Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.101
Mislim da se Šarić i Petrović još nisu upoznali.
Ne treba da čudi, s obzirom na sve što ti misliš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сва је срећа па је тако, има вас и који сте природно лоботомирани. Имаш ли какав физички доказ осим слике зграде Мирољубове таште?Ne treba da čudi, s obzirom na sve što ti misliš.
Сва је срећа па је тако, има вас и који сте природно лоботомирани. Имаш ли какав физички доказ осим слике зграде Мирољубове таште?
Svaka čast za terenski rad!
Ако немаш фотографију доделе дипломе у Природњачком центру, или бар неку заједничку, прескочићу.Ukoliko te uopšte interesuje, pročitaj temu.
Ако немаш фотографију доделе дипломе у Природњачком центру, или бар неку заједничку, прескочићу.
То ти је баш један критички аргумент. Има ли неки коментар Радивоја Радића?, Miroljubovi negativni komentari o Šariću sa njegovog ličnog foruma,
Center for Natural Studies United States 6151 Fair Oaks Blvd Carmichael, California 95608 Serbia Nušićeva 12 , 11000 Belgrade |
Pitanje je sad, gde je to Šarić uopšte bio (ili tvrdio da jeste) da ga traži? Svaki put pominje otišao sam tamo, tražio ga, nigde ga nema. Zašto nije nikada spomenuo muzej Šibenika?Da nije možda zato što ga uopšte nije nikada stvarno ni tražio? Evo, kada smo već kod onog predavanja u Inđiji gore, od 16:37:
Goran Šarić:Spomenik iz I vijeka kod Prizrena, vidite, druga riječ, PRAOTCEM. Našla Ranka Kuić. Netragom je nestao taj spomenik.
Pogledajte prilog 529837
Ma nije nestao, nego ga Šarić nije ni tražio.
Kao što očigledno nije tražio ni natpis iz Grebaštice.![]()
Pošto znamo pouzdano da gospodin Šarić jeste barem povremeno u toku sa pisanjima na ovom forumu, uključujući i ovu temu, evo sada mu ja upućujem jedno pitanje; poziv, zapravo, da dokaže ako je čovek koji ima časti i obraza i da sledeći put kada bude govorio o ovom epitafu izvini se zbog dezinformacije koju je mnogo puta plasirao, ispravi grešku i prizna da se uopšte nije ni potrudio da proveri to što je pomislio.
![]()
Више као Тим Рот у "Четири собе".Ti mu dođeš kao šef sale iz filma Barbara brodkast?
У међувремену, др Небојша Гаџић је потврдио аутентичност натписа. 22.30Pošto znamo pouzdano da gospodin Šarić jeste barem povremeno u toku sa pisanjima na ovom forumu, uključujući i ovu temu, evo sada mu ja upućujem jedno pitanje; poziv, zapravo, da dokaže ako je čovek koji ima časti i obraza i da sledeći put kada bude govorio o ovom epitafu izvini se zbog dezinformacije koju je mnogo puta plasirao, ispravi grešku i prizna da se uopšte nije ni potrudio da proveri to što je pomislio.
![]()
"Ha, ha" - šta?
Имаш ли Славене фронталну фотографију споменика? Можда би је ко могао провући кроз неке ефекте како би слова постала читљивијима, те да покушамо прочитати шта је ту уклесано.Pogledajte prilog 569218Pogledajte prilog 569219
Pošto znamo pouzdano da gospodin Šarić jeste barem povremeno u toku sa pisanjima na ovom forumu, uključujući i ovu temu, evo sada mu ja upućujem jedno pitanje; poziv, zapravo, da dokaže ako je čovek koji ima časti i obraza i da sledeći put kada bude govorio o ovom epitafu izvini se zbog dezinformacije koju je mnogo puta plasirao, ispravi grešku i prizna da se uopšte nije ni potrudio da proveri to što je pomislio.
![]()
Имаш ли Славене фронталну фотографију споменика? Можда би је ко могао провући кроз неке ефекте како би слова постала читљивијима, те да покушамо прочитати шта је ту уклесано.
Да ли знамо где је докторирао Шарић?
Ако немаш фотографију доделе дипломе у Природњачком центру, или бар неку заједничку, прескочићу.
Lesandar. Neces dobiti dokaze jer je prica najverovatnije izmisljena, dezinfo agentima ponestaje trikova iz vrece, pa izmisljaju sve i svasta.
90% sam siguran da Goran Saric nikad nije imao ikakvih kontakta sa m. petrovicem.
Kako to da mi koji smo gledali yt emisije sa Saricem nismo culi nista o njegovom poznanstvu sa Miroljubom.
Moze li se znati u kojoj emisiji pominje Miroljuba, kod koga je gostovao Saric, i posto je postavljena navodno na ovoj temi emisija gde je navodno ta Sariceva tvrdnja ne bi trebalo previse vremena da se nadje.
Ima li link tog miroljubovog licnog foruma.
https://srbski.weebly.com/104710401...4810321040-1087108810741080-107610771086.html