Gola deca na plazi

Ma jes, osim ako zanemarimo što su nam s prababe udavale sa 14, "zaljubljene, srećne i jedvačekajući":D
Неким скоро немогућим стицајем околности такви бракови су били са много деце и већином трајали доживотно, док је данас брак преко три године кандидат за Гиниса.

Неким скоро немгућим стицајем околности такви бракови су били са много деце и већином трајали доживотно, док је данас брак преко три године кандидат за Гиниса.
Razloga je puno. Žene uglavnom morale da trpe. Ako nešto traje dugo nije nužno i srećno, ugodno.

Razloga je puno. Žene uglavnom morale da trpe. Ako nešto traje dugo nije nužno i srećno, ugodno.
Срећом, више не морају да трпе. Велики број се зато и не удаје, да не био изложен ризику трпљења. Срећне, заједно отрцавају оне удате глупаче које још и рађају децу.

Срећом, више не морају да трпе. Велики број се зато и не удаје, да не био изложен ризику трпљења. Срећне, заједно отрцавају оне удате глупаче које још и рађају децу.
Strašno. Treba se obavezno, ali obavezno udati! Roditi zdravu, rumenu dječicu i biti razapet između posla, djece, kuhinje itd. itd. i muža koji npr. visi na forumu i moljaka forumašice da okače sliku :D koji komentariše teme i kojega se tiču i koje ga se ne tiču.
:manikir:

Bilo je pedofilije, samo nije bilo interneta da svaka priča nevesela dopre do svakoga svemirskim brzinama.
Treba, do 2-3 godine treba da je dijete bez odjeće na plaži, u moru. Kad vidim djevojčice od 3 godine u jednodjelnom kupaćem plače mi se.
Meni je gore i ružnije vidjeti da ono jadno dijete od godinu dana muči u moru u peleni nadojenoj vodom. Kao "pelena za more", jašta je. A bolesnika bilo i biće, očevi nek ih prebiju kad ih skontaju i svima fino.
ne treba nam internet za to. Nase jadransko more je u zadnjih pola veka bilo najposecenija nudisticka destinacija u evropi i zajedno sa francuskom mi smo bili nosioci nudisticke kulture. Nije bilo nasilja niti zloupotrebe nudisticke slobode, to mogu potvrditi svi koji su posecivali takva mesta.
A danas..............ne treba trositi reci, svako zna sta se i zbog cega dogadja po svim pitanjima licne slobode.
Zlo je preovladalo. Narod se potencira na zlo jer se kazne brisu.

Ne znam za druge, meni nije prijatno da gledam golu decu. Nije mi baš jasno čemu ta golotinja, ko da je teško navući kupaći. Ja bih sigurno nosio traume da me neko tera da šetam negde go.

ja imam unuke koji na moru u Grckoj provedu celo leto..Mala ima sest godina a deckic ima dveipo..Prosle godine devojcica insistirala da nosi i gornji dio kostima no ove godine ga ekspresno odbacila pa kupa se samo u donjem delu..mali ide go..

Back