Goran Šarić

Није баш тако рекао. Рекао је млађег тријаса, а вероватно је мисило рећи млађег каменог доба. То је крајње небитно.

"... тврде да се негде пред неких 12.000 година десила страшна катастрофа која је промјенила тадашњи свјет. Значи, то је раздобље плеистоцена које негдје почиње пред 1.800.000 година и завршава пред неких, па неких 10.800 година. И то је оно време млађег тријаса, јер прије тога имамо последњи глацијални максимум када је Европа била по ледом."

Није баш тако рекао. Рекао је млађег тријаса, а вероватно је мисило рећи млађег каменог доба. То је крајње небитно.

"... тврде да се негде пред неких 12.000 година десила страшна катастрофа која је промјенила тадашњи свјет. Значи, то је раздобље плеистоцена које негдје почиње пред 1.800.000 година и завршава пред неких, па неких 10.800 година. И то је оно време млађег тријаса, јер прије тога имамо последњи глацијални максимум када је Европа била по ледом."

Kako,bre,nije bitno?Ja sam biolog i u prva dva minuta vidim da se frlja izrazima i gresi u osnovama paleontologije.Mogu da zamislim sta mu istoricari sve nalaze.Ne citam misli pa da znam sta je mislio,znam sta je rekao.Ima li on formalno obrazovanje iz istorije pa ga voditelj najavi kao teologa i istoricara?

Небитно, нису Срби настали од Тикталика. Касније је то било.
Aman,kako nije bitno,pa on nema pojma o cemu prica,omasio je za 300 miliona godina.Ovde se ne radi o tiktaliku vec o sumnji u njegovo znanje.Ima li negde neka debata gde on ucestvuje sa istoricarima,lingvistima,genealozima,antropolozima ili drugim ozbiljnim naucnicima ili su sve predavanja i ovakva gostovanja?

Aman,kako nije bitno,pa on nema pojma o cemu prica,omasio je za 300 miliona godina.Ovde se ne radi o tiktaliku vec o sumnji u njegovo znanje.Ima li negde neka debata gde on ucestvuje sa istoricarima,lingvistima,genealozima,antropolozima ili drugim ozbiljnim naucnicima ili su sve predavanja i ovakva gostovanja?

Nema. Uglavnom se hvali da niko od njih ne sme da izađe njemu na mejdan tj. da je svaki put izražavao da je spreman za to, ali nema nikog da sedi preko puta.

Kako,bre,nije bitno?Ja sam biolog i u prva dva minuta vidim da se frlja izrazima i gresi u osnovama paleontologije.Mogu da zamislim sta mu istoricari sve nalaze.Ne citam misli pa da znam sta je mislio,znam sta je rekao.Ima li on formalno obrazovanje iz istorije pa ga voditelj najavi kao teologa i istoricara?
Па оно.. било је неколико катастрофалних догађаја у историји. Тријас је познат по њима, јер су и почетак и крај тријаса обележили исти. Како се цела уводна прича своди на тај катастрофални догађај, вероватно није никаква грешка у годинама, већ лапсус. Није битно јер нећемо да хватамо људе на овакве омашке, већ на факте и логику.

Hvala na informaciji i potvrdjenoj sumnji.Dovoljno video i cuo.Pozdrav!!!

Eh...kam' te sreće da većina ljudi tako postupa. :lol:

No, na stranu, bilo bi zaista lepo videti ga u jednom (makar ikakvom, dakle s kim god) duelu. Lako je kada te svi puštaju da uvek pričaš šta god poželiš kao navijen, bez ikakve konfrontacije. Mislim da bi za njega bio pravi košmar da se suoči sa makar jednim neistomišljenikom (na internetu rešava tako što ih na društvenim mrežama blokira i briše im poruke; u studiju teško da možeš ustati i zatvoriti usta sagovorniku, ili zamoliti gledaoce da se prave kao da ovo od pre 5 minuta uopšte nije bilo rečeno).

Inače, fascinantno mi je koliko ljudi misli da ga ti voditelji emisija cene. Sa izuzetkom Krešimira Mišaka, koji mu je i prijatelj, svi ga drugi dovlače zbog broja pregleda koje donosi.

No, na stranu, bilo bi zaista lepo videti ga u jednom (makar ikakvom, dakle s kim god) duelu. Lako je kada te svi puštaju da uvek pričaš šta god poželiš kao navijen, bez ikakve konfrontacije. Mislim da bi za njega bio pravi košmar da se suoči sa makar jednim neistomišljenikom (na internetu rešava tako što ih na društvenim mrežama blokira i briše im poruke; u studiju teško da možeš ustati i zatvoriti usta sagovorniku, ili zamoliti gledaoce da se prave kao da ovo od pre 5 minuta uopšte nije bilo rečeno).

Inače, fascinantno mi je koliko ljudi misli da ga ti voditelji emisija cene. Sa izuzetkom Krešimira Mišaka, koji mu je i prijatelj, svi ga drugi dovlače zbog broja pregleda koje donosi.
nema toga kod nas
sastaju se samo istomisljenici
ti razgovori su gotovo orgazmicnog karaktera jer sagovornik obicno svira muziku za vashe ushi a voditelj odusevljen kako je "sagovornik pametan"

nema toga kod nas
sastaju se samo istomisljenici
ti razgovori su gotovo orgazmicnog karaktera jer sagovornik obicno svira muziku za vashe ushi a voditelj odusevljen kako je "sagovornik pametan"

Da. Ili i kad rade to, sve glumataju da su izuzetno fini i kulturni, pa i na strani sagovornika, da bi ih stalno pljuvali i ogovarali iza leđa...mislim da su svi koji su Šarića ugostili to uradili sa njim sem Mišaka; dva primera tako pljuvačine od strane voditelja koji se maksimalno ulizivao i koji mi padaju na pamet jeste Milanović sa upravo Šarićem, kao i Dobrijević sa Abramovićem.

-------------------------------------------------------
http://webtribune.rs/sokantan-zaokr...k-ide-na-robiju-a-kosovo-treba-predati-video/

580195

Posle Hrvatske, turneja se seli u Crnu Goru.

580196

Vrlo mi je intrigantna ova tvrdnja da su templar posedovali čak dve trećine Republike Hrvatske. Koliko ima istine u njoj? :think:

Изађи му на мегдан?

Изађи му на мегдан?

Pobegao je kao kukavica prošli put kada smo bili u kontaktu, kada se po svemu sudeći i pretvarao...da se ne ponavljam sada. Tako da ne očekujem da je uopšte za tako nešto.

A drugo, posle svega ovde smo procesljali manje-vise sve što je ikada tvrdio; prošli smo kroz sve elemente njegovih tvrdnji; ogolili, sastrugali i razotkrili. Nije ostalo ni pisljiva boba, tako da nema tu ni za sa čim raditi.

Back