Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 10.200
Pomozite mi molim vasgore je biti glup, nedoyebanom se brže može pomoći![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomozite mi molim vasgore je biti glup, nedoyebanom se brže može pomoći![]()
Kakav genijalan odgovor.gore je biti glup, nedoyebanom se brže može pomoći![]()

Inspirisana jednom temom pitam vas, šta je gore biti glup ili nedoyeban?
a ako je neko i jedno i drugo?Inspirisana jednom temom pitam vas, šta je gore biti glup ili nedoyeban?

" Glup si onoliko koliko si glup".Mislim da je gore ovo drugo jer tada širimo frustracije i drugim forumašima idemo na živce. A glup i ne zna da je glup, a i ne boli![]()
Nedojeban.Inspirisana jednom temom pitam vas, šta je gore biti glup ili nedoyeban?
ja sam toliko zbunjena da vise ne znam sta sam.Zar nije na drugoj temi rečeno da glupi imaju više seksa?![]()
ako si “zbunjena” ti prosudija sam toliko zbunjena da vise ne znam sta sam.
fali mi svega pa i pametiako si “zbunjena” ti prosudi![]()

Pa da,, pametni = nedoyebani (da prostiš)Zar nije na drugoj temi rečeno da glupi imaju više seksa?![]()
Vidi Anđa ima avatar! Đa mi sefali mi svega pa i pameti![]()
malo za promenuVidi Anđa ima avatar! Đa mi se

Divan avatar!malo za promenu![]()

pametan pobegao

Ja mislim da ni ti plaho previše ne ebeš, oni koji ebu nemaju kad palamuditi povazdan na temama o sexuPametni ili glupi, Romi imaju najvise sexa fakt
Ja to postujem iskrenoZato što sam glupa i jesm nedoebana
Čuvaj se do punoljetstva, čuvaj se još malo, čuvaj se za pravog, čuvaj se za idućeg pravog, obavezno pristojnu višegodišnju pauzu..
Pametne se..
Da ponovim, pare i sex su tema samo kad ih nemaJa to postujem iskrenozovi me staromodnim koliko hoces, ili licimurom sto isto ne vazi za muskarce, ali ali ima tu puno ali