Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

@38imak

ŠTA SVE ZNAMO O NAPADAČU IZ ĆACILENDA I NJEGOVOJ ŽRTVI Anđelković 16 godina radio u DB, imao registrovano ORUŽJE: Pokušao da ubije Milana Bogdanovića "jer ga nerviraju šatori"​

Napadač, koji ima 70 godina, poseduje registrovano oružje i bio je radnik Državne bezbednosti
I DB-ovcima dojadili satori. Jadni caciji.

дакле шта је епилог ?

послали свог лудака, д одглумата тобож долази са канистером, упада у шатор... ту одмах каоизлази из суседног шатора гормада набилдована ћелава , потом та громада заскаче у страну ....каовидео пиштољјел...
а потом та ћелава дебилчина или лажни студент се удаљава храмљући што је производ претходног пада

ДАКЛЕ НА КРАЈУ ЕНМАМО НИКОГ МРТВОГ а тобож дошо нааоружан...

па као пуцо сам у бензин!!!

што ниси га мого само пруст и шибицом запалит ?

а она као папагај понавља :
хтео сам да ме убијете ....

а полицајца га испитује ту на бетону А ЗНАМО ДА СЕ ТО НЕ РАДИ ТАКО И ДАТО НЕ СМЕ ЧИНИТИ ПОЛИЦАЈАЦ!
и наравно тог пандуракоји испитује овог , одма снимају и одма се пушта у јавност и медије!

а председник се ванредно обраћа ...

вучићевићев свињформер већ у екстази свршавања ...

СР.АЊЕ господо обично њесра

Sa SNSektom ulazimo u opasnu zonu Operacija lazne zastave iliti False flag-ova...i ritualnog zrtvovanja ljudi...

Jos je ovo sve luk i voda i sprdancija...dok nadam se nikad ne predju u fazu False Flagova tipa Njujork 2001.
Ili po ugledu na voljeni im Mosad...False flagovi sa Paraglajder teroristima...

Ali ono sto je opasno...oni (SNSektasi) pokazuju da su spremni na to...

...

kontra bote, ti pokusaji ismejavanja sa agentскim pudlicama poput baculova i njegovih kompanjona pogacara i slicnih - su pucanj u prazno

to sto glumis opoziciju akoristis te otrcane likove koje koristi i rezim poput baculova, pogacara, samo potvrdjuje da si deo istog sistema.

nisi bot ali si kontra bot toboz poritvnik. kao sto je toboz djilas , marinika, bauclov, pogacar, protivnici rezima...

tako si nekada ovde poturao lidere opozicije, secamo se dobro

studenti su se popisali da prostis na tu tvoju opoziciju jer su svi shvatili u drzavi da je ta olos u stvari isti sistem kao i rezim.

sad ti ostaju te udbaske figurice poput pogacara baculova...

Pogledajte prilog 1804481

aj da vidimo kako se ti udbaski agenti medjusobno optuzuju da rade za vlast :

Miša Bačulov optužio opoziciju da radi za vlast: Informacije cure i cure jako​

Novosadski odbornik Miša Bačulov optužio je opoziciju da radi za vlast i dodao da za sada neće direktno nikoga da imenuje, ali daje shvatio da „informacije cure i cure jako“.​

„Shvatio sam u celoj ovoj mojoj političkoj borbi, u hodu sam učio, pažljivo sam slušao sve, i shvatio sam kako koja informacija kuda ide. To sm i dokazao ovim aktom, sve što sam rekao to je neko preduhitrio i to je bilo sprečeno. To znači da sam okružen ljudima koji otkrivaju informacije. Okružio sam se opozicijom

udbaska njuskica pogacar , nvo aktivista brkovicev , optuzuje baculova

KO JE "UBAČENI ELEMENT" PROTESTA U NOVOM SADU? Ovaj čovek se upleo u sopstvenu mrežu​

Aktivista Miran Pogačar prvo je osudio dvojicu da "rade za vlast", a sada se dao u borbu za njihovo puštanje iz pritvora

Kako stoje stvari, mogla bi i biti jasna borba Pogačara da se pomenuta dvojica puste iz pritvora, međutim, ono što mnoge dovodi u nevericu je činjenica da je on ranije baš njih optuživao da su "ubačeni elementi" od strane vlasti, nakon što su, nedugo posle prvobitnog privođenja, bili pušteni da se brane sa slobode.

Je li Pogačar "ubačeni element"?​

Može se reći da su se ovime i pristalice opozicije zbunile, javile su se spekulacije o tome, pišu mediji, šta je Pogačar prethodno iznosio na račun Ješića i Bačulova, ali i pojačala se sumnja da je u stvari on "ubačeni element", a za šta ga je tokom prethodnih dana optuživao i njegov donedavno najbliži saradnik - Brajan Brković.

дакле, у новом саду је свима одавно јасно да су баћулов погачар и брковић удбашка пашчад...
међусобно се оптужују да су удбини агенти а потом се грле...

Pogledajte prilog 1804481

тако да алтере, твоја игрица овде је одавно проваљена...

Ne valja ništa srpsko, ni pozicija ni opozicija.
Jadni vi X !

Podmetnuti napadač...:rotf:

Je.bote, kako pričate šta je sve onaj crni Vučić smislio ja dolazim do zaključka da je taj čovek suvi genije...🤣🤣🤣

Pa da, ko bi posumnjao da je penzionisani debeovac podmetnut.

Koja bi to služba podmetnula svog čoveka koji je 16 godina radio kod njih, malo je previše providno

To si hteo da nam kažeš

одговори на питање :

како је могуће да је тог маторог ''терористу'' одмах по свлађивању и на поду ИСПИТАВО ОБИЧАН ПОЛИЦИЈСКИ СЛУЖБЕНИК НА БЕТОНУ И ТО СВЕ ПРЕДСНИМАЊЕМ КАМЕРОМ ???

