Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, vise nece morati da "tutne" u JP, sad ce lepo da ide u privatne dzepove preko kumovsko-burazerskih veza. Na osnovu tih poreza grad treba da ponudi servise, ako ne bspl, a ono po mnogo nizim cenama od postojecih. Ali gosn gradonacelnik ne postuje ni zakone ni rep institucije, debelo se ugradjuje u sve poslove... Ali, tebi je to ok, zar ne?

Meni je ok da se raspolaze sa cinjenicama i dokazima.

Opozicionog naklapanja mi je preko glave (a u isto vreme se zale da nemaju dovoljno medijskog prostora :roll: ).

Trac oko Busplusa, da je izvesni mladjani Vlahovic sin ministra Vlahovica - nije tacan.

Meni je ok da se raspolaze sa cinjenicama i dokazima.

Opozicionog naklapanja mi je preko glave (a u isto vreme se zale da nemaju dovoljno medijskog prostora :roll: ).

Trac oko Busplusa, da je izvesni mladjani Vlahovic sin ministra Vlahovica - nije tacan.

Jasno da nije, nisam nigde rekao da jeste, to si ti pomenuo.
Ja nemam papire da ti pokazem, ali da nisi slep kod ociju, mogao bi vrlo lako i sam da ih nadjes.
Ali, samo mi reci da mislis da nije bilo debelog ugradjivanja oko BP-a?
Kao sto je neko ovde napisao, kad je gosn gradonacelnik gostovao kog Beckovicke, tako se bio pogubio na mnoga pitanja, videlo se iz aviona da mulja.

Talo sto ce svi da ga popreko pogledaju, a njega ce tako biti sramota. :lol:

Ko ima moral, bice ga sramota... ko nema... onda je ionako svejedno.

@Platin
Sto mi ne odg na pitanje "A sta si to "konkretno uradio",
ako se sme znati?", dok mi ostali samo gundjamo.

Ne vredi da navodim primere jer nemaju veze sa GSP. GSP je meni jedan od manje znacajnih problema. U skorije vreme cu moci opet da koristim markicu, kao sav normalan svet, sto je za mene sasvim zadovoljavajuce.

Ko ima moral, bice ga sramota... ko nema... onda je ionako svejedno.
A nije ti palo na pamet da imaju morala, ali nemaju 'leba?!

Ne vredi da navodim primere jer nemaju veze sa GSP. GSP je meni jedan od manje znacajnih problema. U skorije vreme cu moci opet da koristim markicu, kao sav normalan svet, sto je za mene sasvim zadovoljavajuce.
Znaci nisi nista. Bitno je da si ti zadovolja(e)n.

Ko ima moral, bice ga sramota... ko nema... onda je ionako svejedno..
osetih se prozvanom,jer se uglavnom svercujem,i to nema veze sa moralom,jer sebe smatram visoko moralnom osobom.
znaci ja cu i dalje kao do sada-svercovacu se uvek kad udjem u strokavi gradski prevoz (a napolju nije `mokro` vreme) i kad je bus poluraspadnut ili ako je guzva i prevoze nas ko stoku.

osetih se prozvanom,jer se uglavnom svercujem,i to nema veze sa moralom,jer sebe smatram visoko moralnom osobom.
znaci ja cu i dalje kao do sada-svercovacu se uvek kad udjem u strokavi gradski prevoz (a napolju nije `mokro` vreme) i kad je bus poluraspadnut ili ako je guzva i prevoze nas ko stoku.

Nema razloga... i medju svercerima ima raznih. Neki se svercuju iz potrebe, neki iz protesta, neki iz besa...

Gsp bi za samo godinu dana postao vrlo uredjena firma samo kad bi postao privatan - ali svi bi krenuli da grakcu da to ne treba tako. Imali bi i red voznje, i ciste buseve i sve sta zelimo... Ovako, moracemo da gledamo gradski gsp jer niko ni ne pomislja da ga proda.

Tema nije o "svemu" vec o gradskom prevozu. A drugo, ne moraju da pretpostave, vrlo lako se moze utvrditi.

Tebi prevoz, meni nesto drugo, komsiji nesto trece... Komunizam je crko, ako vec nisi cuo. Ne postoji vise nijedna besplatna stvar. Uistinu, nije bila besplatna ni onda, ali onda se nije znalo a nije se ni pitalo. Drzava je uvek imala budzet koji se trosi na ovo ili ono.

Nema razloga... i medju svercerima ima raznih. Neki se svercuju iz potrebe, neki iz protesta, neki iz besa...

