Goran Šarić

Ако немаш фотографију доделе дипломе у Природњачком центру, или бар неку заједничку, прескочићу.

Na ovoj temi postavljani su snimci sa YouTube emisija u kojima je gostujući Šarić pričao o svom dugogodišnjem poznanstvu sa Miroljubom, Miroljubovi negativni komentari o Šariću sa njegovog ličnog foruma, kao i intervju sa objavljenim biografskim podacima u kojima piše da je na Miroljubom tzv. Institutu za nacionalnu istoriju Šarić doktorirao, sa sve nazivom doktorske disertacije.

A ja znam o njihovom odnosu i puno više od toga, ali ne bih previše da javno pišem bez spoljašnje potpore, ali ako misliš da ću radi nekog toliko bezobraznog kao što si ti listati 40+ stranica koliko ima ova tema, moram to kazati da si se grdno prevario. Ukoliko te interesuje stvarno, lepo izdvoji vreme i pregledaj (čak nije toliko davno poslednji put nešto na tu temu bilo pomenuto, a što bi znao da si utrošio manje vremena za listanje teme nego kucanja odgovora meni), a ukoliko nećeš, ti slobodno nastavi živeti u lažima koje si mislio; niko ti ne brani.

Kako to da mi koji smo gledali yt emisije sa Saricem nismo culi nista o njegovom poznanstvu sa Miroljubom.
Moze li se znati u kojoj emisiji pominje Miroljuba, kod koga je gostovao Saric, i posto je postavljena navodno na ovoj temi emisija gde je navodno ta Sariceva tvrdnja ne bi trebalo previse vremena da se nadje.
Ima li link tog miroljubovog licnog foruma.

https://srbski.weebly.com/104710401...4810321040-1087108810741080-107610771086.html

Izgleda da mu za sada nikako ne uspeva da se probije u Hrvatskoj; slabo mu se snimaju tamošnji nastupi.

564543

Jedna stvar koju možemo primetiti da je konzistentna je da se ovaj gospodin van Srbije ne predstavlja kao doktor nauka. Ono dr dodaje samo u srpskoj sredini. :ceka:

Vrlo je interesantno što na internetu gotovo da uopšte nema snimaka njegovih gostovanja u Hrvatskoj...publika u Srbiji retko ima priliku da čuje šta predaje s one strane Drine...kao npr. sad u sredu 15. juna na Plitvicama (Water and our ancestors). https://bsupica.wixsite.com/voda ..i verovatno i na predstojećem predavanju u zagrebačkom KC Mesnička:

569215

No, da se vratimo na jednu tvrdnju ovog gospodina...često ponavljanu:

No, da se vratimo na jednu tvrdnju ovog gospodina...često ponavljanu:

Pitanje je sad, gde je to Šarić uopšte bio (ili tvrdio da jeste) da ga traži? Svaki put pominje otišao sam tamo, tražio ga, nigde ga nema. Zašto nije nikada spomenuo muzej Šibenika? :zddm6: Da nije možda zato što ga uopšte nije nikada stvarno ni tražio? Evo, kada smo već kod onog predavanja u Inđiji gore, od 16:37:

Goran Šarić:
Spomenik iz I vijeka kod Prizrena, vidite, druga riječ, PRAOTCEM. Našla Ranka Kuić. Netragom je nestao taj spomenik.

Pogledajte prilog 529837

Ma nije nestao, nego ga Šarić nije ni tražio.

Kao što očigledno nije tražio ni natpis iz Grebaštice. :kafa:

569228

569218
569219

Pošto znamo pouzdano da gospodin Šarić jeste barem povremeno u toku sa pisanjima na ovom forumu, uključujući i ovu temu, evo sada mu ja upućujem jedno pitanje; poziv, zapravo, da dokaže ako je čovek koji ima časti i obraza i da sledeći put kada bude govorio o ovom epitafu izvini se zbog dezinformacije koju je mnogo puta plasirao, ispravi grešku i prizna da se uopšte nije ni potrudio da proveri to što je pomislio.

:ceka:

Pošto znamo pouzdano da gospodin Šarić jeste barem povremeno u toku sa pisanjima na ovom forumu, uključujući i ovu temu, evo sada mu ja upućujem jedno pitanje; poziv, zapravo, da dokaže ako je čovek koji ima časti i obraza i da sledeći put kada bude govorio o ovom epitafu izvini se zbog dezinformacije koju je mnogo puta plasirao, ispravi grešku i prizna da se uopšte nije ni potrudio da proveri to što je pomislio.

Ti mu dođeš kao šef sale iz filma Barbara brodkast?

Не знам провукли смо овде и друге озбиљне грешке утицајнијих доктора наука па их нико није овако прозивао.
Ако би се доказало становиште које заузима Алинеи да су се старогрчки , латински и протословенски данас сачуван у балсткско словенслом а према њему југословенском развијали независно позајмљујући једно од другог овакве конструкције би биле могуће.

У међувремену, др Небојша Гаџић је потврдио аутентичност натписа. 22.30

Pogledajte prilog 569218Pogledajte prilog 569219

Имаш ли Славене фронталну фотографију споменика? Можда би је ко могао провући кроз неке ефекте како би слова постала читљивијима, те да покушамо прочитати шта је ту уклесано.

Имаш ли Славене фронталну фотографију споменика? Можда би је ко могао провући кроз неке ефекте како би слова постала читљивијима, те да покушамо прочитати шта је ту уклесано.

Поставих на теми о ББvsНР...ево:

572866

572867

И мислио сам да си негде објавио, али заборавих где. Хвала што си поставио и овде. Још само да се неко јави да провуче ово кроз неке програме, ја томе нисам заиста вичан. :D

Да ли знамо где је докторирао Шарић?
Mislim da se Šarić i Petrović još nisu upoznali.

Ако немаш фотографију доделе дипломе у Природњачком центру, или бар неку заједничку, прескочићу.
Lesandar. Neces dobiti dokaze jer je prica najverovatnije izmisljena, dezinfo agentima ponestaje trikova iz vrece, pa izmisljaju sve i svasta.
90% sam siguran da Goran Saric nikad nije imao ikakvih kontakta sa m. petrovicem.
Kako to da mi koji smo gledali yt emisije sa Saricem nismo culi nista o njegovom poznanstvu sa Miroljubom.
Moze li se znati u kojoj emisiji pominje Miroljuba, kod koga je gostovao Saric, i posto je postavljena navodno na ovoj temi emisija gde je navodno ta Sariceva tvrdnja ne bi trebalo previse vremena da se nadje.
Ima li link tog miroljubovog licnog foruma.

https://srbski.weebly.com/104710401...4810321040-1087108810741080-107610771086.html

Od 02:35 (
) Goran Saric o tome kako je doktorirao na fakultetu Miroljuba Petrovica. Posle studija, posto se posvadjao sa svojim mentorima, Miroljub ga je pozvao da doktorira kod njega, sto je ubrzo potom i ucinio. Miroljuba poznaje izuzetno dugo i to od pre nego sto je postao sad zvezda.

Poslednja izmena:

Back