kontra bote, ti pokusaji ismejavanja sa agentскim pudlicama poput baculova i njegovih kompanjona pogacara i slicnih - su pucanj u prazno
to sto glumis opoziciju akoristis te otrcane likove koje koristi i rezim poput baculova, pogacara, samo potvrdjuje da si deo istog sistema.
nisi bot ali si kontra bot toboz poritvnik. kao sto je toboz djilas , marinika, bauclov, pogacar, protivnici rezima...
tako si nekada ovde poturao lidere opozicije, secamo se dobro
studenti su se popisali da prostis na tu tvoju opoziciju jer su svi shvatili u drzavi da je ta olos u stvari isti sistem kao i rezim.
sad ti ostaju te udbaske figurice poput pogacara baculova...
Pogledajte prilog 1804481
aj da vidimo kako se ti udbaski agenti medjusobno optuzuju da rade za vlast :
Miša Bačulov optužio opoziciju da radi za vlast: Informacije cure i cure jako
Novosadski odbornik Miša Bačulov optužio je opoziciju da radi za vlast i dodao da za sada neće direktno nikoga da imenuje, ali daje shvatio da „informacije cure i cure jako“.
„Shvatio sam u celoj ovoj mojoj političkoj borbi, u hodu sam učio, pažljivo sam slušao sve, i shvatio sam kako koja informacija kuda ide. To sm i dokazao ovim aktom, sve što sam rekao to je neko preduhitrio i to je bilo sprečeno. To znači da sam okružen ljudima koji otkrivaju informacije. Okružio sam se opozicijom
udbaska njuskica pogacar , nvo aktivista brkovicev , optuzuje baculova
KO JE "UBAČENI ELEMENT" PROTESTA U NOVOM SADU? Ovaj čovek se upleo u sopstvenu mrežu
Aktivista Miran Pogačar prvo je osudio dvojicu da "rade za vlast", a sada se dao u borbu za njihovo puštanje iz pritvora
Kako stoje stvari, mogla bi i biti jasna borba Pogačara da se pomenuta dvojica puste iz pritvora,
međutim, ono što mnoge dovodi u nevericu je činjenica da je on ranije baš njih optuživao da su "ubačeni elementi" od strane vlasti, nakon što su, nedugo posle prvobitnog privođenja, bili pušteni da se brane sa slobode.
Je li Pogačar "ubačeni element"?
Može se reći da su se ovime i pristalice opozicije zbunile, javile su se spekulacije o tome, pišu mediji, šta je Pogačar prethodno iznosio na račun Ješića i Bačulova, ali i pojačala se sumnja
da je u stvari on "ubačeni element", a za šta ga je tokom prethodnih dana optuživao i njegov donedavno najbliži saradnik - Brajan Brković.
дакле, у новом саду је свима одавно јасно да су баћулов погачар и брковић удбашка пашчад...
међусобно се оптужују да су удбини агенти а потом се грле...
тако да алтере, твоја игрица овде је одавно проваљена...