Gsp bi za samo godinu dana postao vrlo uredjena firma samo kad bi postao privatan - ali svi bi krenuli da grakcu da to ne treba tako. Imali bi i red voznje, i ciste buseve i sve sta zelimo... Ovako, moracemo da gledamo gradski gsp jer niko ni ne pomislja da ga proda.

Jel pravis ti razliku izmedju privatnog i javnog dobra? Neke firme se ne mogu privatizovati, bar ne na ovom nivou razvoja.

Tebi prevoz, meni nesto drugo, komsiji nesto trece... Komunizam je crko, ako vec nisi cuo. Ne postoji vise nijedna besplatna stvar. Uistinu, nije bila besplatna ni onda, ali onda se nije znalo a nije se ni pitalo. Drzava je uvek imala budzet koji se trosi na ovo ili ono.

Jasno da ne moze bspl, ali moze jeftinije.
Tvoji (ti) mora da su neki lovatori pa su vam cene komunalnih usluga ok, a mogle bi vise biti!

@Platin
znam te odavno kao vrlo fino i kulturno dete (za mene)
ali sta je stvarno tebi na ovoj temi,ja nemam pojma.ako si konkurisao kod njih za posao-ok...ali nikako drugo ne razumem...ybg,omatorela sam izgleda,ali mi nisi jasan nikako,ali bas

Jasno da ne moze bspl, ali moze jeftinije.
Tvoji (ti) mora da su neki lovatori pa su vam cene komunalnih usluga ok, a mogle bi vise biti!

Bila tv pretplata 300 dinara... Sada je 500 - jer neke pare za televiziju ipak trebaju. Naplativost je raznolika, ali neka bude pola - kao da svi placaju po 250. Pa sad, ti vidi koja je polovina pametna, ona sto placa ili ona sto ne placa.
Ja placam 500, a mogao bih samo 250.

Jednako i za gsp vazi, sasvim jednako.
Ko je gledao Utisak nedelje pre koju nedelju, mogao je da cuje od gradonacelnika Djilasa recenicu, otprilike "... da bi prevoz mogao i da pojeftini, kad bi svi placali".
Ako neko bas ne veruje, neka ode na sajt b92, mislim da su tamo postavili sve snimke, pa neka se uveri licno.

@Platin
znam te odavno kao vrlo fino i kulturno dete (za mene)
ali sta je stvarno tebi na ovoj temi,ja nemam pojma.ako si konkurisao kod njih za posao-ok...ali nikako drugo ne razumem...ybg,omatorela sam izgleda,ali mi nisi jasan nikako,ali bas

I na sve to samo da dodas moje misljenje da porez (ili sta drugo) uvek treba da se plati. Sistem u kom smo je vrlo surov - ali ja ne kukam zbog toga. Nisam ni odusevljen, nikako, ali tako je kako je.
Ja sam zaista za tvrdu disciplinu - ali ne da ja odem u Svajcarsku, nego da oni dodju i da nas uvedu u red.

Bila tv pretplata 300 dinara... Sada je 500 - jer neke pare za televiziju ipak trebaju. Naplativost je raznolika, ali neka bude pola - kao da svi placaju po 250. Pa sad, ti vidi koja je polovina pametna, ona sto placa ili ona sto ne placa.
Ja placam 500, a mogao bih samo 250.

Jednako i za gsp vazi, sasvim jednako.
Ko je gledao Utisak nedelje pre koju nedelju, mogao je da cuje od gradonacelnika Djilasa recenicu, otprilike "... da bi prevoz mogao i da pojeftini, kad bi svi placali".
Ako neko bas ne veruje, neka ode na sajt b92, mislim da su tamo postavili sve snimke, pa neka se uveri licno.

Ne da rts i gsp nisu isto.... Ali dobro, to samo govori o tebi. Slepog i gluvog coveka ne vredi voditi u bioskop.
Aj uzdravlje!

Poslednja izmena:
Ne da rts i gsp nisu isto.... Ali dobro, to samo govori o tebi. Slepog i gluvog coveka ne vredi voditi u bioskop.
Aj uzdravlje!

Мислим да су исто.
паразитска предузећа са којима треба што пре раскрстити.

А Платин, питам се да ли сте ту животну филозофију (све је лепо и добро) следили и деведесетих или само од када су Ваши на власти а Ви одлично обезбеђени у неком од предузећа о чијој продуктивности не бих? Наравно ако желите да одговорите, јер је то Ваша лична ствар, и ја обично у то не залазим, и мислим да није коректно, али сада правим изузетак јер ме заиста занима.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back