Gola deca na plazi

Aj da se malo uozbiljimo i da probamo da popricamo na jednu vrlo kontraverznu temu.
Da li decu treba skidati na plazi?
Ja licno smatram da ne treba i ne kapiram zasto to neki rade.

I to sam primetio da uglavnom nasi to rade.

Kad sam odlazio na plaze ili mesta gde nasih nema, toga nije bilo.
Pa nekada su roditelji skidali malu decu na plazama i niko nije obracao paznju na to a nije bilo ni pedofilije.
Danas je sve problem.

Tреба. До неке године. Када ћеш бити слободан, неоптерећен ако не када си мали.
И мука ми је да се због болесника нормални људи устручавају и осврћу. Да нема искривљених умова ово питање се не би ни постављало.
Гола деца на плаже а болесници у рудник!

Pa nekada su roditelji skidali malu decu na plazama i niko nije obracao paznju na to a nije bilo ni pedofilije.
Danas je sve problem.
Bilo je pedofilije, samo nije bilo interneta da svaka priča nevesela dopre do svakoga svemirskim brzinama.
Treba, do 2-3 godine treba da je dijete bez odjeće na plaži, u moru. Kad vidim djevojčice od 3 godine u jednodjelnom kupaćem plače mi se.
Meni je gore i ružnije vidjeti da ono jadno dijete od godinu dana muči u moru u peleni nadojenoj vodom. Kao "pelena za more", jašta je. A bolesnika bilo i biće, očevi nek ih prebiju kad ih skontaju i svima fino.

Bilo je pedofilije, samo nije bilo interneta da svaka priča nevesela dopre do svakoga svemirskim brzinama.
Treba, do 2-3 godine treba da je dijete bez odjeće na plaži, u moru. Kad vidim djevojčice od 3 godine u jednodjelnom kupaćem plače mi se.
Meni je gore i ružnije vidjeti da ono jadno dijete od godinu dana muči u moru u peleni nadojenoj vodom. Kao "pelena za more", jašta je. A bolesnika bilo i biće, očevi nek ih prebiju kad ih skontaju i svima fino.
Verovatno je bilo ali kako ti znas koliko kada nismo imali te informacije. Verujem daleko manje nego danas.

Verovatno je bilo ali kako ti znas koliko kada nismo imali te informacije. Verujem daleko manje nego danas.
Čitam, gledam, informišem se, istražujem. Tako znam. Nemoj se kladiti da je bilo manje, možda je čak bilo i više upravo iz razloga što je bilo lakše sakriti/teže prijaviti. Manje načina za provjeriti informacije pa su ljudi prosto odustajali od ganjanja pravde. Manje kazne-više belaja. Logika.

Čitam, gledam, informišem se, istražujem. Tako znam. Nemoj se kladiti da je bilo manje, možda je čak bilo i više upravo iz razloga što je bilo lakše sakriti/teže prijaviti. Manje načina za provjeriti informacije pa su ljudi prosto odustajali od ganjanja pravde. Manje kazne-više belaja. Logika.
Ako mislis na nase podneblje onda znas i kako su nekada prolazi pedofili tako da sumnjam da je bilo mnogo slucajeva.

Гола деца на плаже а болесници у рудник!
Ne ne. Batine prvo a u rudnik kad se oporavi od batina.

U zavisnosti od tezine prekrsaja.
Neke prekrsaje ne bih prastao.

Hocu da podizem decu sutra u normalnim uslovima. Ako mi ova drzava oslobadja nekog pedofila i pusta ga na slobodu sine isavijam ga u perecu i preselim. Ne obecavam nista i ne nudim nista osim batina, ne moze drzava stititi bolesne umove.

Aj da se malo uozbiljimo i da probamo da popricamo na jednu vrlo kontraverznu temu.
Da li decu treba skidati na plazi?
Ja licno smatram da ne treba i ne kapiram zasto to neki rade.

I to sam primetio da uglavnom nasi to rade.

Kad sam odlazio na plaze ili mesta gde nasih nema, toga nije bilo.
Mi smo druga kultura, drugi narod.

Mi decu posmatramo kao decu.

Nek evropa posmatra decu seksualno, pa nek ih oblaci.
Nama su deca svetinja. Srusili su nam porodicu, taj temelj je urusen. Sad bi da nas nauce kako sa decom.

nekad je bilo kul..pojavom interneta i gadzeta smatram da vise nije kul..kad su danasnji moralisti mogli ukunuti najveceg zavodnika le pepe onda se i ova rabota gola djeca po plazama treba ugasiti i lupati kazne roditeljima..

