Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

Prvo nisu napravili ruglo,
a drugo, i da jesu očigledno je da čuvaju važne državne zgrade.

Normalan građanin tamo niti ide nit mu je do šetnje pored skupštine,
radi se o pokušajima rušitelja Srbije da prodru u simbol srpske države - skupštinu i predsedništvo.

To da su tamo studenti koji žele da uče je sprdanje države sa bitangama koje bi da ruše Srbiju.

Normalan građanin sve to oseća i pozdravlja svoju državu koja se brani kako zna i ume,
ne pozivajući i ne regrutujući miran svet.

Miran svet to ceni i pozdravlja.
Tako je obilicu.
Ja sad pizdravlham i tenkove da cuvaju cacilend

Samo sam.pogledala snimak.
pretpostavljam da je sve po zakonu.
ако си погледала снимак видела си да ОБИЧАН ПОЛИЦАЈАЦ испитује на бетону починиоца док се све то СНИМА ТЕЛЕФОНОМ!

а ти ''претпостављаш'' да ЈЕ ПО ЗАКОНУ!

А ПО КОМ ЗАКОНУ ОБИЧНА ПАНДУРЧИНА сме да испитује починиоца, који је пуцао из пиштоља ? и плус да се све то одма снима!

Haha
MeN se čini da je ovo samo još jedan šizofrenik u nizu i klasična żrtva medijskog ispiranja mozga.Nema bolesnijih medija u regiji ali i šire, zato je ovaj narod ovoliko sludjen.

Не. Овај је од колега добио задатак пред крај живота, а заузврат, фамилија ће му бити добро обезбеђена.

Kako zasto to nerviraju vas satori a ne nerviraju vas blokade.i skola i ulica.
Šatori su tu non stop, u njima su plaćeni lažni studenti poput ovog upucanog. Studenti su blokirali najavljene raskrsnice, uvek iste u isto vreme, na 15 i kasnije 16 minuta. Svako je to mogao ili da zaobiđe ili sačeka. Ja sam više puta bio u kolima i sa svima čekao da se studenti pomere.
Naravno da studenti imaju moju punu podršku zbog racionalnih i dobrih zahteva. I zato što ne dozvoljavaju ovima iz nazovi opozicije da im priđu.

ако си погледала снимак видела си да ОБИЧАН ПОЛИЦАЈАЦ испитује на бетону починиоца док се све то СНИМА ТЕЛЕФОНОМ!

а ти ''претпостављаш'' да ЈЕ ПО ЗАКОНУ!

А ПО КОМ ЗАКОНУ ОБИЧНА ПАНДУРЧИНА сме да испитује починиоца, који је пуцао из пиштоља ? и плус да се све то снима!
Sad treba policajca da osudjujemo umesto ovog ludaka .

Prvo nisu napravili ruglo,
a drugo, i da jesu očigledno je da čuvaju važne državne zgrade.

Normalan građanin tamo niti ide nit mu je do šetnje pored skupštine,
radi se o pokušajima rušitelja Srbije da prodru u simbol srpske države - skupštinu i predsedništvo.

To da su tamo studenti koji žele da uče je sprdanje države sa bitangama koje bi da ruše Srbiju.

Normalan građanin sve to oseća i pozdravlja svoju državu koja se brani kako zna i ume,
ne pozivajući i ne regrutujući miran svet.

Miran svet to ceni i pozdravlja.
Odvratno ruglo. Gde su inspekcije da sprovode zakone i pišu kazne i traže da se taj vašar ukloni sa naših ulica, a lažni studenti otkriju i oteraju.

Sad treba policajca da osudjujemo umesto ovog ludaka .
ја те лепо питам :

Како је могуће да ОБИЧНА ПАНДУРЧИНА на бетону испитује починиоца везаног лисицама???

ТО ЕН МОЖЕ НИ ПО ЈЕДНОМ ПРАВИЛНИКУ И ОВЛАШЋЕЊУ!

плус да се то све одмах снима!

дакле требало је на брѕину да се достави у медије....и да се иѕађе са авнредним соапштењем предеседника...

ТУ СТЕ ПАЛИ , ово не сме ни један пандур да учини јер му то не би пало на ум

то што си ти нешколована за те ствари и што си лаик је твој проблем

али закон и овлађења постоје у полицији!