то по слубеном закону у полицији је НЕДОПУСТИВО И НЕМОГУЋЕ!

полицајац обични мора да га веже лисицама обори напод и држи лицем окренутим ка ѕемљи....док не наиђу надлежни, иннспектори,или виши органи који ће ПРЕУЗЕТИ починиоца...

КАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА ЈЕ ЊЕГА НА БЕТОНУ ИСПИТИВАО ОБИЧАН ПАНДУР ??? И КАКО ЈЕ МОГУЋЕ ДА СЕ ТО ОДМАХ СНИМАЛО ТЕЛЕФОНОМ ???

одговори немој да избегавш питање и да тролујеш

пс

за оне увреде и клевете да сам ЛУДАК, ТЕРОРИСТА, ПИРОМАН ћераћемо се ти ја . упамти то

то ти неће проћи
Samo sam.pogledala snimak.
pretpostavljam da je sve po zakonu.

@38imak

ŠTA SVE ZNAMO O NAPADAČU IZ ĆACILENDA I NJEGOVOJ ŽRTVI Anđelković 16 godina radio u DB, imao registrovano ORUŽJE: Pokušao da ubije Milana Bogdanovića "jer ga nerviraju šatori"​

Napadač, koji ima 70 godina, poseduje registrovano oružje i bio je radnik Državne bezbednosti

Znaci ja sam iz sprdancije pogodio jutros ⬇️

https://forum.krstarica.com/threads...cacilendu-video.1042727/page-14#post-51794495
Evo sta je bilo...

Jutarnja kafa + rakija u Ćacilendu...
Od šest praznih šatora u sedmom su sedeli:
- deda Mirko (78) penzionisani radnik UDBE
- deda Dragoslav Draža (80) penzionisani KOS-ovac
- baba Ðurđa (71) mladja prilika za obojicu...
Svadja je izbila oko Ðurđe...
Mirko...koji je više popio...i došao sa tetejcem da čuva šatore...je zamerio Draži što je namigmuo Ðurđi...

I tu je nastao kurcsluz...

...

Sa SNSektom ulazimo u opasnu zonu Operacija lazne zastave iliti False flag-ova...i ritualnog zrtvovanja ljudi...

Jos je ovo sve luk i voda i sprdancija...dok nadam se nikad ne predju u fazu False Flagova tipa Njujork 2001.
Ili po ugledu na voljeni im Mosad...False flagovi sa Paraglajder teroristima...

Ali ono sto je opasno...oni (SNSektasi) pokazuju da su spremni na to...

...

Kako kome...u ulici ispod je osnovna skola, tresak, pucnjava, ovoliki dim koji je krenuo na tu stranu, sirene policije...oni samo pokazuju koliko daleko imaju nameru da idu.

Nemamo ni mi pravo da traumiramo i trujemo one koji sada imaju sedam godina da bi neka bitanga ostala na vlasti.

Po mom misljenju, on sebi zavrsava karijeru na ovaj nacin.
Ovako na narod ni Milosevic nije isao.

Zasto uopste misli da neko mora da ga trpi?

Kod iskusnih krimosa, to momentalno priznanje je uobičajen postupak.
Zna da će mu sve pronaći i momentalnim priznanjem eliminiše silni maltret i isleđivanja.

Samo amater neprestano viče "Nisam kriv !"
a uhvaćen sa pištoljem u ruci, i vrećom ukradenih stvati na leđima.

A ovaj nije laik, 17 godina bio pripadnik sigurnosnih službi.

Sad mu Mila obećala da je pobeda blizu,
da će biti kratko u zatvoru, a kad ona dođe na vlast
oslobodiće ga i proglasiti za heroja rušenja Srbije.

images

Zna da će mu sve pronaći i momentalnim priznanjem eliminiše silni maltret i isleđivanja.

Iskusni cute...
Taj imao neku sifru kao i pola blokaderosa...
po netu od maltene odmah poceli da se vesele.bas lepo...pamticemo...

Jesi li promenila nick zato jer te je sramota sto moras da botujes? :aha:
...ja botujem...:rotf:
Ja samo govorim istinu tj. pozivam sve vas da budete normalni i ne vredjate se medjusobno
jer nas to nikud nece odvesti...i nisam sakrila svoj stari nik, svako moze da ga vidi, preslo ti u naviku da
potcenjujes korisnike foruma. ja to nikad ne bi uradila...

Ne baš, većinu nas nerviraju ti šatori koji su od našeg grada napravili ruglo, ali isto tako većina nas nije opičena u glavu da ide u puca.

Prvo nisu napravili ruglo,
a drugo, i da jesu očigledno je da čuvaju važne državne zgrade.

Normalan građanin tamo niti ide nit mu je do šetnje pored skupštine,
radi se o pokušajima rušitelja Srbije da prodru u simbol srpske države - skupštinu i predsedništvo.

To da su tamo studenti koji žele da uče je sprdanje države sa bitangama koje bi da ruše Srbiju.

Normalan građanin sve to oseća i pozdravlja svoju državu koja se brani kako zna i ume,
ne pozivajući i ne regrutujući miran svet.

Miran svet to ceni i pozdravlja.

Haha
MeN se čini da je ovo samo još jedan šizofrenik u nizu i klasična żrtva medijskog ispiranja mozga.Nema bolesnijih medija u regiji ali i šire, zato je ovaj narod ovoliko sludjen.

Ovo je neki DB kolega sa šaha na Kališu od Bože Spasića...

Nekidan su rekli da ce reaktivirati penzose u MUP...pa evo izgleda i BIA krenula tim putem...makar za false flag operacija da ih iskoriste...

...

Back