Prva hapsenja za internet pedofile su bila masovna, na stotine i hiljade u turnusu jer nisu bili oprezni jer do tad se nije hapsilo.

Dakle oduvek je toga bilo ali se nije pricalo.

Tad nisi znao ni sta ti se desava iza coska jer si imao samo jedne novine i jedan dnevnik pa ako tu spomenu, spomenuli su.

Pa pazi..mene su kao dete dva puta jurili homoseksualci (pobegao sam im na srecu :D )
Secam se da je tad ordinirao jedan manijak koji se pokazivao na Kalemegdanu (kao onaj iz Secerne vodice)

Ali o tome nikad nisi nigde nista procitao.

A sad svako ima mobilni i pristup javnosti i snima i salje i obavestava. Zato se misli da je sad vise. Nije vise nego su ti informacije dostupnije.

Hocu da podizem decu sutra u normalnim uslovima. Ako mi ova drzava oslobadja nekog pedofila i pusta ga na slobodu sine isavijam ga u perecu i preselim. Ne obecavam nista i ne nudim nista osim batina, ne moze drzava stititi bolesne umove.
Nije to bas tako jednostavno.
Unistavas zivot i sebi i svojoj porodici.

Scenario je jednostavan.

Uradis to, uhapse te, dobijes par godina zatvora,
U medjuvremenu gubis posao, zena te ostavlja, kad izadjes niko nece da te zaposli i odjednom od osobe koja je super zivela postajes socijalni slucaj koga niko nece jer si prebio jednu budalu.

Zato i izgleda da manijaci i krimosi bolje prolaze.
Oni su navikli na takav zivot. Ti nisi.

NIje jednostavno
Scenario je jednostavan.
Da, jednostavno je
Kako misle da mi stave lisice a da neciju glavu ne sutnem ko fudbalsku loptu kod komsije u dvoriste?
Kako misli drzava da mi odgovori, silom?
Drzite pedofile u zatvore.
U medjuvremenu gubis posao, zena te ostavlja, kad izadjes niko nece da te zaposli
Kako gubim posao,
moj posao je da mozda bas ti sutra imas posao. Evo ti od jutros printskrin
20230930_150725.jpg

Manijaci i krimosi znaju gde im je mesto. Ja takodje. Gledam da ih ne pozdravim kada smo u istom drustvu.

Unistavas zivot i sebi i svojoj porodici.

Scenario je jednostavan.

U medjuvremenu gubis posao, zena te ostavlja, kad izadjes niko nece da te zaposli i odjednom od osobe koja je super zivela postajes socijalni slucaj koga niko nece jer si prebio jednu budalu.

Врло је једноставно ако се народ опасуљи, и такве, који правду узму у своје руке почне да велича уместо да омамљено болесном идејом штити мањине које им штете, под паролом коректности :roll:
Има и он своја права, ко зна шта је он све трпео, није ни њему лако, ко смо ми да судимо, бла- бла- трућ.

Врло је једноставно ако се народ опасуљи, и такве, који правду узму у своје руке почне да велича уместо да омамљено болесном идејом штити мањине које им штете, под паролом коректности :roll:
Има и он своја права, ко зна шта је он све трпео, није ни њему лако, ко смо ми да судимо, бла- бла- трућ.
digital art glitch GIF by G1ft3d

Ето, редовно се ругаш а онда као нема решења. Било би да нема исмевања.
Ne rugam se. Slatka si mi tako kocoperna :D

Radi se o tome da nas narod ceka da neko drugi resava njegove probleme.
Neces ovde naici na ujedinjenje nikad.
Sta mislis. Zasto smo mi jedini narod na svetu koji u svom grbu mora da ima podsetnik "Samo sloga Srbina spasava"
Mogu da ti navedem bezbroj primera gde ljudi gledaju samo svoje doope ali na zalost cak i to samo delimicno jer vecina i za svoje doope se nada da ce neko drugi resiti problem a u medjuvrmenu ce gundjati, pljuvati i nista raditi.
Nas covek nece da se zamera, kratkog je daha.
Videla si demonstracije u Beogradu. Koliko je bilo sveta prve nedelje, pa druge, pa trece i onda cetvrte vec manje, pete jos manje, do desete je bila sacica ljudi.

Back