Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

"Probao sam da prospem benzin i neki čovek je naišao, ispalio sam par metaka u benzin, neki čovek je naišao pa sam ispalio metke u njega. Nervira me zauzimanje centra grada. Benzinom sam zapalio štator, sipao sam u Francuskoj ulici. Hteo sam da me ubijete jer više ne mogu da živim."

To je izjavio napadač.
E ovu recenicu nervira me zauzimanhe grada cu od svakog treceg beogradjanina .
Dakle svaki treci prolupao.

Ma cacilend he postavljen tamo da strasi mariniku.
I upecale se.Strasila se strasila i bdela nad cacilendom.
Sad ce je proglase teroristom.pa nek se vadi.
морате да га склањате, у европи је почело да се прича о тој вашој паравојној формацији испред скупштине

ево видели смо и данас оног ЋЕЛАВОГ НАБИЛДОВАНОГ ДЕБЕЛОГ МАЈМУНА У БЕЛОЈ МАЈИЦИ кој исе бацао на бетон проед шатора ...
студент јел ?

па свим вас називају лажовчинама и по европи је почело... тешко ће вам то усруља ден лајен , бабоебац макрон и литијум немци умире и заташкају...

рекоше да морате то ругло склањати и омогућити НАРОДУ КРЕТАЊЕ КРОЗ ЦЕНТАР!

то вам јуче рекоше а вид данас одмах овај циркус и овог дебила маторог које је тобож блокадер...

ана , спремај им четкице....
дебело ће да их јашу студенти и грађани

дебело!

алисве законски. има да робијају до краја живота

Podmetnuti napadač...:rotf:

******, kako pričate šta je sve onaj crni Vučić sve smislio ja dolazim do zaključka da je taj čovek suvi genije...🤣🤣🤣
Za diktatorsko vladanje ne treba da je genije, samo da je sociopata koji je spreman na sve, samo da bude diktatorska vlast, uvek i svuda.

Sve ce uraditi amo da ostane na diktatorskoj vlasti.

Bukvalno sve.

Sve.

E ovu recenicu nervira me zauzimanhe grada cu od svakog treceg beogradjanina .
Dakle svaki treci prolupao.
та реченица се овдее изговара КАО ПАПАГАЈ
а сад реци ти нама неупућена особо у полицијске послове и лаиче обични око тих полицијских послова:

- да ли полицијски службеник који на земљи држи лице које је било наоружано и које је претходно пуцало из пиштоља, изазивало пожаре , СМЕ ДА ПО СЛУЖБЕНОЈ ДУЖНОСТИ ИСПИТИВА ТУ НА ЛИЦУ МЕСТА ДОК ЋЕ ГА ДРУГЕ КОЛЕГЕ СНИМАТИ ????
:mazi:

е ана ана јел видиш колко си провидна...

ПОЛИЦАЈАЦ обични не сме ни да помисли да то учини! већм му стави лисице окрене лицем на бетон и чека ИНСПЕКТОРЕ, агенте.... који ће преузети случај и постављати питања!

а овде одмах освнауо снимак на којем ОБИЧАН ПОЛИЦАЈАЦ испитује и ТО ПРЕД КАМЕРОМ овог ћелавог дебила убаченог...

па провидни сте и баба сери!

Једном си претио мени да ћу да упознам мрак, па си се као "шалео", а сада претиш Алтеру! Мени делујеш као потенцијални теорориста, али то није моја надлежност.

Trablmejkeru, ja sam Obilić, a ti običan lažov.
Nikada ti nisam pretio mrakom, jer si ti već u njemu.
Nešto si podrkao ...

молим администрацију да сада реагује :

- вређање , називање лудаком , терористом

ОВО СЕ НЕДОПУСТИВЕ УВРЕДЕ И КЛЕВЕТЕ

пошто мене казне са ц1 и када напишем '' не млати'' , да видимо каако ћеш ти проћи

@Sizif @Straks92
Zezam se bre.
E jesi zabidzen

@38imak

ŠTA SVE ZNAMO O NAPADAČU IZ ĆACILENDA I NJEGOVOJ ŽRTVI Anđelković 16 godina radio u DB, imao registrovano ORUŽJE: Pokušao da ubije Milana Bogdanovića "jer ga nerviraju šatori"​

Napadač, koji ima 70 godina, poseduje registrovano oružje i bio je radnik Državne bezbednosti
гов.но удбашко

све просто из прве

та реченица се овдее изговара КАО ПАПАГАЈ
а сад реци ти нама неупућена особо у полицијске послове и лаиче обични око тих полицијских послова:

- да ли полицијски службеник који на земљи држи лице које је било наоружано и које је претходно пуцало из пиштоља, изазивало пожаре , СМЕ ДА ПО СЛУЖБЕНОЈ ДУЖНОСТИ ИСПИТИВА ТУ НА ЛИЦУ МЕСТА ДОК ЋЕ ГА ДРУГЕ КОЛЕГЕ СНИМАТИ ????
:mazi:

е ана ана јел видиш колко си провидна...

ПОЛИЦАЈАЦ обични не сме ни да помисли да то учини! већм му стави лисице окрене лицем на бетон и чека ИНСПЕКТОРЕ, агенте.... који ће преузети случај и постављати питања!

а овде одмах освнауо снимак на којем ОБИЧАН ПОЛИЦАЈАЦ испитује и ТО ПРЕД КАМЕРОМ овог ћелавог дебила убаченог...

па провидни сте и баба сери!
Jeste ubaceni element ce biti oslobodjen a nece robijati

@38imak

ŠTA SVE ZNAMO O NAPADAČU IZ ĆACILENDA I NJEGOVOJ ŽRTVI Anđelković 16 godina radio u DB, imao registrovano ORUŽJE: Pokušao da ubije Milana Bogdanovića "jer ga nerviraju šatori"​

Napadač, koji ima 70 godina, poseduje registrovano oružje i bio je radnik Državne bezbednosti
Svi ti koji tako kazu nerviraju me satori znajte da su caknuti

Jeste ubaceni element ce biti oslobodjen a nece robijati
одговори на питање :

како је могуће да је тог маторог ''терористу'' одмах по свлађивању и на поду ИСПИТАВО ОБИЧАН ПОЛИЦИЈСКИ СЛУЖБЕНИК НА БЕТОНУ И ТО СВЕ ПРЕДСНИМАЊЕМ КАМЕРОМ ???

то по слубеном закону у полицији је НЕДОПУСТИВО И НЕМОГУЋЕ!

полицајац обични мора да га веже лисицама обори напод и држи лицем окренутим ка ѕемљи....док не наиђу надлежни, иннспектори,или виши органи који ће ПРЕУЗЕТИ починиоца...

КАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА ЈЕ ЊЕГА НА БЕТОНУ ИСПИТИВАО ОБИЧАН ПАНДУР ??? И КАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА СЕ ТО ОДМАХ СНИМАЛО ТЕЛЕФОНОМ ???

одговори немој да избегавш питање и да тролујеш

пс

за оне увреде и клевете да сам ЛУДАК, ТЕРОРИСТА, ПИРОМАН ћераћемо се ти ја . упамти то

то ти неће проћи

Back