haha, kazes mozda? pa mi usamljeni tako zavrsimo po pravilu, ali gledaj:Mozda je gore biti u toksicnoj vezi nego biti usamljen.
smandrljas neku decu, brak, kucu, kucne ljubimce, daleko od idealnog kako si zamisljao, i sad, moras da se upitas, mozda ti ne valjas, tj,. ti sam nisi dorastao kriterijumima koje si zacrtao, a opet, realno, ne vidis ni gde si omanuo...
onda se setis Hrista i sto rece: budite savrseni kao Otac vas nebeski, pa bacis pogled na njegove kriterijume, zapravo metodologiju:
oni su susta suprotnost od svega o cemu na ovom forumu skoro svi pricaju... i opet se osetis kao u matriksu, a najudobnije ti je usamljenom, sam sa sobom jos jednom sve da preslisas
ali, u pravu si ti, treba interkacija sa ljudima, prirodom, bez fizicke aktivnosti nema zivota...oboli covek i sta ce onda?
ja slusam zrikavce danju cvrkut ptica, ali aktivnost fizicka mislim da je presudna, jer ako se covek ucauri, nadrljace pre ili kasnijeBiti sam u stanu je ko osudjenik na robiji. Ko god to radi, trebalo bi da razmisli zasto to radi.