Да је то урадио мушкарац, било би разумљиво то што је згрожена, али пошто је то била жена, онда је згроженост показатељ хомофобије?
Мислим да је болдовано кључно, "масерка" ју је добро познавала, значи вероватно и знала да нема прођу, а опет је себи дозволила такав испад и створила врло непријатну ситуацију. Мени је тако нешто сасвим довољно да поквари другарство.
Елем, имала сам и ја другарицу која је себи дала за право да ми упути "непристојну понуду" после такође 10 година дружења. С тим што је ова остала на речима, сад коначно схватам да је то зато што немам сеси.
Ја сам исто била у шоку и у том тренутку нисам уопште ни поверовала да она стварно има би склоности, већ је мој бес и разочарење био фокусиран на чињеницу да ми је изазвала такву једну непријатност, а пошто ме је добро познавала, морала је да зна како ће то изгледати. За мене је то чиста глупост с њене стране. Прекинула сам сваки контакт са њом, наравно, пошто сам јој објаснила шта је разлог, потпуно изостављајући причу о њеним склоностима. Наравно да је она рекла да се шалила, и наравно да је плакала, а ја сам јој само рекла да је требало да зна да се са мном тако не шали.
После свега немам ни трунку жала што више не контактирамо. Разочарала ме је што ми је приредила ружнију представу, него што би неки пијани кретен у изласку, а с којим правом? На крају сам схватила да је требало и пре тога да престанем с њом да се дружим, због многих других ствари.
Пошто и даље одбијам да верујем да је бисексуалне оријентације, њен поступак тумачим као чист простаклук. Да је којим случајем то стварно био нагонски чин, моје мишљење ни тада не би било пуно другачије. Не дружим се са људима који не контролишу ниске страсти и спопадају људе по дискотекама, кога код да су пола и опредељења, па зашто бих то толерисала код ње? Само зато што је дуго знам? Ипак не.