999. sam ja zavrsio srednju skolu, bas ako te zanima. Ni u teoriji nisam mogao da budem obezedjen na bilo koji nacin.
Sto se mene tice - neka privatizuju sve sem policije, vojske, vodovoda i zdravstva. Ali neka i privatne firme budu pod tvrdim ugovorima - ako krenu da muvaju, automatsko - zbogom.
Ne kazem ja da sve valja (pisem ja i na politici, ne toliko puno, pa koga zanima neka cita), ali takodje necu ni da govorim da nista ne valja. Istina je negde na sredini.

Prijatelju, ali onda ne moze biti JAVNI SERVIS evropske Srbije, vec pink2, druga srpska i sl. z:D

Meni rts ni ne treba. Kazu "televizija svih gradjana"... a ko je mene bilo kada pitao na sta ce ovi da trose pare? Nikada.
Snimaju filmove i serije, nista ne pitaju. Tako komotno raspolazu sa mojim parama da je to cak i za nase uslove skandalozno.
Poslednji su za bilo koje vesti, a nisu ni najobjektivniji. Imam jos dosta komentara, ali da se ne udaljavam ovde od teme.

426072_321309487921047_252085421510121_964395_1056362819_n.jpg

*011*333# liniju nigde ne kucaš, sistem će ti vratiti udaljenost svih linija koje se zaustavljaju na tom stajalištu (ne šalje se sms poruka, već kuca ovaj kod - kao kada proveravate kredit).

ps imajte na umu da je servis još uvek u fazi testiranja

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back