Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

Доста је било - ДЈБ

29 мин. ·

Из начина хапшења се јасно види да су ухапсили једног од својих кога највероватније добро познају јер је свакодневно ту у незаконитим шаторима које штити полиција и вредно "учи".
Онда су га држали ту док нису дошли "медији" власти" који су пуштени да му приђу на пола метра и да од њега који лежи са везаним рукама на леђима, узму изјаву. Ту изјаву је онда домах пустио и РТС и сви "медији" власти.
Ускоро ће сигурно испливати и ко су и шта су и око чега су се посвађали.
Количина лажи је заглушујућа и свепрожимујућа. Ово мора да се промени. Ако желимо да наша деца живе у нормалном друштву, ово мора да се промени. Ова власт мора да оде.

Saće proradi zvučna haubica.
Ma to se ne radi ovako nego se angažuju kriminalci da se oprosti ili izbriše nešto.Šta se uostalom dobija sa ovakvim glupostima?
MeN se ipak čini da je puno ovakvih na ulici, ako preskoči terapiju par dana uz ludačke medije koje vas guraju jedne na druge stvarajući nevidjenu mržnju, dobiješ ovakve solo ispade nebitno sa koje strane.Imao si slične upade sa automobilima i po studentima, po blokadama od strane slupanih likova gdje vrlo lako mogla pasti krv.
pa vidi šta ih je ovde. Bez rivotrila.

Доста је било - ДЈБ

29 мин. ·

Из начина хапшења се јасно види да су ухапсили једног од својих кога највероватније добро познају јер је свакодневно ту у незаконитим шаторима које штити полиција и вредно "учи".
Онда су га држали ту док нису дошли "медији" власти" који су пуштени да му приђу на пола метра и да од њега који лежи са везаним рукама на леђима, узму изјаву. Ту изјаву је онда домах пустио и РТС и сви "медији" власти.
Ускоро ће сигурно испливати и ко су и шта су и око чега су се посвађали.
Количина лажи је заглушујућа и свепрожимујућа. Ово мора да се промени. Ако желимо да наша деца живе у нормалном друштву, ово мора да се промени. Ова власт мора да оде.
kontra bote, xaba ti je ove udbaske kerove i radule gace mu se nadule vise ne mozete da podvalite ni krezuboj babi

CUO SI STUDENTE - niko od smrdljive opozicije ne moze ni da im pridje!

ајде не ботуј

не оправдавај

то ствара систем који ваш додик подржава и чији је члани где твоји суграђани лете за бедне паре и сендвич да нам глуме грађане србије по нашим градовима
Klasično medijsko ispiranje mozga o ovome i pričam.Kako ja ne znam nikoga da idu za pare glasati?Kako onda ne sredi da osvoji Banja Luku i Bijeljinu ako misliš da je Dodik svemoćan, misli o tome.Gubi godinama tamo izbore a da će odlučivati po Bg.Mi smo sitni za Beograd kao izbornu jedinicu ne budi naivan.
то све чини снс картел

ајде ''стручњаче'' објасни ти нама :

како је могуће да ОБИЧНА ПАНДУРЧИНА испитује тог маторца на бетону непосредно после његовог пуцања из пиштоља? И ПЛУС ДА СА ОДМАХ СНИМА?
можда ти ниси учио ништа о томе али има онихкоји о томе знају све

НЕМОГУЋЕ ЈЕ И НИ ЈЕДАНСЕ ПОЛИЦАЈАЦ ТО НЕ БИ УСУДИО ДА УЧИНИ већ би га држап пбпренго на земљу и чекао надлежне више инспекторе или агенте да прузму починиоца!

прво се мало едукуј а после оправдавај ове глупости и провидне патке удбе...
Znam ja o tome malo više od tebe ali nije za forum.Gdje piše da je obični pandur?

