Gola deca na plazi

Ne rugam se. Slatka si mi tako kocoperna :D

Radi se o tome da nas narod ceka da neko drugi resava njegove probleme.
Neces ovde naici na ujedinjenje nikad.
Sta mislis. Zasto smo mi jedini narod na svetu koji u svom grbu mora da ima podsetnik "Samo sloga Srbina spasava"
Mogu da ti navedem bezbroj primera gde ljudi gledaju samo svoje doope ali na zalost cak i to samo delimicno jer vecina i za svoje doope se nada da ce neko drugi resiti problem a u medjuvrmenu ce gundjati, pljuvati i nista raditi.
Nas covek nece da se zamera, kratkog je daha.
Videla si demonstracije u Beogradu. Koliko je bilo sveta prve nedelje, pa druge, pa trece i onda cetvrte vec manje, pete jos manje, do desete je bila sacica ljudi.
U pravu si, tako je i ubosni. Čak sad demontracije nazivaju "šetnja za ovo, ono" da namame ljude, šetnja je kao privlačnija. Zdravija, ako ništa drugo. Kad čitaš komentare na FB grupama, pomisliš: biće 30000 žena! Dođe ih 300 :) Cyber kenjatori, sve bi da se riješi iz udobnosti vlastitog doma. A i počeli bi rješavati tek kad neki problem njih lično načepi.

Aj da se malo uozbiljimo i da probamo da popricamo na jednu vrlo kontraverznu temu.
Da li decu treba skidati na plazi?
Ja licno smatram da ne treba i ne kapiram zasto to neki rade.

I to sam primetio da uglavnom nasi to rade.

Kad sam odlazio na plaze ili mesta gde nasih nema, toga nije bilo.

Pa sad i ja moju decu nisam skidala na plaži iako smatram da je to velika šteta!
Dok sam ja bila mala djeca su bila gola koliko se sjećam i po slikama vidim gaćice sam krenula da nosim tad kad više nisam htela da idem bez njih jer sam skapirala da sam gola

Moja deca su kao bebe već nosili gaćice po moru!

I koliko primijetim i naš narod već odavno svoju dječicu i bebice obuće odgovarajuće za plažu

Čitam, gledam, informišem se, istražujem. Tako znam. Nemoj se kladiti da je bilo manje, možda je čak bilo i više upravo iz razloga što je bilo lakše sakriti/teže prijaviti. Manje načina za provjeriti informacije pa su ljudi prosto odustajali od ganjanja pravde. Manje kazne-više belaja. Logika.
Pa dobro. Bilo bi u redu da podelis sa ostalima to sto si istrazivala, cula ili gledala u vezi pedofilije pre 30 godina. Hajde neka bude i pre 20 godina.

Zasto smatras da je to steta?

Smatram da djeca svakako oblače gaćice kad ne žele više biti goli sto je uredu
Ovako kao roditelj čim izadje iz vode presvlacis i oblacis suve gaćice mokre okačiš na suncobran

Ja sam sa troje malo djece išla i jedno nije htelo da oblaci gaćice, udje obučen u vodu čim izadje skida gaćice i golišav trci , trcis za njim oblacis gaćice on neće , place , kazniš ga da mora da sjedi ispod suncobrana pod peškirom nesmije biti bez gacica! Držalo ga to cjelu sezonu

Gde je problem ako dijete od 3 godine ne želi obuci gaćice ?
Jedini problem su pedofilicari i mobilni telefoni i zbog toga mora da sjedi ispod suncobrana sa peškirom i dere se uz krokodilske suze

🤷🏻‍♀️

Smatram da djeca svakako oblače gaćice kad ne žele više biti goli sto je uredu
Ovako kao roditelj čim izadje iz vode presvlacis i oblacis suve gaćice mokre okačiš na suncobran

Ja sam sa troje malo djece išla i jedno nije htelo da oblaci gaćice, udje obučen u vodu čim izadje skida gaćice i golišav trci , trcis za njim oblacis gaćice on neće , place , kazniš ga da mora da sjedi ispod suncobrana pod peškirom nesmije biti bez gacica! Držalo ga to cjelu sezonu

Gde je problem ako dijete od 3 godine ne želi obuci gaćice ?
Jedini problem su pedofilicari i mobilni telefoni i zbog toga mora da sjedi ispod suncobrana sa peškirom i dere se uz krokodilske suze

🤷🏻‍♀️
Sjećam se da je tetka mom rođaku od godinu i po oblačila kupaće da ne vide u Hr da je obrezan i ne skontaju da smo muslimani :D Kad ti jedan strah zamijeni drugi.

Znam, zato i pisem. Kada i gde si mogao tada da cujes o pedofiliji?
O tome i pricam. Nisi cuo jer nisi imao izvor odakle bi cuo.
Rekoh ti da su mene u centru grada dva puta jurili homoseksualci kad sam bio dete.
To nisi mogao nigde da procitas.
Ali zato je od mog drugara tata bio policijski insektor i kad sam mu to pricao a usput se taj lik nakacio i njegovom sinu, taj lik je prosto nestao iz kraja.
Nisi imao pritup informacijama jer se o tome nije pisalo. Nije bilo zanimljivo za medije kao sad ili se sa direktivom cutalo da bi ispali kao zdravo drustvo..

Back