Не. Овај је од колега добио задатак пред крај живота, а заузврат, фамилија ће му бити добро обезбеђена.
Ma to se ne radi ovako nego se angažuju kriminalci da se oprosti ili izbriše nešto.Šta se uostalom dobija sa ovakvim glupostima?
MeN se ipak čini da je puno ovakvih na ulici, ako preskoči terapiju par dana uz ludačke medije koje vas guraju jedne na druge stvarajući nevidjenu mržnju, dobiješ ovakve solo ispade nebitno sa koje strane.Imao si slične upade sa automobilima i po studentima, po blokadama od strane slupanih likova gdje vrlo lako mogla pasti krv.

Ja bi i tebe i Obilica ubacio u Ćacilend...da tenkovi cuvaju i vas dok vi cuvate Ćacilend...
Slao bi vam i sendvica, a Toi Toi svakako vec imate...

...
ја бих им и тебе додао да им свираш на трубу и пумпаш

да мало дигнеш то дупенце из фотеље и прекинеш глумети неког борца зарпавду преко туђе грбаче...

тастатура пумпаџија и јунак

Podmetnuti napadač...:rotf:

Je.bote, kako pričate šta je sve onaj crni Vučić smislio ja dolazim do zaključka da je taj čovek suvi genije...🤣🤣🤣
Auuuuu Barbara....i tebe ujeo naprednjački vampir.

Ali dobra je jedna stvar kod ove vlasti, da se lepo prebere sav šljam i đubre koji oni kupuju da botuju u svrhu kriminalne i izopačene vlasti. Pa kad onda isplivaju na površinu, sami onako lagano se pokažu, onda sve lepo izađe na videlo. Pa...jednog dana...da ne bude "mor'o sam" . Kao prošli put.

ја те лепо питам :

Како је могуће да ОБИЧНА ПАНДУРЧИНА на бетону испитује починиоца везаног лисицама???

ТО ЕН МОЖЕ НИ ПО ЈЕДНОМ ПРАВИЛНИКУ И ОВЛАШЋЕЊУ!

плус да се то све одмах снима!

дакле требало је на брѕину да се достави у медије....и да се иѕађе са авнредним соапштењем предеседника...

ТУ СТЕ ПАЛИ , ово не сме ни један пандур да учини јер му то не би пало на ум

то што си ти нешколована за те ствари и што си лаик је твој проблем

али закон и овлађења постоје у полицији!
Nemo se nerviras. Vidis da ne ume da razlikuje ulicu od parka. Kaze kome smetaju satori u parkicu.

Poslednja izmena:
MeN se ipak čini da je puno ovakvih na ulici, ako preskoči terapiju par dana uz ludačke
ајде не ботуј

не оправдавај
medije koje vas guraju jedne na druge stvarajući nevidjenu mržnju,
то ствара систем који ваш додик подржава и чији је члани где твоји суграђани лете за бедне паре и сендвич да нам глуме грађане србије по нашим градовима

то све чини снс картел

ајде ''стручњаче'' објасни ти нама :

како је могуће да ОБИЧНА ПАНДУРЧИНА испитује тог маторца на бетону непосредно после његовог пуцања из пиштоља? И ПЛУС ДА СА ОДМАХ СНИМА?
можда ти ниси учио ништа о томе али има онихкоји о томе знају све

НЕМОГУЋЕ ЈЕ И НИ ЈЕДАНСЕ ПОЛИЦАЈАЦ ТО НЕ БИ УСУДИО ДА УЧИНИ већ би га држап пбпренго на земљу и чекао надлежне више инспекторе или агенте да прузму починиоца!

прво се мало едукуј а после оправдавај ове глупости и провидне патке удбе...

50% je da si ti u pravu, a 50% ja.
U svakom slučaju napala nas sraćka teška.
I za vrijeme korone oni koji su bili na ivici pukli su totalno najviše zbog medijske histerije.Nikada više ludaka nije bilo nego u to vrijeme.A i ovo traje evo godinu dana.Kao u rovu dva tabora slušaju samo ono što žele da čuju.Nikada nije bilo ovako, Srbiji treba veliki duhovnik poput Pavla da smiri i ponovo pomiri ovaj narod.A pošto se to neće desiti u dogledno vrijeme nisam optimista.

Back