I za vrijeme korone oni koji su bili na ivici pukli su totalno najviše zbog medijske histerije.Nikada više ludaka nije bilo nego u to vrijeme.A i ovo traje evo godinu dana.Kao u rovu dva tabora slušaju samo ono što žele da čuju.Nikada nije bilo ovako, Srbiji treba veliki duhovnik poput Pavla da smiri i ponovo pomiri ovaj narod.A pošto se to neće desiti u dogledno vrijeme nisam optimista.
Da se smiri? Ko da se smiri? Zašto? Srbiji ne treba duhovnik, treba joj naprednjačka svita na debeloj robiji. A to se ne može postići lako. Niti mirno. Jebiiga, sami su tako hteli. Smirivanje hoće oni, što znači u prevodu, ono što je Dodik javno rekao - smirite se i pustite nas više da krademo

прекин ида ботујеш и да правдас удбиног играча

одговори на прошло питање од малопре
Nekako si mi kako da ti kažem agresivan previše.Kakvo botovanje ne kontam?Napisao sam šta mislim da se desilo i tu završava svaka priča, nemam namjeru da nekoga uvjeravam ili slično.

Da se smiri? Ko da se smiri? Zašto? Srbiji ne treba duhovnik, treba joj naprednjačka svita na debeloj robiji. A to se ne može postići lako. Niti mirno. Jebiiga, sami su tako hteli. Smirivanje hoće oni, što znači u prevodu, ono što je Dodik javno rekao - smirite se i pustite nas više da krademo
Pa ništa pokoljite se onda...

u kojoj to zemlj ii na osnovu cega bise ispred skupstine ili u njenoj nepsorednojblizini POSTAVLJALITENKOVI HAMERI???
:lol:

Ко је поменуо тенкове?!
И ти ниси приметио ове изгреде испред Скупштине, до сад?
Свако оправдање постоји за јаче обезбеђење тог објекта; сасвим је друга ствар што то омета ваш план о државном удару, опет...:roll:

Poslednja izmena od moderatora:
I za vrijeme korone oni koji su bili na ivici pukli su totalno najviše zbog medijske histerije.Nikada više ludaka nije bilo nego u to vrijeme.

Tad sam ih učio,
ne menjaj sisteme kad nastupe problemi !

Jesi li u školi učio o značaju vakcinacije - jesi !
E pa idi i vakciniši se i ne razmišljaj dalje.

Ako će da nas pobije SZO i domaća lekarska struka,
onda neka nas nema, onda ni život nema smisla.
Kao što nema smisla sumnjati u sopstvene roditelje.

A i ovo traje evo godinu dana.Kao u rovu dva tabora slušaju samo ono što žele da čuju.Nikada nije bilo ovako, Srbiji treba veliki duhovnik poput Pavla da smiri i ponovo pomiri ovaj narod.A pošto se to neće desiti u dogledno vrijeme nisam optimista.

Nema velikog duhovnika, čoveka u koga bi ovaj izvarani narod poverovao.
Sloboda za nas krotke će nastupiti tek kada VI preuzme vlast.

Znas li ti sta je gradjanski rat i kako to izgleda??

Znam ja o tome malo više od tebe
a što lažeš da znaš ?

da nisi bio u policiji u javnom poredku?

ajde doji na pvt pa da jedno drugom dokažemo i pokažemo čime se ko bavio
ali nije za forum.
može na pvt, mani me tih decijih budalastina.
Gdje piše da je obični pandur?
eto vidis kako se brukas i odmah odajes!

da si imao ikakve veze sa organima javnog reda i mira, javnim poretkom, (ne racunam ako si bio portircina i sikjuriti) ti bi iz prve na tom snimku video da se radi o policajcu. Unifroma, njegov kačket...

kada neki terorista puca po ulici u javnosti , i kada se on savlada i okrene glavom na zemlju, sa lisicama na rukama, ceka se da pocinioca preuzmu nadlezna lica - inspektori ili agenti bie . SIGURNO JE DA OBICAN POLICAJAC NEMA OVLASCENJA DA TO CINI A KAMOLI DA TO SNIMA TELEFONOM PROED NJEGOV KOLEGA...

oni (inspektori) ili agenti, specijalna jedinica, bia ko vec, ce ga potom preuzeti. a saopstenje za javnost nece biti tako expresno.

MOLIM TE NEMOJ
mene da muljas tu kojestarijama

da iamlo poznajes ovlascenja pripadnika javnog poredka, i kako izgleda policajac u javnom predku ne bi tako glupo pitnaje postavio...

Back