Ja sam bio go do osnovne, onda pauza 15 godina pa opet go. 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Неким скоро немогућим стицајем околности такви бракови су били са много деце и већином трајали доживотно, док је данас брак преко три године кандидат за Гиниса.Ma jes, osim ako zanemarimo što su nam s prababe udavale sa 14, "zaljubljene, srećne i jedvačekajući"![]()
Razloga je puno. Žene uglavnom morale da trpe. Ako nešto traje dugo nije nužno i srećno, ugodno.Неким скоро немгућим стицајем околности такви бракови су били са много деце и већином трајали доживотно, док је данас брак преко три године кандидат за Гиниса.
Срећом, више не морају да трпе. Велики број се зато и не удаје, да не био изложен ризику трпљења. Срећне, заједно отрцавају оне удате глупаче које још и рађају децу.Razloga je puno. Žene uglavnom morale da trpe. Ako nešto traje dugo nije nužno i srećno, ugodno.
Strašno. Treba se obavezno, ali obavezno udati! Roditi zdravu, rumenu dječicu i biti razapet između posla, djece, kuhinje itd. itd. i muža koji npr. visi na forumu i moljaka forumašice da okače slikuСрећом, више не морају да трпе. Велики број се зато и не удаје, да не био изложен ризику трпљења. Срећне, заједно отрцавају оне удате глупаче које још и рађају децу.
ne treba nam internet za to. Nase jadransko more je u zadnjih pola veka bilo najposecenija nudisticka destinacija u evropi i zajedno sa francuskom mi smo bili nosioci nudisticke kulture. Nije bilo nasilja niti zloupotrebe nudisticke slobode, to mogu potvrditi svi koji su posecivali takva mesta.Bilo je pedofilije, samo nije bilo interneta da svaka priča nevesela dopre do svakoga svemirskim brzinama.
Treba, do 2-3 godine treba da je dijete bez odjeće na plaži, u moru. Kad vidim djevojčice od 3 godine u jednodjelnom kupaćem plače mi se.
Meni je gore i ružnije vidjeti da ono jadno dijete od godinu dana muči u moru u peleni nadojenoj vodom. Kao "pelena za more", jašta je. A bolesnika bilo i biće, očevi nek ih prebiju kad ih skontaju i svima fino.
skini se jednom go na plazi pa ce ti bude jasno cemu ta golotinja.Ne znam za druge, meni nije prijatno da gledam golu decu. Nije mi baš jasno čemu ta golotinja, ko da je teško navući kupaći. Ja bih sigurno nosio traume da me neko tera da šetam negde go.