kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.774
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti kao član omladine vullinove stranke i heftos kao omladinac krkobabićeve stranke ste sudentske nade ove države.U blokadi sam.
![]()

Ti bre pojma nemas ovo nije ispitivanje nego intervju.ја те лепо питам :
Како је могуће да ОБИЧНА ПАНДУРЧИНА на бетону испитује починиоца везаног лисицама???
ТО ЕН МОЖЕ НИ ПО ЈЕДНОМ ПРАВИЛНИКУ И ОВЛАШЋЕЊУ!
плус да се то све одмах снима!
дакле требало је на брѕину да се достави у медије....и да се иѕађе са авнредним соапштењем предеседника...
ТУ СТЕ ПАЛИ , ово не сме ни један пандур да учини јер му то не би пало на ум
то што си ти нешколована за те ствари и што си лаик је твој проблем
али закон и овлађења постоје у полицији!
A novinari prisustvuju i prenose to?Ti bre pojma nemas ovo nije ispitivanje nego intervju.
A mogao je napadac i da cuti to mu je zakonsko pravo a sad sto je odgovarao na pitanje njegova volha..
hahahaTi bre pojma nemas ovo nije ispitivanje nego intervju.
Za sad je tako.A novinari prisustvuju i prenose to?
Aman čovječe vidiš li šta javnih republičkih ustanova na 500 metara od parka.Tu imaš u svakom trenutku najmanje 5 službenika u civilu.Ne kažem ja da snimak nije trebao procuriti tako brzo ali valjda ti je jasno da je šizoje tražio da se što prije dostavi kome treba od medija da može dramokenjati sada u nedogled.Ne znam zašto ti je čudno i nemoguće da je tamo nekakav ludak pukao?a što lažeš da znaš ?
da nisi bio u policiji u javnom poredku?
ajde doji na pvt pa da jedno drugom dokažemo i pokažemo čime se ko bavio
može na pvt, mani me tih decijih budalastina.
eto vidis kako se brukas i odmah odajes!
da si imao ikakve veze sa organima javnog reda i mira, javnim poretkom, (ne racunam ako si bio portircina i sikjuriti) ti bi iz prve na tom snimku video da se radi o policajcu. Unifroma, njegov kačket...
kada neki terorista puca po ulici u javnosti , i kada se on savlada i okrene glavom na zemlju, sa lisicama na rukama, ceka se da pocinioca preuzmu nadlezna lica - inspektori ili agenti bie . SIGURNO JE DA OBICAN POLICAJAC NEMA OVLASCENJA DA TO CINI A KAMOLI DA TO SNIMA TELEFONOM PROED NJEGOV KOLEGA...
oni (inspektori) ili agenti, specijalna jedinica, bia ko vec, ce ga potom preuzeti. a saopstenje za javnost nece biti tako expresno.
MOLIM TE NEMOJ mene da muljas tu kojestarijama
da iamlo poznajes ovlascenja pripadnika javnog poredka, i kako izgleda policajac u javnom predku ne bi tako glupo pitnaje postavio...
Полако, збунићеш се...и то да не рачунамо

Na ispitavanju dobice i dandaru da prizna haha.hahaha
ljudi , jel cujete vi ovu KOJESTARIJU ???
intervju!
Вучић, лично!videcemo ko te stiti

nemoj da skreces sa teme!Aman čovječe vidiš li šta javnih republičkih ustanova na 500 metara od parka.Tu imaš u svakom trenutku najmanje 5 službenika u civilu
cujes ti sta ja govorim ???.Ne kažem ja da snimak nije trebao procuriti
ne sme da ga ispituje obican pandur!Na ispitavanju dobice i dandaru da prizna haha.
Покај се!Aman čovječe vidiš li šta javnih republičkih ustanova na 500 metara od parka.Tu imaš u svakom trenutku najmanje 5 službenika u civilu.Ne kažem ja da snimak nije trebao procuriti tako brzo ali valjda ti je jasno da je šizoje tražio da se što prije dostavi kome treba od medija da može dramokenjati sada u nedogled.Ne znam zašto ti je čudno i nemoguće da je tamo nekakav ludak pukao?

a što lažeš da znaš ?
da nisi bio u policiji u javnom poredku?
ajde doji na pvt pa da jedno drugom dokažemo i pokažemo čime se ko bavio
može na pvt, mani me tih decijih budalastina.
eto vidis kako se brukas i odmah odajes!
da si imao ikakve veze sa organima javnog reda i mira, javnim poretkom, (ne racunam ako si bio portircina i sikjuriti) ti bi iz prve na tom snimku video da se radi o policajcu. Unifroma, njegov kačket...
kada neki terorista puca po ulici u javnosti , i kada se on savlada i okrene glavom na zemlju, sa lisicama na rukama, ceka se da pocinioca preuzmu nadlezna lica - inspektori ili agenti bie . SIGURNO JE DA OBICAN POLICAJAC NEMA OVLASCENJA DA TO CINI A KAMOLI DA TO SNIMA TELEFONOM PROED NJEGOV KOLEGA...
oni (inspektori) ili agenti, specijalna jedinica, bia ko vec, ce ga potom preuzeti. a saopstenje za javnost nece biti tako expresno.
MOLIM TE NEMOJ mene da muljas tu kojestarijama
da iamlo poznajes ovlascenja pripadnika javnog poredka, i kako izgleda policajac u javnom predku ne bi tako glupo pitnaje postavio...
Ti bre pojma nemas ovo nije ispitivanje nego intervju.
A mogao je napadac i da cuti to mu je zakonsko pravo a sad sto je odgovarao na pitanje njegova volha..
pa odlicno sto Ga je na licino mesto propitao.ne sme da ga ispituje obican pandur!
CACIJI su debili, ja sam znao da ce sami sebe da zapale, idioti, stoku u obor, a ne da kampujuИз начина хапшења се јасно види да су ухапсили једног од својих
to ne radi ni jedanobican policajac, nema ovlascenjapa odlicno sto Ga je na licino mesto propitao.
Ćuti, ako Kamičak vidi juriće nas cia.Ti kao član omladine vullinove stranke i heftos kao omladinac krkobabićeve stranke ste sudentske nade ove države.![]()

U Amerike bi popio metak momentalnone sme da ga ispituje obican pandur!
tacno takoJos jedna udbaska predstava
Samo ti pali vatru negde iz nedodjijeCACIJI su debili, ja sam znao da ce sami sebe da zapale, idioti, stoku u obor, a ne da kampuju