niceboy
Elita
- Poruka
- 20.047
Nisu isto u smislu da ja necu/nemam mogucnosti, potrebe... da koristim rts i samim tim necu da placam, a kod gsp-a je drugacije. Ali se slazem da su parazitska.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да су исто.
паразитска предузећа са којима треба што пре раскрстити.
А Платин, питам се да ли сте ту животну филозофију (све је лепо и добро) следили и деведесетих или само од када су Ваши на власти а Ви одлично обезбеђени у неком од предузећа о чијој продуктивности не бих? Наравно ако желите да одговорите, јер је то Ваша лична ствар, и ја обично у то не залазим, и мислим да није коректно, али сада правим изузетак јер ме заиста занима.
Ne da rts i gsp nisu isto.... Ali dobro, to samo govori o tebi. Slepog i gluvog coveka ne vredi voditi u bioskop.
Aj uzdravlje!
Vreme drugova i drugarica je proslo... Meni je vrlo tesko da postanem 'drugarcic' posto imam vec celih tri'es...
A sigurno necemo da postanemo ni prijatelji, ne brini.
Prijatelju, ali onda ne moze biti JAVNI SERVIS evropske Srbije, vec pink2, druga srpska i sl.![]()
Ništa čudno. Na jednoj tamo temi od izuvanja po kućama dođoše do dužine penisa....kako ste od bus plusa dosli do rts pretplate?!
Ništa čudno. Na jednoj tamo temi od izuvanja po kućama dođoše do dužine penisa....